- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Magisk
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8764 üzenetére
Titan ment mindent, a fizetős biztos. Nekem az van így az ingyenesre már nem emlékszem mit ment.
Titannal a Waze és a Viber is vissza áll. Azok sem állnak vissza normál backup után, kell nekik sms az élesítéshez. De titannal ez nem kell. Visszaáll úgy ahogy volt, minden mentéssel együtt.De este ha lesz időm kipróbálom. Lementem titánnal, törlöm, majd titanból visszaállítom. Ha fut akkor rendben.
Remélem ez nem lépi át a warez kategóriát:
Egyébként A belső tárhelyen (nekem oda telepít) Android könyvtárban a data és az obb könyvtárakba is tesz egy-egy könyvtárat, ami hozzá tartozik. (com.nng.igo.primong.hun10th)Vagyis ha van ideje valakinek kipróbálni, akkor az apk-t backup-al lementi és a könytárakból (data,obb) a hozzá tartozókat is lementi külön. Törlés után ezeket visszatöltve és apk-t installálva szerintem menni fog később is.
Azért rohadt idegesítő, hogy Magyarországon nem lehet megvenni még fizetősen sem az IGO-t, miközben ez egy Magyar cég. - a csúnya szavakat töröltem hogy a..k életbe. De izraelben meg lehet venni. No kimment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest