-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
meggyütt'
hát ez nem pici lel, pedig viszonylag lapát kezem van. -
válasz
Gabengocia #5826 üzenetére
akkor kihagyom
köszi az infót -
Dehogy új
angol ebay, 200 font volt, plusz posta. egy ideje kerestem már ilyen átlátszós hátlapost, de vagy k.rva drága volt, vagy mire megjött az értesítés, már megvették...
karcmentes, minden van hozzá, meg egy-két extra (üvegfólia, extra tok)
azon filózom, hogy lehet venni töltőcsatlakozóba vezetékmentes-töltő izét, amit beteszel a tok hátuljába, és adja a kraftot.
nem tudom mennyire nyúzza az akksit úgy, kamionba nekem praktikus lenne egy ilyen módszer. -
vettem egy + -t.
elvileg holnap postára adják, reményeim szerint két héten belül ideér.
sajna az m8-am már egyre kevésbé bírja, így kell valami mellé/helyette.
remélem beválik. -
+hoz gyári akksit lehet venni egyáltalán valahol az országban?
-
Tud valaki normális szervizt ajánlani, ahol tudnak hátlapot cserélni plus-on? (átlátszót)
-
Srácok!
Sima, vagy + ?
Kinéztem egy +-t 40k-ért, viszont nem értem, hogy a sima miért kerül többe... -
Amennyire én látom, 50k alatt nem nagyon van fekete. Kék van, de azt kihagyom
Vízállóságot tudom, hogy bukja, de hőlégfúvóval le lehet szedni róla, és ha nagyon vékonyan megkenem tömítőpasztával, szerintem az esőt ugyan úgy kibírja majd. Búvárkodni meg nem viszem amúgy sem. M8-ban cseréltem házilag aksit, akkor a hátfal-csere sem lehet magfizika.
Amúgy nekem is csak az árával van bajom, de 128-ast sehol nem látok eladót (csak kintről), viszont már 50k is olyan nekem mintha a fogamat húznák.
Igazából telefonáláson, böngészésen, és AL-en kívül másra nem nagyon használnám, de viszont kellene egy használós telefon, az M8 pedig megmaradna másodlagosnak... tekintve, hogy lassan kell egy olyan ami megeszi a német kártyát... -
Olyasmire gondoltam, hogy mittudomén a 128-ast nem lehet bővíteni, mert csak.
Amúgy nem vagyok nagy telefontudós, másban utazom, pc-vel még elbohóckodok, de nekem ez az android kimarad már
Szóval akkor semmiben nem más, csak tárhelyben. Bele lehet csattintani ebbe is egy 64-es kártyát, meg egy sim-et, aztán jószél.
Mennyivel volt drágább a 64-esnél?
Van egy törött hátlapos jófogáson, azon filózom, lealkudni belőle egy új hátlap árát... -
Üdv srácok!
Mennyivel jobb a 128as verzió a 64-eshez képest? Már ha jobb akár bármiben is.
M8-amat lassan nyugdíjaznám, nemrég cseréltem benne akksit, és van egy program aminek már nincs meg a telepítője, ezért szeretném ha minél tovább kihúzná az akksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest