- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
K007
csendes tag
válasz
jotzo01 #5855 üzenetére
Kikapcsoltam a menüben és mégis amikor hívást akarok indítani ezt az üzenetet kapom"to place a call,first run off airplane mode." Nem értem mi lehet a baj.Lehet újra kéne rakni a frimware-t Régebben az u11-es telómmal is gond volt és akkor találtam egy leírást, az sd kártyára kellett rámásolni a letöltött romot és a boot menüből felrakni de nem találom azt a leírást. Németországban szervízbe is volt a telefon, ott olyan árat mondtak, hogy azért már új telefont lehetne kapni és ráadásul azt mondták hogy lehet hogy nem sikerül és akkor kuka lesz a teló.. állitólag valami virus miatt van de szerintem nincs olyan virus ami a romot támadná és főleg ami ilyen hibát okozna.
-
K007
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki valami tippet adni , hogy mi lehet a probléma?
Egy HTC U11 EYES telóról van szó ami egyik napról a másikra meghülyült és folyamatosan repülős üzemmódban van. Már csináltam visszaállítást boot menüből de az se segített, a repülőmód ki-be kapcsoló ikont hiába érintem meg nem reagál rá.
-
K007
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A HTC u11-es telóm valamiért csak kikapcsolt állapotban akar tölteni,vagy ha csatlakoztatom a töltőt és úgy indítom a telót akkor tölt rendesen bekapcsolt állapotban is ,Viszont ha kihúzom majd visszadugom a töltőt akkor már nem reagál a telefon semmit. Arra gondoltam talán valami szoftver hiba lehet.Ha valaki tudna segíteni megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest