Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dreamie
üzenetére
Ennyit tesz a pénz és a hazai szolgáltatók le vannak teljesen feküdve egy gyártónak. Engem nem zavar ameddig elérhetőek maradnak a többiek is. Kell, hogy legyen/maradjon választási lehetőség.
(#2212) Kori77: vasárnap Veletech-en meg lehet majd nyomkodni az újdonságokat, köztük a One és az S4 is kint lesz. Ki kell próbálni, én sem vettem meg az Xperia X1 óta semmi olyat amit nem próbáltam előtte. Most még nagyon a gyártás elején vagyunk. Lehetnek első szériában kevésbé jól sikerült példányok, de ez igaz a konkurensekre is. Szerintem amiből már nekünk is hivatalosan jut már relatív stabil minőségűek lesznek.
(#2214) Kori77: bár vannak általában egész jó ROM-ok HTC-re is, de jelenlegi álláspont szerint itt nem biztos, hogy ők lesznek a legjobb választás a Custom ROM-ok tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Mobilinternet
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- iOS alkalmazások
- Fejhallgatós találkozó
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest