- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12024 üzenetére
Lehet nem is lenne az olyan nagy baj...Be kell fűzni olyan céget aki igazán minőséget gyárt
Vagy legalábbis jobbat mint a Beats..
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #12003 üzenetére
Az a kis távvezérlő amivel a telefont lehet vezérelni, egy extra kiegészítő
-
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #11830 üzenetére
A One Max-nak "T6" a kódjele...
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
"A one és az M7 2 különböző telefon"
Ahogy írták már, egy és ugyanaz.
"Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell."
Nem célszerű a szolgáltatón keresztüli garanciáztatás. Eleve 2x annyi idő, és szerintem nem is járnak el minden esetben korrekten. A szolgáltatóhoz való leadást ha lehet, ki kell hagyni.
"Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung."Korai ezt még kijelenteni, és menet közben változhat az újdonságok érkezésével és a felhasználói visszajelzések is pozitívan befolyásolhatják. Mivel jelenleg a legjobb vétel, így akár még fel is értékelődhet a piacon, illetve beáll egy olyan szintre, ahonnan nem fog jó ideig elmozdulni.
"Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett"
190k kezdett...Most 149k bolti garival. Ettől EU-s garival kicsit drágább, de még így is jóval olcsóbb mint megjelenésekor. Felesleges számlásan, magyar garival megvenni, mert az EU-s garit itthon elfogadja a HTC.
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
Azért én tudnék kifogásolni ebben a hsz-ben dolgokat, de túl fáradt vagyok az "okoskodáshoz"
-
Kevin's
senior tag
válasz
Nuada herceg #11807 üzenetére
Hehe
Én helyedben azt mondtam volna neki veszed- e le róla a mocskos kezed
-
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #11796 üzenetére
Én ritkán nézek matv-t.
-
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #11794 üzenetére
De a multitaskingnál azért szerintem van szerepe, hogy 2 mag vagy 4 mag.
Az inkább RAM kérdése nem? -
joey04
titán
válasz
Nuada herceg #11779 üzenetére
Ahhoz képest: [link]
Na meg a hír, hogy sokkal jobban akarnak a jövőben a középkategóriára koncentrálni... -
MerLinh
senior tag
válasz
hát azért, samsung is csinált fémből párat, htcnek sem ez az első fémből készült telója, régről a legend, illetve voltak fém műanyag hátlapú készülékek is pl: HD2, sensation
-
ferrari1
őstag
válasz
Ezt azért nem merném így kijelenteni, hogy " fos a samsung " és hogy " valami fostos 2 magos "!
Van olyan " valami fostos 2 magos " ami némely tekintetben elveri a 4 magosokat! Például sőt egy másik példa .
Az, hogy Neked nem szimpatikus, attól még nem az, aminek beállítod!
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11745 üzenetére
Kapcsolod ki a gesztusokat és utána próbáld.
Ilyenkor megyek dolgozni.
-
Gee_-
tag
válasz
Nekem is csak 2 pontot érzékelt. Kikapcsoltam a HTC gestures és utána már érzékeli az összes pontot.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nálam látja mind a 10 ujjam....De ti meg ilyenkor nem alszotok?
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11724 üzenetére
Már úgy értem, h nem nagy dolog, hogy kapott már olyan termék is EISA díjat amitől vannak sokkal jobbak a boltok polcain díj nélkül is...Magyarán a minőségét a terméknek nem szabad az EISA díjból levonni...Tehát nem attól lesz jó egy termék, hogy kap vagy nem..
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #11562 üzenetére
Ugyanúgy megy mint magyarul. Kimondod egymásután az abc megfelelő betűit.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11542 üzenetére
Én 4 évet éltem kint Kanadában, de a Britteket alig értettem meg...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11539 üzenetére
Igazság szerint jó mind a kettő...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11536 üzenetére
Hát inkább olyan "éjcs(eɪtʃ)" -es a kiejtése...
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11531 üzenetére
Mi az a a Hééédzs?
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11511 üzenetére
60FPS-el jobban lehet dolgozni mint 30FPS-el. Akár lassítani is. Meg szerintem kicsit élethűbb a videó 60FPS-el mint 30-al.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nuada herceg #11509 üzenetére
Szép tokban szép a telefon is, elrontani nem fogja...Már várom én is a tokomat...
-
g0n21
senior tag
válasz
Nuada herceg #11453 üzenetére
Plantronics headset töltője 1A-t ad le, a telefon is annyit vesz fel, kocsiban azzal töltöm.
Viszont a nyarat szarul bírja. Juli közepe óta megtettem 4k kilométert és nappal egyszer sem tudtam rendesen, töltés alatt használni a navit. Gmaps naviját használom, de feltettem autós töltőre, navi be, bluetooth headseten a hang, és 20p után vinnyogott, hogy túlmelegszik, töltés leállt, a led villogott, viszont a navi ment tovább, csak merült is a telo. Pedig nem szélvédönél volt, hanem lent a váltónál.
Szóval nyáron ez nem meglepő(#11466) Bdanyy: +1
elég sokszor szakad meg így hívásom..
-
Stunts666
őstag
válasz
Nuada herceg #11445 üzenetére
A töltőd nem tud annyit tölteni, mint amit merül. Nekem is ez van.
-
válasz
Legalább 1 Amperórás töltőt csatlakoztass rá és akkor nem fog merülni navigáció közbe igaz a töltöttség se fog nőni, de nem merül.
Én ezt vettem és működik rendesen és kettőt is tud tölteni egyszerre.
-
ffodi
veterán
válasz
Milyen az autóstöltőd? (főként hány A-es?)
Szerintem, ha másik töltővel, más körülmények között nincs gond, akkor vagy túl meleg a készülék/akksi az adott szituációban (kocsiban süti a nap, stb..., úgyhogy simán elképzelhető), és ezért nem tölti, vagy ha tölti, akkor az a baja, hogy sovány a töltőd, és nem tudja legalább annyira tölteni, mint amilyen intenzitással merül. (vagy mindkettő).
-
Bilux
veterán
válasz
Vegyél másik autós töltőt
-
joey04
titán
válasz
[link]
Örülj, hogy filmnézés közben nem merül.
És az sem volt hibás darab.BTW nézz szét a neten, ez általános probléma majd' minden viszonylag új okostelefonnál. Ha már szinten tartja, az kész csoda sok esetben.
-
Bilux
veterán
válasz
Nuada herceg #11422 üzenetére
Szerintem nem lesz már rá frissítés max a 4.3 kijön és slussz passz. HTC-t ismerve
De ha nem jön rá több frissítés az sem baj, mert ez így tökéletes. -
GALARDO
addikt
válasz
Nuada herceg #11387 üzenetére
Egy alkalmazást, ráhúzol a másikra.
-
i400
senior tag
válasz
Nuada herceg #11329 üzenetére
Az usb hosszabbító a ludas akkor, felejtsd el! Nekem töltés közben Viberen telefonálva sem csökken az akkuszint.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #11326 üzenetére
Nekem van egy gyári töltő amit külön vettem a telóhoz meg van amit vele adtak. A külön vett töltővel mégis lassabban tölt plusz használat közben hiába tölti a telót mégis merül mint neked, pedig ugyan az a kettő szóval lehet h a töltő sem százas. A 2 töltő között nekem 1 óra eltérés volt teljes feltöltési időben.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #11326 üzenetére
Hát próbáld meg a gyári töltővel.
Más.: [link] uhhh, csak ne ezt az új Moto X féle tucatdesign vonalat vigyék tovább.
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #11305 üzenetére
A LiPo akksik lassabban töltenek, ez a technológiából adódik.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #11303 üzenetére
4.1.2-es Android van rajta? Mert ha igen azzal kicsit lassabban tölt 4.2.2 óta ez kicsit javult.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Nuada herceg #11303 üzenetére
Ez valamivel lassabban tölt. Ez normális. Viszont jó akksija van, így ha este felrakod töltőre reggel nyugodtan használhatod, kibírja estig.
barcsajani: Nem értem, hogy miért intézi később a papírjait? Miért nem adja oda amikor megveszed? Attól, hogy flottában vették még le lehet tiltani szerintem. Én is egy országos flotta tag vagyok(T-mobileos), de az előfizetésem és a telefonom saját magamnak fizetem. Gondolom ha nem így lenne, akkor tiltanának.
Csak óvatosan! Ettől függetlenül lehet, hogy korrekt minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gamepad
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest