- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Tegnap vettem meg a hátécé vánomat.
Fél éve, illetve mióta megjelent azóta szemezgetek vele, vártam, hogy olcsóbb legyen, meg nézelődtem még a piacon, de ez a telefon maradt a szívem választottja. És nem bántam meg.
Ami viszont gondom. 1ik pl., hogy nagyon lassan tölti az aksit. Legalábbis nekem úgy tűnt tegnap este.
A másik, ami lehet ebből fakad.
Hogy fent van töltőn, közben nyomkodom, és esik a töltöttségi szint!
Szépen lassan, 34%-ról 32%-ra. De a töltő végig be volt dugva, és világított a piros led is, hogy tölt.
(meg hát jelezte is)
Na a kérdésem annyi lenne, hogy ez noooormális? Ilyet még 1 telefonnál sem láttam.
Igaz azoknak nem is volt full HD kijelzőjük, meg 4 magos proci, meg a többi.
Egyébként tölt, most ránéztem, 42 százalékon van, 32ről. 15 perc alatt kb. Igaz, most 1 sony töltővel tolom.
Na bocsánat a szószaporításért, valaki írja már meg, 1 másik büszke tulajdonos, hogy esetleg nála is így van e? Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Rocksztár lehet az OpenAI-ból
- Windows 10
- iPhone topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő