- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Tegnap vettem meg a hátécé vánomat.
Fél éve, illetve mióta megjelent azóta szemezgetek vele, vártam, hogy olcsóbb legyen, meg nézelődtem még a piacon, de ez a telefon maradt a szívem választottja. És nem bántam meg.Ami viszont gondom. 1ik pl., hogy nagyon lassan tölti az aksit. Legalábbis nekem úgy tűnt tegnap este.
A másik, ami lehet ebből fakad.
Hogy fent van töltőn, közben nyomkodom, és esik a töltöttségi szint!
Szépen lassan, 34%-ról 32%-ra. De a töltő végig be volt dugva, és világított a piros led is, hogy tölt.
(meg hát jelezte is)
Na a kérdésem annyi lenne, hogy ez noooormális? Ilyet még 1 telefonnál sem láttam.
Igaz azoknak nem is volt full HD kijelzőjük, meg 4 magos proci, meg a többi.
Egyébként tölt, most ránéztem, 42 százalékon van, 32ről. 15 perc alatt kb. Igaz, most 1 sony töltővel tolom.
Na bocsánat a szószaporításért, valaki írja már meg, 1 másik büszke tulajdonos, hogy esetleg nála is így van e? Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest