-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
kdennis #5595 üzenetére
Leárnyékolod az antennát -> csökken a térerő. No shit sherlock...
Nem láttam, hogy eldobta volna a hálózatot... 3Gről sikerült leakasztania max. Nem a sprint az a szolgáltató, aminek híresen fos a hálózata véletlenül?Mellesleg nekem 4 csíkról 1-et csökken max, marad 4G-n.
Ez azért nem egy iphone szint. Problémának meg távolról sem nevezném. Az antennák már csak ilyenek. Üdvözöllek a fizika varázslatos világában.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #4770 üzenetére
hangerő le+menü pl. a samsung s3....
felbontáshoz:
miért van az, hogy más applikáció mérete nem változik?
vagy eddig én nem futottam bele ilyenbe.
ha van ilyen készüléked, akkor érdemes letöltened az említett (kritizált kinézetű) programot, mert nekem nagyon meglepő volt.....amire ráadásul rátett egy lapáttal az alsó fekete három pöttyös sáv is... -
markyy18
aktív tag
válasz
kdennis #4772 üzenetére
Sonykon is tuti hangerő le+power.
Két opció is van verziótól függően: hangerő le + power gomb egyszerre (ICS + JB); vagy: power és home gomb megnyomása egyszerre.
Szóval is-is igaza van mindenkinek. Gondolom a home+power csak annál a modellnél játszik ahol a home gomb fizikai nem csak szoftveres vagy érintő. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kdennis #4764 üzenetére
Erdekes emberek vannak itt...
Tudod, hogy az lg gt 540-en, vagy az i5-on, vagy az s3-man hogyan kell kepernyomentest csinalni?
Mert nekem pentek ota van meg ez a telefonom, es spec ezt a funkciot meg nem hasznaltam, viszont az opera mini szornyuseget be akarom ide is tenni, hogy pl. az olyanok, mint te lassatok, hogy mirol beszelek.
Aztan aki kb. 2 eve normalis meretu gombokkal, keresovel hasznalta eddig, annak igen is borzaszto zavaro az, amit ezen a telefonon produkal.
Lehurrogtatok akkor is, amikor a zsebemben magatol felvevodott a telefon, aztan nehany oran belul kiderult, hogy meg itt vagy 2-3 ember is ugyanigy jart.
A szenzor hiba nalam (amirol delutan irtam) tovabbra is fenn all, es megfogom keresni a cikket, amiben olvastam...szoval ezt sem erzem akkora marhasagnak, mint amilyennek te minosited a hozzaszolasaimat.Egyebkent a "rangot" az s1,s2,s3 topicban "ertem" el....en ugy erzem azokhoz a telefonkhoz ertek.
Raadasul segitek is masoknak, es eleg keves alkalommal szolok be, hiszen senki sem szuletett pl. Htc one felhasznalonak.
Egyebkent kivancsi lennek arra, hogy az altalam jelzett gondokra tudsz-e ertelmes valaszt adni.... -
hurrikan
addikt
válasz
kdennis #4764 üzenetére
Neked is lesznek még olyan kérdéseid.
Ami másoknak magától értetődő lesz.
Én is segítettem rengeteg olyan kérdésben, ami nekem magától értetődő volt, és fordítva is. Mert olyan is volt sokszor, amit én nem értettem, mások pedig igen.
Ezért van a fórum.mialatt valaki leír egy cikizést, az idő alatt a választ is meg tudja írni.
-
Zolik
senior tag
válasz
kdennis #4192 üzenetére
Nem hiszem hogy itthon annyi adó van hogy 2-3x annyiért kell adnia a telefont a szolgáltatónak!
Írta valaki hogy több mint 400db-ot adtak el, az 170.000 Ft-os átlag árral számolva laza 68.000.000 Ft. csak ebből. Ha a felét leadózzák stb akkor is min 20-30% árrés marad rajta. Érdekes iphone 5 t-nél Next XL csomagba 29.000 , htc one meg 127.000. Ez is az adók miatt van? Nem. nagyon akarnak kaszálni mert tudják hogy sokan így is megveszik, majd nyáron ez is 30-40e Ft lesz... -
Agartner
csendes tag
válasz
kdennis #3676 üzenetére
Hat.. Most erre mit mondjak na.. Ez csak egy telefon
Hasznalati eszkoz. Minek feltenem?
Amugy nincs semmi baja asztalon tartom ,zakoban vagy nadragban tartom.
Az ezust ugyan ugy lekophat, ugyan ugy van festve mint a fekete, ezek alapbol aluminium cuccok, le vannak festve.De ez olyan, hogy veszel autot, majd elronditod: veszel uleshuzatot, kormany huzatot, kilincs huzatot, motorhazteto huzatot, hogy ne karcolodjon meg. De az mire jo? Ronda lesz, a hasznalat elmeny se lesz olyan, aztan ugyis eladod, es majd a 2. user fog orulni, hogy milyen megkimelt? Ha veszek valamit akkor en akarom elvezni, es ha majd leromlik az allaga veszek ujat. Nem erdekel a 2. user
Erted, na..
-
Agartner
csendes tag
válasz
kdennis #3673 üzenetére
Nyilvan lesz 64GB ott is, nekem is az van, stealth black
juniustol pont azt kezdik nyomni nagy uzembenRanc felvarrott? Nem hiszem, max jovore, uj csucskeszulek ami biztos, hogy az One tovabbvitele. Nyilvan a kameran meg az akksin fognak valtoztatni, mert azt eri a legtobb kritika.
-
Agartner
csendes tag
válasz
kdennis #3611 üzenetére
Nem hinnem, hogy bekeszleteztek. Ha valami gyarto kiesik, max 1-2 nap anyag van nekik. Ekkora mennyisegeket nem lehet keszletezni, ezek porognek, napi majd 30.000 telefonrol beszelunk htc one eseteben, ami picikenek szamit a piacon. Gondolj bele, mennyi hely kell ennek tarolasara? Kinaban semmit nem gyartanak raktarra, itt a gyartas utan egybol megy a helyere es megy a shenzeni/shanghai kikotobe
A keszleteket max leszerzodtek negyed evre, es ha lejar a contract akkor valtoztatnak. Ahogy most tortent tobb komponensel is. Meg aztan jon a htc one mini, oda is mas spec kell, tiszta agymenes.
-
törölt tag
válasz
kdennis #3263 üzenetére
Hát, azért én ezt így nem mondanám.
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.
-
-
Poplacsek
senior tag
válasz
kdennis #2644 üzenetére
Bizony ám, itt jön ki az ultrapixel előnye, hogy ugyanannyi fényt sokkal hamarabb begyűjtenek a nagyobb érzékelő pixelek.. Ha mozog a téma, vagy gyenge a fény egyértelműen a H1 a nyerő, jó fénynél meg a mostani upgraddel megközelíti az S4-et. És akkor a nagyobb látószögről és az optikai képstabilizátorról még nem is beszéltünk.
-
Burt1793
veterán
válasz
kdennis #2420 üzenetére
Ne aggódj, jók a hangszóróim, van mélynyomó is bőséggel...
Nem egy M5-ös "alap" hangszóróját kéne szerintem leszarozni, ott lenne a magas is, csak nem tudta felvenni a teló... az meg, hogy a tuc-tuc "szépen" szól nem számít nálam sokat, mert az összkép szar... hidd el, jó hangosan hallgattam. Telefonhoz képest nagyon jó, de nem hallgatnám meg sokszor -
martinkeet
aktív tag
-
hurrikan
addikt
válasz
kdennis #1691 üzenetére
Biztos hogy nem emiatt van.
Egyszerűen csak ronda lett volna a cucc kiálló optikával.
De egyébként jelentősen javulni fog még itt a kép minőség.
Még ez a frissítés sem jött meg tudtommal OTA-n. Ennál is sokat javul a fotózás és kitudja mennyit fog még.
Láttam(unk) már csodát a HTC-től. Az OneX-nek is rengeteg hibáját sikerült javítani és frissítésről frissítésre egyre jobb lett szinte minden. Teljesítmény, üzemidő, melegedés, kamera, OTG, stb.
Én nem temetném még ezt a kamerát.
Arról nem is beszélve, hogy ha minden másban szinte a legjobb a készülék a piacon, akkor azért elnézhető neki hogy kamerában nem az NO.1 lesz.
Inkább legyen "csak" egy közepes kamerám, minthogy műanyag burkolatom, vagy kiálló pukli a készülék hátán a nagyobb kamera miatt. -
-
-
atike
nagyúr
válasz
kdennis #1013 üzenetére
Hehe...
Mondjuk a One-t az S4-el kellett volna összemérni kapásból.
Meg ennek úgy lett volna értelme, hogy egyszerre venni ugyanazt a részt mind a kettővel, majd a videóba berakni előbb az egyiket majd a másikat. Ez így majdnemhogy szimpla trollkodás...
Ja, én maximálisan a One mellett vagyok ezt úgy írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest