- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Minden Androidon Power + Home a képernyőmentés, Iphoneom nem volt még de gondolom ott is valami ilyesmi, vagy kombinálva. Én nem tartom magam nagy telefon mágusnak, de ha kijön egy fullHD kijelzős gép, nekem evidens hogy sok program nem támogatja és valószínű kisebbek lesznek az objektumok. Sőtt még el is gondolkozok vajon miért nem lesznek kisebbek a betűk nagyobb felbontáson, gondolom azért hogy lássa a Kovács Pista is!
De bocsánatot kérek ha ezzel megsértettelek, én eddig egy kék színű rangra mindig azt hittem ők azok akik mindent tudnak.
De hát senki sem lehet tökéletes. Tényleg bocsánat! 
-
markyy18
aktív tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Úgy tudom a szenzor hiba azt jelenti h ha az arcodhoz emeled akkor nem kapcsolja le a kijelzőt. Megpróbálhatod resetelni a telefont hátha megoldja. Vagy indítsd újra a telefont, előtte a gyors boot-ot kapcsold ki. (Beállítások > Ki/Be > és ott legalul van a menüpont)
A beszólásokkal ne törődj majd ő is ilyen választ kap ha kérdez.

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De bocsánatot kérek ha ezzel megsértettelek, én eddig egy kék színű rangra mindig azt hittem ők azok akik mindent tudnak.
De hát senki sem lehet tökéletes. Tényleg bocsánat!