Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kdennis
üzenetére
Hát, azért én ezt így nem mondanám.
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 17 - alap
- Path of Exile (ARPG)
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.