- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
csacsi67 #23484 üzenetére
Attól, hogy a HTC azt mondja nyitva van még nem jelent semmit. Én pont így jártam mivel adathiba miatt a rendszerük szerint nyitva van a telefonom pedig nem.
Felhívtam őket korrekten megbeszéltük a dolgokat. Elküldtem nekik lefényképezve a recovery-t és megmondták az alapján, hogy a telefon nincs mókolva a garancia tovább él függetlenül attól h mi van a rendszerben. Mondta a HTC-s srác, hogy amúgy szervizben megnézik a rtecoveryt és ha az azt mutatja, hogy a telefon nincs S-OFF-olva meg semmi akkor javítják a rendszerben lévő infótól függetlenül.
-
Leafnshit
tag
válasz
csacsi67 #23450 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Ha egyszer majd lejár a garanciám (kb. 1 év), majd valahogy megpróbálom rá felügyeskedni. Sok jót hallottam róla és kíváncsi vagyok. Láttam, hogy van launcher, de igazából engem nem a kinézet, hanem az összes kis okosság érdekelne ami benne van. Majd ha eljutok idáig, biztos segítséget fogok kérni, mert abszolút nem értek semmihez ezekből
-
odon001
csendes tag
válasz
csacsi67 #23152 üzenetére
Sajnos nem. 4 hálózaton produkálta ugyanezt. Kipróbáltam minden beállítást, semmi nem segített. Valószínűleg egy szoftveres hiba lesz, de nem vártam meg, míg javítják, inkább beadtam. Hiányzik.
(De a szervizháttér és a szoftveres bakik miatt nem csodálkozom a HTC piaci helyzetén.) -
saintex72
aktív tag
válasz
csacsi67 #23148 üzenetére
Köszi :-) 032
Más, tegnap megvettem a deus Ex-et, de kímélpett a játékból indításkor. Találtam az xda-n egy tippet, hogy a fejlesztői részben a gpu megjelenítőt engedélyezzem akkor menni fog. És valóban megy is.
A kérdés, hogy maradhat ez így, vagy állítsam vissza ha nem játszom. Ma be volt kapcsolva, de nem veszem észre más változást. -
Tiger.
nagyúr
-
Badboys
őstag
válasz
csacsi67 #22648 üzenetére
Köszi mert váltottunk pár szót pü. ben. Eladhatatlan kategória a 100.000 + x összegű telefonok. Valószínű,hogy marad már csak tesztelem. Igazából senki sem jelentkezett,de nem is bánom. Ezalatt meg nem adom ami ott szerepel ár. Lehet venni kinai shoppokból 50.000 ft ér és lehet küzdeni,ha garanciáztatni kell mert elég sok beszopott gariról lehet olvasni. Tegnap ugyan volt egy jelentkező cserére amikor közöltem,hogy még 50 et kérek rá ez volt a válasz 116 ér már lehet venni újat,mondom akkor vidd oda a BB t és cseréld el ott.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22587 üzenetére
annyira nem oreg...kb. 3-4 honapos a video, es ha o tudja, akkor lehet itthon is van aki meg tudja csinalni...
dns86!
megneztem, root nelkul nem megy.
viszont tedd alapertelmezette a masik lejatszot, es ugy elvileg azzal kellene mukodnie mindig, ha zenei fajlt akarsz inditani. -
Loboda
senior tag
válasz
csacsi67 #22565 üzenetére
"De a htc dev-es hez is elég a gyári recovery higgy nekem. Semmit nem csináltam a guru resetet ráengedtem a megfelelö ,modon "
Tehát csináltál egy helyre állítást, így természetesen működik!
De ha nyitsz htcdev-en keresztül, csak a root miatt, és akarsz frissíteni, csak azután tudsz, hogy futtatsz valamilyen helyreállítási módszert ( RUU, guru....), különben nem fog frissíteni! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22569 üzenetére
az unlocked tampered-bol mire gondolsz?
de mondom, a lanyom hox-a mikor megvettuk mar az elozo tulaj altal nyitva volt a htcdev-en keresztul.
errol tajekoztatott is.
ez utan az egyik baratom email cimere kertunk ujat, majd aztan en is regisztraltam es en is kertem ujbol, es utana meg vagy 2x.
szoval nekem mas tapasztalatom van e teren! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22557 üzenetére
ezt nem értem.
ha vissza zár, akkor mi van?
a lányom hox-ához kb. 6x kértem már a bin kódot le...."Semmi köze a bootoader záráshoz a frissitésnek."
no, ezt gondold át ismét!
azt akarod mondani, hogy a gyári frissítés megy akkor, ha nyitva van a bootloader?(#22556) Shokkolo!
debreceni vagy ugye?
fussunk össze, felteszem neked!
kb. 5 perc!(#22560) csacsi67!
a bin kód bármennyiszer, bárki által lekérhető!
nem kell más általi megerősítés, én már csináltam!
többször kértem le más más telefonhoz is, ami már korábban is le volt kérve a korábbi tulaj által is. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csacsi67 #22553 üzenetére
a telefonja nyitva van, így újból nem kell nyitnia.
miért kellene a hboot-ot frissítenie?
bármely rom működik vele, főleg az arhd.
s-off pedig csak a külön kernel csere miatt lenne szükséges, amire itt, ahogy olvasom nincs igény....én egyelőre tartom magam, hogy semmit nem kell csinálnia, csak egy nandroid mentés után a megadott twrp-t kell telepíteni, majd installálnia az arhd-t.
(#22552) Shokkolo!
a gyári update nem fog elindulni, mert nem zárt a telefonod, és főzött romod van! -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #22092 üzenetére
Még nem tudom.
Most egy megjavított G2-őt nyúzok és persze a 1020-at.
Viszont áprilisban lesz egy kínai utam, úgy hogy szerintem hozok magamnak valami kuriózumot.@centaurium
Tudomásom szerint ha már lekéred a kulcsot a HTC-től, listázzák az IMEI-det. Kicsit várjál szerintem vele. -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #21675 üzenetére
Mi hasznom lenne ilyesmivel szórakozni? Pusztán csak láttam itt a próbálkozásokat, pont aznap a kezembe került egy szűz 4.3-as és gondoltam teszek egy próbát. Ennyi. Ha nekem annyi szabadidőm lenne, hogy ilyen screenshot-okat "gyártsak", boldog ember lennék.
Miért haragudnék.@Kocsó
Több oka is van, de röviden, nem. Mindenkinek szívesen segítek, de nem ezzel foglalkozok, ez csak olyan dili, mint itt több embernek is. -
Steve1207
veterán
válasz
csacsi67 #21482 üzenetére
Nem pont az a temproot lényege, hogy ideiglenesen root jogod lesz újraindításig és ezért tudja közben s-off-olni is? Már Sensation-ön is így ment annak idején temproot-tal.
Ahogy kiszedtem a készítőtől ez a rumrunner továbbfejlesztése. One Max-ra kezdtek baromkodni vele, mert nem ment az új hboot-on az s-off, most meg megy. Most leveleztem, s-off megy 1.55 és 1.56-on is One-on. Majd remélem jön több válasz is azoktól akik temprootoltak.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #21379 üzenetére
Követem és a 20-ből 2-3 ember jelezte, h szépen lett megjavitva. A többség panaszkodik a szervizes munkákra. Arról nem is beszélve, h hónapokat vár az ember, vagy heteket mire visszakapja a telefonját. Mellesleg én követem a külföldi oldalakat is, ahol a csere után is azt mondják ugyan úgy elindul a lilulás néhány hét, hónap aktiv használat után is. Voltak képek is ahol mutatta, h ugyan azt a modult csak újat tesznek bele. A kamera chip van közel ahol túlmelegedhet, a kicseréld modulon ugyan ott van, ezt átépíteni nem lehet utólag, tehát kapsz egy ugyan olyan gyári hibával küszködő modult, ahol előfog jönni a hiba újra és újra.
-
hurrikan
addikt
válasz
csacsi67 #21112 üzenetére
A 4.4.2-ben már hivatalosan is tiltja a Google a gyári szintű Flash integrációt, így muszáj volt kivenni. Ezért vette ki a Huawei is. Másképp büntet a Google. De neten rákeresel az apk-ra telepíted, felteszel egy böngészőt ami támogatja a flash-t és kész. Meg van oldva.
Bár nekem nem hiányzik. Minden valamire való oldal átállt már HTML5-re -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #21029 üzenetére
Erről már volt szó az XDA-n, hogy a Sense egyenlőre semmilyen formában nem támogatja az ART-ot. Valószínűleg túl mélyen kellett volna átépíteni a Sense-t, hogy Dalvik/ART kompatibilis legyen és ameddig a Google is csak teszt üzemben használja, nem éri meg foglalkozni vele. Ha végleg áttér rá a Google rendszere, gondolom lép a HTC is.
-
WinZol
aktív tag
válasz
csacsi67 #20919 üzenetére
Akkor elsö körbe zárd vissza ezzel és probáld meg ugy hogy elfogadja -e a kodot.Ha nem nyisd ki ujra és a fentebb leir modszer csináld végig. [link]
Jól értem, hogy maradhat a mostani ROM, és csak a bootloadert kell visszazárni?
Majd utána ismét bootloader nyitás?Még egy furcsaság:
Ezzel a ROM-mal viszont valamiért nem jön fel az unlock képernyő?
ennél a státusz sorban egy kártyát látok lakattal.Tesztként feltettem az ARHD-t, ott simán kéri a kódot.
Sőt, a korábbi Insertcoin mentésemet visszatéve is kért kódot.
ez a 7.0.6 valamiért nem kér.Köszi
WinZol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest