- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Igen, gyari zongezo, settings, genral-nal fan tickbox a fullscreen modhoz. Megnyitottam 10 oldalt, 10 kulonbozo tabon (meg engedne tobbet is, csak meguntam). oldalak kozotti valtas szerintem smooth,egybol ugrik a korabban megnyitott tab-ra, statikus oldalaknal ugy tunik, instant latod az oldal tartalmat, dinamikusnal (pl. hvg.hu) a tab kivalasztasa, majd megnyitasakor reload van.
Erdekes, alapertelmezett karakterkodolas Latin1, ezt gyorsan at is raktam utf8-ra.
Latok Web Page preload menut, never/ only on wifi/always kapcsolokkal.
Keszitettem elobb az erkelyrol par tesztvideot, normal, slowmo,fastmo, hdr modban, most maszik fel YT-re, amint fennvan, betagelem rendesen linkelem majd. MPCHC MediaIInfo erdekel esetleg valakit az egyes videokhoz?
szerk:
juhi& Xaels: ha megmondjatok, hogy teszteljem a mikromonyt/hangrogzitot, szivesen megteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest