- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Igen, gyari zongezo, settings, genral-nal fan tickbox a fullscreen modhoz. Megnyitottam 10 oldalt, 10 kulonbozo tabon (meg engedne tobbet is, csak meguntam). oldalak kozotti valtas szerintem smooth,egybol ugrik a korabban megnyitott tab-ra, statikus oldalaknal ugy tunik, instant latod az oldal tartalmat, dinamikusnal (pl. hvg.hu) a tab kivalasztasa, majd megnyitasakor reload van.
Erdekes, alapertelmezett karakterkodolas Latin1, ezt gyorsan at is raktam utf8-ra.
Latok Web Page preload menut, never/ only on wifi/always kapcsolokkal.
Keszitettem elobb az erkelyrol par tesztvideot, normal, slowmo,fastmo, hdr modban, most maszik fel YT-re, amint fennvan, betagelem rendesen linkelem majd. MPCHC MediaIInfo erdekel esetleg valakit az egyes videokhoz?
szerk:
juhi& Xaels: ha megmondjatok, hogy teszteljem a mikromonyt/hangrogzitot, szivesen megteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest