Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
mire vagy konkretan kivancsi? feature, oldal? tegnap delelott ota van meg, delutan par orat nyaggattam, de meg idom nem volt teljesen belemerulni, meg csak most lakom be.
Elso tapasztlatom a gyari bongeszovel hogy gyors, stabil. most gyorsan megnyitottam a hvg, index.origo, prohardver, bbc.co.uk oldalakat, tabok kozotti valtas ok, yt-t es vimeot megnyitva random klippet thumbnail-ba behozza, latszik a play,stb. kezelo gombok a videon, de nem indul el a lejatszas.
hulye vagyok, default a flash disabled a gyari zongezovel, bekapcsolva ok a yt, vimeo.
5-ik droidos HTC-m a sorban (meg 1.6 HERO-val kezdtem), nekem 1,5 nap utan ez tunik a legjobban kiforrotnak, de meg fel kell fedeznem ugy erzem, eleg sok a kulonbseg a HOS 4+ Sense-je meg az 5-os Sense kozott.
Kovetkezoi par mondat nem neked szol.

Kicsit rosszmajuan, de hadd jegyezzem meg, hogy ez a HTC ONE MA-s tesztjehez kapcsolodo forum, de oldalakon keresztul mast se olvasok, hogy SGSII igy, SGSIII amugy, bezzez majd az SGS IV...legyunk mar kulturaltak es foglalkozzunk a topik alapjaul szolgalo keszulekkel tulnyomoreszt. Nyilvan kell hasonlitgatni, de az en gyomromnak mar kezd sok lenni, ami itt megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest