Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz HUTCHDB #440 üzenetére

mire vagy konkretan kivancsi? feature, oldal? tegnap delelott ota van meg, delutan par orat nyaggattam, de meg idom nem volt teljesen belemerulni, meg csak most lakom be.

Elso tapasztlatom a gyari bongeszovel hogy gyors, stabil. most gyorsan megnyitottam a hvg, index.origo, prohardver, bbc.co.uk oldalakat, tabok kozotti valtas ok, yt-t es vimeot megnyitva random klippet thumbnail-ba behozza, latszik a play,stb. kezelo gombok a videon, de nem indul el a lejatszas.

hulye vagyok, default a flash disabled a gyari zongezovel, bekapcsolva ok a yt, vimeo.

5-ik droidos HTC-m a sorban (meg 1.6 HERO-val kezdtem), nekem 1,5 nap utan ez tunik a legjobban kiforrotnak, de meg fel kell fedeznem ugy erzem, eleg sok a kulonbseg a HOS 4+ Sense-je meg az 5-os Sense kozott.

Kovetkezoi par mondat nem neked szol. :R

Kicsit rosszmajuan, de hadd jegyezzem meg, hogy ez a HTC ONE MA-s tesztjehez kapcsolodo forum, de oldalakon keresztul mast se olvasok, hogy SGSII igy, SGSIII amugy, bezzez majd az SGS IV...legyunk mar kulturaltak es foglalkozzunk a topik alapjaul szolgalo keszulekkel tulnyomoreszt. Nyilvan kell hasonlitgatni, de az en gyomromnak mar kezd sok lenni, ami itt megy

Új hozzászólás Aktív témák