- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
arni1
aktív tag
Hali!
Egyik havernak feltelepítettem a legújabb cm 4.4-et a készülékére. Minden királyul működik, egy kivételével, az sms alkalmazás minden egyes alkalommal lefagy.. már a hangout-ot is próbáltam beállítani default sms-nek, azonban az sem működik.. Valakinek van esetleg valami ötlete?
Előre is köszi!
-
arni1
aktív tag
valaki tud ajánlani zenés dokkolót nexus s-hez? márka nem számít, ár/érték arány legyen minél magasabb!
múlt héten besárgult a kijelzőm bal felső sarka(másnál is volt már probléma), beregisztráltam a mysamsung-hoz, jött a futár, elvitte(szerdán), ma pedig már vissza is hozta. minden korrekten zajlott, szóval bárkinek bármilyen baja van, az inkább ezt a szolgáltatást válassza mint a szolgáltatóit.
-
arni1
aktív tag
válasz
molnarpeter #13442 üzenetére
Es neked mukodik? Most kiprobaltam, kiszedtem mindent,beallitottam de ugyanugy tobbet engedelyez.. nem olyan franko ez a multitask ahogy igertek.
@toto:akkor nem vagyok egyedul..
-
arni1
aktív tag
nektek működik a setting/developer options menübe a background process limit állítása? akárhányszor beállítom hogy max 4 legyen elfelejti... stock 4.0.4-et(IMM26) használok, de előtte a nexusbeam féle se "jegyezte meg" illetve a stock 4.0.3 sem. roppant idegesítő, hogy ennyi alkalmazás marad a ram-ban=>nagyon belassul a teló.
illetve fb app mindenkinek ratyi lassú?
-
arni1
aktív tag
létezik olyan program amivel le lehet másolni egy mágneskártya adatait?kolis vagyok, s a beléptetés azzal történik, nfc-vel pedig egyszerűbb lenne a belépés.
-
arni1
aktív tag
válasz
Andris_2 #10965 üzenetére
Hali!
A névjegyzékes probléma nálam is jelentkezett, azzal orvosolható ha a névjegyzékben átírod a telefonszámot +36-al kezdődőre. Kellett pár csörgés, hogy rájöjjek.
Saját tapasztalat:
Sokan panaszkodnak az ICS-re. Nekem volt fenn jó pár 4.0-ás rom mielőtt kijött a gyári, de egyik sem volt ilyen gyors. egyedül néha az applista kirajzolása röccen meg, de más semmi. Jobb játékok is akadás nélkül mennek(dead space, asphalt 6).
Továbbá én minden nap töltöm a telót, éjszakára rádugom, akkor úgysem kell. Az OS 13%-ot használ, egész nap wifi, sok telefonálás, mobil net, zene, kicsi játék, így bír ki egy napot.Úgy látszik én a szerencsésebbek közé tartozok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest