- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
awakening87
aktív tag
válasz
petrson #24275 üzenetére
Szia!
Az nem jó.
Nekem is volt hasonló, valami Ehndroix kódnevű Kitkat-et próbálgattam, meg előtte CM11-et is, utóbbiban egy kicsit kipróbáltam az 1.1-1.2 GHz-es max. órajelet az 1 GHz helyett: egy ideig jó volt, aztán elkezdte pl. a böngészés közbeni újraindulást.
Fogalmam sincs, hogy miért, ugyanis kb. kézmeleg volt maga a telefon, meg a CPU statisztika szerint nem is járt folyamatosan a magasabb órajelen.
Most valamelyik SlimKat van fent, és teljesen kifogástalanul megy, ráadásul átváltottam a futási környezetet ART-ra, ég és föld a különbség a Dalvik-hoz képest. Persze a nagyon erőforrás igényes alkalmazásokat most is jobb kerülni, mert használhatatlan lesz tőle a telefon, de ez sem mindig igaz.
Az ART hátránya, hogy az alkalmazások dalvik cache fájljai valamelyest többet foglalnak, és egy apk telepítése tovább tart a megszokottnál, meg amikor átállsz Dalvik-ról ART-ra, olyankor az első indítás is 15-30 percig tart. De az egész ART még nincs 100%-ig kiforrvaAz adb logcat parancs mit mond? Leginkább a fagyás előtt.
-
TOZ
addikt
-
awakening87
aktív tag
válasz
petrson #24214 üzenetére
az XDA-ról ingyenes változatot használom (ami a Play-en fizetős),
teljesen alap kernelt használok (egyelőre), teljesen gyári zárt bootloaderes 4.0.4-ről váltottam át a Cyanogenmod telepítőjével.
viszont van egy furcsasága, remélem nem hardverhiba
a telefon nem jön vissza készenlétből, hiába dugom rá a töltőt. Csak az aksikivétel- és visszarakás segít.
Utána rendesen elindul a telefon, de csak alig negyedig van az aksi.
A készenlét előtt pedig majdnem tele volt. -
awakening87
aktív tag
válasz
petrson #24212 üzenetére
Szia!
A CPU Spy Plus mit mond a procihasználatról? Melyik órajelen van a legtöbbet?
Nálam a CM11-20131225-SKANKY-crespo van fent és eléggé stabilnak mondható. Ez is 4.4.2-es.
SetCPU-val szoktam még átállítani az órajelet:
kikapcsolt képernyőnél/zárolásnál: min. 100, max. 400 MHz-re és ondemand az algoritmus.
bekapcsolt képernyőnél/kioldásnál: min. 100 vagy 400, max. 1000 MHz és interactive az algoritmus.Erről jut eszembe, ebben a processzor valóban hány MHz-es? Kibírja pl. az 1200-at is, vagy ezzel csak megrövidítem az élettartamát?
-
slice14
veterán
válasz
petrson #24203 üzenetére
Szia
Nálam is volt ilyen gond, de a végén már nem érdekelt.
Én anno a 131119-es gapps-al keztem és azzal nem mentett ló.aszt sem. Majd mikor megjelent a végleges 140105 gapps, frissítettem arra. És most néztem meg a Biztonság és mentés és ott az acc-om.
Remélem tudtam segíteni.
-
slice14
veterán
válasz
petrson #24187 üzenetére
Jol kihúzta a kijelződ a gtari végéig... Én ugytom a fórumból hogy nyitott bl miatt nem problémáznak, de hogy root miatt azt nem tudom. Szerencsére még nem kellett a szerviz. A házhoz jövősnél az szervizestől függ, de azok nem nagyon szoktak kötekedni. De hogy szervizben mi a helyzet azt nemtom.
-
Pistabaaa
aktív tag
válasz
petrson #24149 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy néhány 10.2-esben megszokott feature hiányzik még (főleg launchert érintő testreszabási lehetőségek, illetve a lockscreen widgetek hozzáadása például). Néhány FC-n kívül (leginkább a Google Search) nem nagyon van gond, minden okés. Böngészni még nem sokat böngésztem, viszont a YouTube szintén nem rossz, pedig erre a kettőre panaszkodtak külföldön, hogy "laggy".
4.4-ben van pár szokatlan dolog is persze, de ez nyilván ízlés és megszokás kérdése. Ha visszakapjuk a teljes CM-es testreszabást, nem lesz ezekkel sem gond.
Egyébként a stabil 4.2-höz képest (Marmite-tal) én nem éreztem olyan hűdenagy gyorsulást, és ez is meg tud röccenni azért, szóval ne azt várjátok, hogy 512 megára optimalizálva olyan smooth, mint mondjuk egy WP, de szépen megy, az tény.
(Ja igen: nekem ez a 12. 10-ei nightly)
-
slice14
veterán
válasz
petrson #24096 üzenetére
Csinálj egy TB backupot és full wipe után rakd újra a 130813-as gapps-al együtt.
Ha esetleg nincs TB fent, akkor ADB backup-al mentsd le, de csak az app adatokat.
-
szponzor
senior tag
válasz
petrson #24040 üzenetére
Nem stabil, hanem M kiadás, vagyis egy snapshot, mindenesetre én is felraktam. Kell hozzá 4.3-hoz való gapps-ot is telepíteni, bár nekem utána is FC-zett még a Youtube és a Hangout, azt a kettőt újratelepítettem és jól működik, gyorsabb, mint előtte a 10.1+ Marmite kombó, bár hozzátartozik, hogy most 1200 MHz + interactive-val megy.
-
Slukkica
őstag
válasz
petrson #23714 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz, mert minél tovább tartasz meg egy telot annál jobban elértéktelenedik. Nálam a Nexus S volt a legtovább ott kellett a legtöbbet rádobni a váltásra.
HTC Desire > 3e > Nexus S > 32e > Galaxy Nexus > 10e > HTC One X > 10e > Nexus 4
Ez a sorozat több év alatt zajlott le. Így igazából egyedül a Gnex az amit megéreztem hogy megvettem. Így a kütyü mániám is ki van elégítve valamint a pénztárcámnak is kíméletes volt. Én sem vagyok eleresztve anyagilag.
Így jobban jártam mintha sokat várok és akkor vehettem volna 1 készüléket jó drágán! -
ricsi0307
senior tag
válasz
petrson #23680 üzenetére
Szerintem a hard userek már mind váltottak frissebbre, akik maradtak pedig átlag felhasználók, és telefonáláson meg neten kívűl nem nagyon használják másra.Ha minden jól megy akkor augusztus elején már én is egy S4 boldog tulaja leszek, de a kis Nexust mindenképpen megtartom
-
margithid
veterán
válasz
petrson #23680 üzenetére
Nekem is megvan még, újratelepítettem a gyári rendszert és most meglepően fürge.
CM nálam nem vált be, jobban akadt mint a gyári 4.1.2. 4.3 se hozott olyan újdonságot amiért érdemesnek látnám Romolni, esetleg majd android 5 ha elsz erre egyáltalán stabil verzió.
Szeritnem nekem is meglesz még egy darabig, főleg azért, mert zenét hallgatok róla elég sokat és ahogy látom olvasom sok mai csúcsgéppel felveszi még a versenyt a voodooval megspékelt nexus s. Jó, HTC Onenal nem, de az drága is.
Egy szó mint száz én meg vagyok vele elégedve, 2 éves, a hátlapja már meg van gyötörve, de rendeltem újat ebayről, igy olyan mintha új lenne.
Én szeritnem majd akkro cserélek ha valami nagyon best buy lesz, vagy ha majd a google playről lehet rendelni telefonkat ocóér' -
jackbacsi87
senior tag
válasz
petrson #23492 üzenetére
én is most kísérletezgetek:
carbon+gyári kernel volt fenn nálam is, de újraindulgatott, megszakadt a gsm kapcsolat, szóval leszedtem.gamerz rom+ gyári kernel pár napig volt fenn, piszok gyors, stabilnak tűnt, viszont mintha gyorsabban merülne. (talán másik kernel, ezzel még kísérletezgetek)
most slimbean+gyári kernel van fenn ez is stabil, üzemidő oké, csak néha belassul
-
-
Szmoki
senior tag
válasz
petrson #23432 üzenetére
én ma raktam fel carbonromot egyenlőre jónak tűnik,kernelt nem cseréltem(CM kernelt használ), akksi idő holnap kiderül gyorsasággal nem hiszem,hogy lesz gond
de majd nyilatkozok holnap
előtte blackbean8 volt,viszont nem mondanám frissnek ezért nem ajánlom de stabil(300óra uptime-nál cseréltem mostanira) és akksi is rendben volt. -
hippo0315
senior tag
válasz
petrson #22313 üzenetére
Katt az installra, majd ha kész kilépsz a progiból és újraindítod, akkor az extras rész is megjelenik.
Havri1: mindenki úgy oldja meg ahogy jónak látja (azért javasoltam neki, mert ahhoz a csomaghoz amit használ van egy komplett leírás is ami végigvezeti a folyamatokon), egyéb iránt ez az első hozzászólásban volt linkelve, de eltűnt onnan a link.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest