Új hozzászólás Aktív témák
-
frivo
csendes tag
válasz
s3nsitivity #23104 üzenetére
Zsír! Akkor már mindenhez van linkem kivéve a legfrissebb Google apps.... Azth hol találok ? Thx
-
frivo
csendes tag
válasz
Szmoki #23090 üzenetére
Üdv!
Neki álltam a romolásnak! Sztem menni fog, de egyvalamiben nem vagyok biztos... ezt az ACE-nél sem csináltam soha!
Mi az hogy külön kernel ??? HOgy kell azt telepíteni? Én eddig csak úgy romoltam, hogy clockworkmod recoveryben egy zipet feltelepítettem... Ilyen külön kernel téma nekem totál új.. Ebben felvilágosítana valaki ?
Köszi -
frivo
csendes tag
Üdv fórumozók! A napokban érkezik postán a Nexus S telom, egy Galaxy Ace-t fog leváltani. Nagy előre lépést nem várok, sok pénzt nem szántam "új" készülékre. Már olvasgattam, keresgéltem romolás ügyben, mindenképp szeretnék Cm10et. Kicsit riaszt, hogy nem olyan egyszerű ez a történet... Bootloader törés stb, kissé bonyolultnak tűnik igy első olvasásra... Főleg az Ace romoláshoz képest :-( Lenne pár kérdésem. Ha valaki ráér előre is köszönöm a segítséget!
1: nincs egyszerűbb mód rom telepítésre?
2: mit érdemes feltenni, van vmi tuti bevált Cm10es rom? (én a hivatalos Cyanogenmod oldalon néztem a stabil Cm10 est, meg Xda-n találtam vmi SlimRom nevű cuccot. Ismeri valaki? Vagy más ötlet?
Köszi, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest