- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmoki
senior tag
válasz
awakening87 #24331 üzenetére
Őszintén sose telepítettem külön drivert de eddig ment mindegyik telefonnál minden ahogy kell. De ennek utánanézek.
Az USB kábel biztos jó, mert jelenlegi telefonommal is azt használom.
Ha jól emlékszem talán egy cm11 vagy cm10.2 lett volna rá telepítve, a több száz rom után ami rajta volt, de ennél megnyekkent ennyire.
Ja nekem sose ismerte fel fastbootban, de akkor lehet a driver hiánya miatt. Igaz, eddig sose szorultam erre -
margithid
veterán
válasz
awakening87 #24295 üzenetére
Telefonáláson kivül nem sok mindenre jó, talán még opera minivel lehet böngészni és ennyi.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
awakening87 #24295 üzenetére
Én használtam Vibert párszor még a Nexus-on, nekem ment rendesen.
-
lord.lakli
őstag
válasz
awakening87 #24279 üzenetére
Na látod tudod te, hogy hogyan működik az ART
. Azért, mert "okosan" ugyanazt a mappát használják, azért még nincs köze a dalvik-hoz.
-
lord.lakli
őstag
válasz
awakening87 #24276 üzenetére
Szerencsére ART-on nincs dalvik cache, így helyet sem foglal.
-
petrson
senior tag
válasz
awakening87 #24276 üzenetére
köszi a tippet! ez a logcat nekem nagyjából semmit sem mond
a slimkat viszont érdekes lehet, régebben használtam, nem volt különösebb bajom vele, de végül leragadtam CMen. ha működik rajta az ART, akkor ki is próbálom, CM nem támogatja még.
viszont sokat már nem akarom nyúzni szegényt, jövő héttől telefont váltok. remélem, hogy legalább annyira szeretni fogom mint az S-t, az eddigi legjobb telefonom volt -
margithid
veterán
válasz
awakening87 #24227 üzenetére
Köszi, hát akkor sajnos a hardveres korlátok nem átléphetőek azért. Persze érthető is, manapság már iszonyat kevés az 512 mb Ram, lassan az 1 GB is.
Én nem próbáltam a régebbieket. -
ricsi0307
senior tag
válasz
awakening87 #24213 üzenetére
Nekem még a gingerbreades időkben 1.4-en is futott igaz elég instabil volt.Amíg ez volt az elsődleges telefonom folyamatosan 200-1300mhz között mozgott és még mindig él pedig 2 és fél éves.Egyébként le lett annó mérve, hogy 200mhz-n kissebb az étvágya a procinak mint 100-on.
-
petrson
senior tag
válasz
awakening87 #24213 üzenetére
hát, nekem nincsenek ilyen cpu módosító programok fent. melyiket használod? a fizetős cpuset?
nekem marimite kernellel volt magasabb max órajelre állítva, úgy emlékszem 1100 alatt valamivel. hogy meddig lehet húzni, nem tudom.
amúgy alap cm kernellel használod? vagy van már valami ajánlott? -
tdk.112
aktív tag
válasz
awakening87 #24210 üzenetére
És tényleg: http://forum.cyanogenmod.com/topic/85768-cm11-transparent-status-bar/#entry439185
De miért nem ez az alapbeállítás? Semmit nem lassít a telefonon.
-
petrson
senior tag
válasz
awakening87 #24193 üzenetére
hát, nem vittem el végül... haza kellett volna még ugrani a garijegyért, aztán vissza Oktogonra, közben a sárga foltok eltűntek, gondolom csak heves melegedés esetén jönnek elő újra, az meg nem sűrűn van nálam
kitart még pár hónapot, szerintem úgy fél év és lecserélem. Ti mire váltanátok most, ha váltanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest