- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jofiucska #4307 üzenetére
Már volt egy ember itt a topikban, aki hasonlóan járt és neki is az aksi kivétel segített.
Anno mikor nézegettem Saturnban a telefont, akkor speciel ugyan ezzel a hibával küzködhetett az is, mert ha manuálisan állítottam a fényerőt, akkor semmi nem változott.
A sajátomon még nem tapasztaltam. -
Dzsuri89
őstag
válasz
jofiucska #2899 üzenetére
Én se vennék ilyen "Ki Tuja Honnan Származik A Telefon..." boltból...
Nem azon az 5000Ft-on fogok spórolni, amiért cserébe hivatalos mo-ig Samsung garanciát kapok.
Elárulod hol és mennyiért vetted, mert kíváncsi lennék, hogy hol voltak ilyen rendesek?
Szerintem 1 pixel hiba után is ki kell cserélniük, akárcsak a monitoroknál, de a lényeg, hogy sikerült egy hibátlan kijelzőjű készüléket beszerezned.Szerk: 3 napos garancia időn belül egy pixelhiba után is szó nélkül kicserélik, ha viszont kifutsz a 3 napból akkor jön a a tűréshatáros dolog, ami már annyira nem kecsegtető a felhasználó számára.
-
bbalika81
aktív tag
válasz
jofiucska #2891 üzenetére
csak a gps, nem használ netet, ha van és be van kapcsolva az a-gps az használ netet ,de nem sokat.
magyarul ha nem engedélyezed a mobiladat forgalmat akkor is tökéletesen megy a gps, csak picit lassabban talál holdakat és kell neki a tiszta égbolt!
a facebook minimális netet használ szerintem, de a legegyszerübb, ha marketről a call meneter ng progit szedd le, nagyon jó be lehet állítani, számolja hívásokat,sms-t és netet is(a wifit nem!!)sztem 500mb bőven elég lehet ha nem vagy heavy user
-
csabibmx
tag
válasz
jofiucska #2783 üzenetére
Ne vedd magadra de tényleg minden leendő tulaj ezzel kezdte mostanában...néha már olvasni is fárasztó.Azt hiszem ez csak rajtad csapódott le bár az igaz,hogy nem sokat kellett volna visszaolvasni a válaszért.
Azt hiszem égető szükség van arra a bizonyos információs első hozzászólásra.
Bár az is lehet, hogy már elkészült.? -
hallerlaller
addikt
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jofiucska #2780 üzenetére
Frissíteni kell a telefon szoftverét 2.3.4-re és akkor lesz magyar az egész telefon.
Menü/Settings/About Phone/System updates
Elvileg, ha netre csatlakozol akkor felajánlja magától a frissítést, de ha nem akkor az előbb leírt útvonalon keresd meg a szoftverfrissítést, lehetőleg bekapcsolt WIFI mellett, hogy ne a mobilinternet húzza le a pénztárcád. Ha jól emlékszem akkor 100 mb alatt van a frissítés mérete.
-
bosa
tag
válasz
jofiucska #2780 üzenetére
frissíts 2.3.4-re vagy 10x leírták az utolsó 2 oldalon hogy 2.3.4-től van magyar nyelv....
Ha meg nem lennél rest elolvasni egész fórumot akkor még több infó kiderülne. Elegem van a magyar nyelv, a root, a rom csere, a tok a fólia minden oldalon előjön! Miért nem lehet végigolvasni??? -
csabibmx
tag
válasz
jofiucska #2730 üzenetére
Nekem is első androidos telóm több mint 2 hónapja.Én is gondolkodtam sgs-be de sokat kell mókolni,hogy jól működjön,motorola defy,de zavart a lehetséges hangszóró probléma,atrix de nem túl jó a támogatottság( defynél se).így lett a nexus s.Amit nem bántam meg,sőt nem cserélném sgs2-re se.Szilikon tokba hordom de fólia nincs és nem karcos de az ujjlenyomatot gyűjti sajnos.De lehet vele élni.
-
tome0001
senior tag
válasz
jofiucska #2733 üzenetére
Nézd csak, itt 70ért megkapod ugyanúgy 2év+2hónap garival, és még csak nem is kell további rabságra aláírnod a szolgátatódnál. Én ezt a verziót ajánlanám neked mindenképpen. Továbbá én is dobok +1 szavazatot a Nexus S-re (sokkal inkább ezt mint a Galaxy S-t vedd meg).
-
Dzsuri89
őstag
válasz
jofiucska #2730 üzenetére
Drágább az S és szerintem a Nexus S jobb nála. Ennek a telefonnak garantált a frissítése. Itt már 2.3.4. van, ami működik hibátlanul szoftverileg is, míg az S-re tudtommal a 2.3.3. se jött ki.
Válaszd a Nexus S-t, 70.000 Ftért már hozzá tudsz jutni és csak független verzió van!
Hordjad tokban vagy szilikontok+fólia párossal és kisebb az esély a karcok összeszedésére. Én már kérdeztem itt ezt a karc dolgot és még senkinek nem lett karcos emlékeim szerint. -
Dzsuri89
őstag
válasz
jofiucska #2727 üzenetére
A telefonon nem Gorilla Glass-es, de attól függetlenül nem karcolódik normális körülmények között. (A Gorilla Glass se biztosít 100%-os karcvédelmet.)
Kijelzőtípus szerint két fajta van:
i9020: S Amoled
i9023: ScLCD (Ez van nálunk forgalomban és gyönyörű képe van.)Csak ajánlani tudom a telefont, nagyon jó vétel lesz neked, ha beszerzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest