- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
havri1 #10042 üzenetére
Szerintem a fórumlakók eddig sem tudták, hogy van gyári recovery, ahogy eddig, ezután sincs rá szükség. Eddig az android 4-est várták, mint zsidók a messiást, most, hogy itt van a továbbfejlesztett android 4.0.3, az OTA-t várják. Ami ugyanaz, mint a most elérhető.
Annyi különbséggel, hogy az OTA meghagyja az eddigi összes hibát a rendszerben, a délelőtt linkelt, ajánlott telepítési módszerem pedig egy szűz, új rendszert ad.
Ahogy valaki írta: "azért is, megvárom az ota-t" hát ebbe a Google biztos beleremegett, és a részvényei óriásit estek. -
-
Pter_
tag
A gyári ICS, amit a gyári recovery-ből telepítettem, csak nincs mobilhálózat, ez a gond vele.Van megoldás a bootloader nyitása nélkül? A one click root nem megy. Fastbootból nem lehet cwm recoveryt sem telepíteni, a gyári recovery pedig - ugyanúgy, mint nálad - kilép, így onnan sem tudom újra lefuttatni az update.zipet.
-
Pter_
tag
Jól. Gondolom nem jártál erre a napokban. 10 napig, naponta 10 app 10 centért megvásárolható a Marketen. Ez már a negyedik nap: Android portál
-
Dzsuri89
őstag
Amik az én telefonomon megtalálhatóak (Nem a futó programokat írom):
- Gmail
- Superuser
- ÜzenetekEz a 4 egyezik meg a kettőnk telefonjából.
Nekem jelenleg 174mb szabad van és a következő alkalmazások futnak:
- Beállítások
- WidgetLocker
- Android rendszer
- Google-szolgáltatások
- Térkép
- Android-billentyűzetHa azt akarod, hogy egy adott program még véletlenül se rakja be magát a futó-k közé a kilövése után, akkor azt csináld, hogy a Futó programok fülnél nyomj egy 4 csíkos gombot, majd Tárolt folyamatok. Ha ott kilövöd őket akkor nem jönnek újra elő, ameddig nem veszed őket kezelésbe. (Szerintem a Google Maps és társiak kivételek...)
Ez az én személyes tapasztalatom.
Látom, hogy Te MIUI-t használt, míg én gyári 2.3.6-ot, lehet ez is közre játszik nálad.
-
Dzsuri89
őstag
-
rcsaszi
csendes tag
Pont ezért nem szedtem le semmi tesztelő programot. Megnéztem jól mikor bekapcsoltam.. néztem vele pár fotót meg elindítottam a térkép alkalmazást és "lapozgattam vele" nem tűnt fel hiba, hosszas nézés után sem így nem foglalkoztam vele.. de ha pl. leszednék most egy teszter progit és találna 2 hibás pixelt tuti mindig odatévedne a szemem.. persze meg kell nézni , de később is lehet pixel hibád akár 1 hónap múlva is.. az meg nem garanciás.
-
Slukkica
őstag
Ondemont 1000-en használom, semmi lag. Telepítés után jó néhány berc még minden háttérfolyamat befejeződik és a rendszer teljesen beáll.
SetCPU-t utólag kell telepíteni. Majd amikor mindennel megvagy akkor kell egy újraindítás.Első indítási aranyszabáj, hogy hagyni kell hogy végezzen teljesen a telepítéssel a rendszer. Azért mert a főképernyő látszik az nem azt jelenti hogy kész.
Ez az első folyamat akár 5 perc is lehet
Saját tapasztalatom hogy ennél gyorsabb MIUI rendszerrel még nem találkoztam. Illetve ez csak félig igaz, mert elkészültem a rendszer odex-elésével is. Nem csak a /system/app-ok odexesek.
-
premete
veterán
Tedd fel a pdanet drivercsomagot, azzal megy (nálam legalábbis). Beletettem a rootolós cuccot, másik drivereket, és a szignálót is, für alle Fälle: [link]
Nálam nem b....a el a rom manager a recoveryt, igaz, csak a recovery telepítést és a "rebbot recoveryt" használom belőle és csak stock romon.
Éjjel megnéztem, 2G-n, gps be, sync be, wifi ki mellett, 9 óra alatt 95%-ról 92%-ra csökkent az akku, standbyban. -
havri1
félisten
Persze ebben is elakadtam..
Felinstaláltam a nexus s driver packot.
Eszközkezelőben jobbklikk az eszközre, driver frissítése..Megböngészem az SDK/extras/driver mappát (már az összesen átmentem), és nem talál kompatibili drivert a telefonhoz.
Tele a tököm már ezzel a frissítgetéssel.
Miért bassza el a rom manager a recoveryt?????? -
Slukkica
őstag
-
kolosanyi
veterán
-
Slukkica
őstag
Felraktam az újabb MIUI-t, de nem veszek észre változást, valaki gyakorlatban valamit?
Mostanában nem volt olyan nagy változás, inkább hibajavítások voltak. De a hívásrögzítés kapcsolása a 14-es új, ill. a hangerőgonbra a képernyő felébredése is új. Mindkettőt a menüben lehet kapcsolni.
Attól hogy nem full wipe-al teszed fel a ROM-ot attól még mindent felteszel
mgTerminator:
Igen beállítom és használom + nyomok egy stressz tesztet. Eddig nem fagyott. A megfagyások szokszor men a proci freq miatt van hanem nem bírja a GPU a +10% és +20%-os húzásokat. Egy időben nagyon sok kernel készítő húzta ezen érteékeket. Szerencsére rájöttek erre és mostanában használhatóbb cuccokat csinálnak
Rendszer használat közben ONDEMOND-ot szoktam nyúzni, míg Quadrant és Stressz közben PERFORMANCE-t. A LAZY-sem rossz, csak nekem, ill a szememnek kicsit lassan gyorsul vissza
(#6030) toto0569:Hamarosan feltöltök egy teljesen saját MIUI-t. Szerintem gyorsabb, jobb és 2.3.7-es android és MIUI 1.10.14-re épül.
(#6034) xnace:Igen vissza, viszont okosan kell használni különben többet árt mint használ
Csak a legfontosabb programokat rakd vissza vele és rendszer adatot SOHA!
(#6038) kolosanyi:LAZY mód csak az újabb kernelekben van.
(#6044) xnace:Magától nem fog megállni, neked kell és utánna írja ki hogy mennyi error értéket kapott. De ha nem indult újra a teló, akkor nem lépted át a kritikus hőmérségletet!
(#6046) xnace:Kivéve ha az OC kombinálva van "Deep Idle" funcióvan. Most tesztelem. A jellegzetessége hogy gyors mint állat amikor kell, amikor meg lekapcsol a képernyő, akkor hamarabb alszik el mély álomba. Egyetlen hátránya eddig hogy egy nagyon picit várni kell amig felpörgeti a CPU-t. Mondjuk a mp tört részéig
-
kolosanyi
veterán
Milyen az a lazy, mert én ilyet nem látok a setCPU-ban. Viszont van olyan, hogy smartass...
De igazándibólbén vagy ondemandon használom, vagy powersavebmódban.
( #6037) susa03
Nem fog. Ez ilyen. Egyáltalán nem használhatatlan, de gyengébb, mintbpéldául az LG Optimusom volt. -
Slukkica
őstag
Tweak pakk:[link]
csanalaci:Elöször biztos hogy nem. A MIUI.hu-n lesz elérhető, az 1.10.14
a MIUI-ra is panaszkodtak ,hogy valamiért eszi az adat forgalmat,meg itt a fórumon,hogy nem stabil.
Az adatforgalmi hiba javitva lett az 1.10.8-ban, illetve ha nem lenne stabil akkor nem ez lenne az elsődleges ROM-om. Nem vagyok mazohista
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest