Új hozzászólás Aktív témák
-
RAID 2
aktív tag
A Voodoo-n kívül még más előnyét nem igazán látom, tegnap este föltettem még 3-4 romot, de visszatértem ehhez. GO Launcher nélkül nem igazán jönne be. A főoldalak testre szabhatósága widgetek tekintetében elég karcsú, vagy csak nem jöttem még rá.
De például nem tudtam kitenni a Névnap widgetet, vagy a zseblámpát, úgy hogy rögtön a vaku kapcsoljon be, stb.
Viszont ez a Voodoo - xears fülesemmel- borzalmasan jó cucc. -
Sifre
senior tag
Nem, a kijelző szerencsére nem kapcsol be, de az "akkumulátorhasználat" grafikonja alatt látszik hogy bekapcsolt wifinél az "Ébren" sorban nem csak akkor húzza a vonalat ha használom a telefont, hanem kikapcsolt kijelzőnél is fix időközönként berak egy strigulát.
Még nem rootoltam úgyhogy nem tudok screenshotot lőni, de mindjárt keresek egy fényképezőgépet.
-
nexusking
aktív tag
szeptember közepe, zsebben hordom, és olyan tok van rajta, ami ott pont nem védi (jackbácsi-féle kemény tok)
pl multkor éppen hogy csak picit lehúztam az asztalon, miközben felemeltem, és olyan, mintha egy kis vágás lenne rajta.molnarpeter: sose rakom le, akkor is csak azért volt, mert kivettem kicsit a tokból.
-
csabibmx
tag
Talán nem sikerült tökéletesre a port és pont az amcsi mivolta miatt nem megy a térkép.Persze nem értek hozzá csak tippelek és ez tűnik logikusnak mint ahogy még GB alatt is lehetett mókolni a gps-t átírva magyarra.De lehet tévedek.
Egy biztos én kivárom az Ota-t,annyira nem rossz a 4.03 sem. -
Dzsuri89
őstag
Ha ezt a két dolgot kijavítanák, akkor nagyon értékes program lenne. Jut eszembe, hogy még az se lenne rossz, ha lefixálná magát a notibár legfelső részén, szóval az új értesítések ne mozgassák a össze-vissza. Tetszene még az is, ha a színeket nem csak kiválasztás alapján lehet megadni, hanem színkóddal és akkor fullra olyan színeket tudnánk beállítani, mint az ICS kék, vagy GB zöld.
Ezektől függetlenül nagyon jól ki van találva és használható.
-
molnarpeter
nagyúr
-
match123
tag
Na ez az. Bootloadert nem tudok nyitni recovery nélkül.
Meg tulajdonképpen semmit sem tudok csinálni recovery nélkül.
Próbálkoztam az odinnal, de nem nagyon akarta felismerni a telót (a telefon meg kiírt némi infót a bootloader nyitásról, és ott nem lehetett semmit sem csinálni. -
palesz53
senior tag
így van! sd gyökérbe másold fel a wallet zip-et, aztán recoveryből telepítsd...
de ics-n utána minden bootolás végén android frissítése szöveggel fogsz találkozni, majd csak ez után kéri a pin kódot...más - pár hete feltelepítettem az nfl '11 progit a marketről... de a programok közt nem található, így elindítani csak a marketről tudom...
de letörölni le tudnám telóról is...
-
tommjee
senior tag
Kösszi a gyors választ !
Amit elégé nem szeretek az LG ahogy utaltál rá te is hogy nincs egy olyan ROM rá amivel minden tökéletes működne stabil lenne tehát ez lehetetlen
Gondoltam már hogy megvárom rá az ICS-t de szerintem attól sem várhatok majd többet a 2X-en
Kamera : Ez a másik dolog ami elég iritáló benne CM7-en van a videó elején AF de a kép készítése nagyon rossz
Másik romnál : A kamera aranylag jó képeket készít de nincs AF videó elején
Nagyon sok romot kipróbáltam már camera modokat is de nem sokat javul !
A Nexus S-nek milyen a kamerája ? A videózásról olvastam hogy az elég gyenge . Engem az érdekelne milyen képeket készít és hogy mennyit bír az aksija átlag felhasználás mellet .
Kösszi előre
-
kolosanyi
veterán
Amúgy ezt több helyről hallottam már, de érdekes, mert nálam semmilyen hiba nincs, leszámítva a böngészőt, de az se mindig jön elő. Nálam teljesen stabil a stock ICS, elég gyors is, nincs vele baj. Ja, az akksi meg kifejezetten jól bírja.
(#11550) MMA87
Nálam most 46 app van fent, mind hibátlan.Amúyg meglepődöm saját magamon, MIUI-n fent volt vagy 80. Lehet öregszem és kevesebbet buzerálom a telefont.
(#11551) Asbee
Az a bűvös 46. -
havri1
félisten
Szerintem PureMIUI-TSM Gingerbread 2.3.7.
-
lord.lakli
őstag
Miért kell bootloader nyitás? Rom manager letölt. Recovery feltesz, majd újra indít recovery-ben és abból tetszőleges rom telepíthető. Annyi, hogy a recovery nem mindig megy fel elsőre rendesen. Van hogy 2-3x kell feltenni mire jó lesz valamiért. Utána már onnan minden mehet? rom, root, kernel, stb. Ezek után bootloadert csak akkor érdemes nyitni, ha a rendszer nem indul el és nem lehet rom managerből recoveryt feltolni.
-
frisco
aktív tag
Én is megerősítem, nekem sem volt az igazi de Jackbacsi útmutatásával egy szűz telepítést csináltam, nagyságrendekkel gyorsabb lett a telefon.
Ami nekem nem tetszik: a launcher alapból oldallal bír, nekem ez felesleges így marad 2 üres oldalam amit nem használok. Csak azért meg nem akarok olyan alkalmazást odatenni amire egyébként semmi szükségem.
Illetve hiányoznak a Launcher Pro letisztult ikonjai a dock-ból, az alap ICS ikonok nem tetszenek (leszámítva az app. launchet ikon) és ha egy másik programot akarok odatenni a dock-ba (Pl. DW Contacts) akkor az még gagyibb kinézetet ad. -
Toobee
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest