- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommjee
senior tag
Hello ! Szereteném kérdezni hogy AT&T fügő Nexus S-t hogyan lehet függetleníteni ? Nemtudom hogy ilyet lehet e itt kérdezni ha valaki tud bármilyen megoldást esetleg írjon PÜ-t aki tud segíteni akármilyen módszerrel vagy javaslattal az kérem írjon fontos lenne !
Köszönöm előre
-
tommjee
senior tag
Megvan a nexus S-em arròl írok
-
tommjee
senior tag
Holnap érkezik a Nexus S-em
-
tommjee
senior tag
Elég sokat olvastam erről az NFC-ről de még mindig van ami nem világos benne ! A telefon hátuljával letudom olvasni a bankártyámat mondjuk ?
-
tommjee
senior tag
Kösszi a gyors választ !
Amit elégé nem szeretek az LG ahogy utaltál rá te is hogy nincs egy olyan ROM rá amivel minden tökéletes működne stabil lenne tehát ez lehetetlen
Gondoltam már hogy megvárom rá az ICS-t de szerintem attól sem várhatok majd többet a 2X-en
Kamera : Ez a másik dolog ami elég iritáló benne CM7-en van a videó elején AF de a kép készítése nagyon rossz
Másik romnál : A kamera aranylag jó képeket készít de nincs AF videó elején
Nagyon sok romot kipróbáltam már camera modokat is de nem sokat javul !
A Nexus S-nek milyen a kamerája ? A videózásról olvastam hogy az elég gyenge . Engem az érdekelne milyen képeket készít és hogy mennyit bír az aksija átlag felhasználás mellet .
Kösszi előre
-
tommjee
senior tag
üdv ! Nexus S-t tervezek venni most egy Optimus 2x-em van nagyon sok jó dologot olvastam és halottam a Nexus S-ről nektek mi a véleményetek róla ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest