- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
bandigyerek
senior tag
válasz
RAID 2 #15086 üzenetére
Nos... Ez csak az én agyszüleményem, de a Gingeres telefonokon 4 gomb van. vissza, menü, search, home. Az ICS már csak 3 "billentyűt" igényel:back, menü, home. Keresés nincs. Nézd meg a Galaxy Nexust, vagy ICS táblákat. Sőt, ha jól tudom, tábláknál mindig ott van a sarokban a virtuális 3 gomb.
Viszont még mindig nem tudom, hogy mit akarsz keresni? Net-nél működik, telefonkönyvnél működik, SMS-nél működik letiltva is. Hol kéne még működnie? -
Slukkica
őstag
válasz
RAID 2 #15006 üzenetére
Pont az a lényeg hogy a lehető legkönnyebben lehessen módosítást végrehajtani egy telepített ROM-on, anélkül hogy hozzáértés kellene.
Ha egy nem Stock rom-ra telepít valaki kernelt vagy egyéb tweak -eket akkor lehet ám elég nagy gond. Ugyanis ezekre nem figyelnek a fejlesztők.
Ért ilyenkor benn maradnak a rendszerben olyan scriptek amik ütik illetve üthetik egymást.De nem szóltam. Mindenki azt csinál és telepít amit jónak ítél.
-
Asbee
veterán
válasz
RAID 2 #14988 üzenetére
Nexusbeamre nem fog jönni az ota. Én a 4.1.0-át vagy mi volt a neve amit használtam amiben még a sima kernel volt. Olyan sok különbséget nem vettem észre nekem az is elég jó volt. Gördülékenyebb lett az biztos, menükben alkalmazások váltásában, most úgy néz ki akksi idő is jobb lett.
-
hallerlaller
addikt
válasz
RAID 2 #14107 üzenetére
Ezek a launcherek azért tűnnek ilyen folyamatosnak mert rengeteg memóriát esznek, ilyen a sense meg az spbshell is, mondjuk 1giga rammal már megengedhető, de kinövi az ember az ilyesmit. Legjobb a gyári szerintem(vagy az ahhoz közeliek), ha az akadozik akkor ott valami más gond lesz.
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
RAID 2 #14072 üzenetére
Ez a Launcher elképesztő, hihetetlen, hogy milyen gördülékeny, még egy minimális laggolást se érezni kezelésében. Még egy ilyen launcher nincs az egyszer tuti, optimalizációból 5*. Véleményem szerint egyáltalán nem csicsás, teljesen újfajta lehetőségeket tár a felhasználók elé, ebben aztán igazán kiélheti a felhasználó a testreszabási vágyait. Más is írta az oldalt elhelyezett kapcsolókat, nagyon jó pofa és hasznos tényleg.
Az élőhátteret sajnos nem kezeli, pedig kíváncsi lettem volna, hogy mennyire lassítja be a rendszert, ha egyáltalán belassítaná. Leginkább a legtöbb launcherben megszokott főképernyők közötti jobbra-balra váltást hiányolom belőle, mert itt a bal sarokban lévő gombra kell először rábökni és utána a megfelelő képernyőt kell kiválasztani.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen újdonságai lesznek még ennek a remek launcherek a várható frissítésiben.
-
kisg
tag
válasz
RAID 2 #14072 üzenetére
Valóban látványos, de amin egyből magakadt a szemem, az az energiazazdálkogás modul a home screen-en. Ugyanis van rajta 2G/3G gomb ami nagyon jó lenne. Merthogy a telefonom 2G módban használom Wi-Fi vel, kikapcsolt adathasználattal, de ha nem vagyok Wi-Fi közelben akkor ott a 3G mobilnet, amit a beállításokban kell ki-be kapcsolni az adathasználat engedélyezésével együtt. Emiatt lenne ez érdekes, de hát 3758Ft csak ez miatt...
Valaki tud ajánlani valamit? -
válasz
RAID 2 #14042 üzenetére
Halihó!
Így van!
Azzal, hogy nem engedi teljesen feltölteni, akár kétszeresére is növelheti az akku élettartamát, tehát a mostani csak 94% (nálunk annyi) nem is olyan sokára több lesz, mint az a 100%, amit a mindig teljesen feltöltött akku teljesítene.
Ettől függetlenül fontos, hogy időnként bizony meglegyen a 100%, mivel a töltőelektronika csak a tényleges feszültségesésből fogja tudni, hogy hol a töltés vége.
Üdv: MaCS
-
Quqesz
nagyúr
válasz
RAID 2 #13524 üzenetére
ezt a mennyiséget úgy fogyasztotta,hogy kb 2-3 múlva néztél rá v telepítés után? nekem most pl 7.3MB,de reggel futott ellenőrzés.egy idő után leesik a fogyasztás.csinál ilyet más app is.nekem a távoli ell és a sim védelem nincs bekapcsolva.amúgy nem az appokkal van baj leginkább vírus terén(bár a gogli is bevallotta hogy sok vírusos volt fent a markaten),hanem mail,internet,letöltés és az okosok szerint reális veszély....hát nem tudom,de bajt nem okoz.ezt mindenki döntse el maga......
-
havri1
félisten
Én vettem hozzá másik hátlapot, azzal fogom használni (még nem jött meg), kijelzőn meg fólia van. Nagyon nem zavar, ha esetleg micronano karc lesz rajta..
Amúgy ennek a belsejében finom plüss bevonat van, tuti jobb a szilikon toknál, az alá is bement a por. Mondjuk engem nem zavar, használni vettem, nem vitrinbe. -
slice14
veterán
A t-mobile.hu-n lépjél be és a startnet-et deaktíváld. Bár én inkább aktiválnám a GoNet csomagok közül a 100 MB-st, 990 Ft és nincs túlforgalmazási díj.
Persze nem tudom az anyagi helyzeted, de ez az egyik legjobb megoldás.
Nekem mondjuk Havidíjas MMXS díjcsomagom van 2990-ért: 1
50 MB adatforgalom - túlforgamazási díj az 0,1 Ft/10kb
10 ingyen sms
5 óra mobil tv. -
BoB
veterán
"az edge jel megjelenik az állapotsávon. csak 2G van engedve. hogy tudom letiltani az egdét?"
Az Edge a GPRS "tuning verziója", a mobiltorony fejlettségétől függően ha csak 2G-t engedélyezel akkor vagy GPRS lesz, vagy EDGE (ez a fejlettebb, és pl. a Vodafon nagy országos fejlesztésének köszönhetően sok helyen váltotta a GPRS-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest