Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Honnan tudod hogy az is megvan?! (A torinói lepel is megvolt de anyám anno kimosta, műszálas volt a program amivel mosta tönkretette)
-
homerhamm
veterán
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Írták korábban itt

-
homerhamm
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem, azért írtam le.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Egyrészt streetview, másrészt a firkálás után azért egy képet is megért volna, lásd most jól jött.
-
Papooo
senior tag
-
homerhamm
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ezt nem ő fénykepezte, ez streetview.
-
koko52
nagyúr
Ma esti gyűjtemény hirdetés:
-
BiP
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
De annyira nem lehetett erős a rontás, mert ~3éve a házon van a firka, és csak pár hete kezdték bontani.
(21.áprilisi képen még üres, 22.áprilisin már rajta van.) Sőt, az oldala is tele van firkálva.
-
cidalain
veterán
de legalább tudjuk, hogy a CO és az ID angol szó.
a V pina meg nem pina, hanem 5. No meg ISTEN (szeme).
Covid - 10 = 10 ; (tehát a Covid az 20 ezek szerint) ; mindenesetre a 10 az egy tökéletes egész. Amúgy meg gondolkodó mag.népe -> Ez asszem magyarok népe akarna lenni, mindenesetre leírta székely-raccsolós tájszólásírásban azt M4GY4H
Meg valamit még kevernek a latinnal.Ez valami zseniális.
-
gban
veterán
Konfiguràció miatt eladó.
Hogytetszikmondani?

Ugyanitt:
Eladó processzor hütők hütőràcsal - és a képen van egy 115x gyári hűtő, egy AMD gyári hűtő, megy egy 115x lefogató keret nem gyárihoz, mindez csak 5k...
De nem csal rá egyik se, és rács sincs semmi a képeken... -
KROK640
nagyúr
Nálunk mostanában a városban egyre több helyen jelenik meg a falakon a "A hangok a fejemben egyre hangosabbak" - segélykérése valamely delikvensnek. (egyébként a falfirkák elhelyezkedéséből elég szépen be lehet mérni azt is, hogy mely körben élhet, és mivel annak jó fele nagyon nem lakónegyed, a másik fele meg kertes házas rész, - hacsak nem otthonról jó távol csinálja - akkor kb 3-4 utca pontossággal még azt is be tudom lőni, hogy hol lakhat).
-
-
BiP
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Nálunk itt egy elhagyott ház falán volt firkálva valami antivaxer-szerű baromság feladvány. Totál agymenés volt. (Covid, nagy V-vel, abból egy pina kialakítva, meg volt valami szem, meg egyetlen, á, érthetetlen volt)
Kár, hogy nem fotóztam le, most már bontják a házat. -
homerhamm
veterán
Tudom, hogy nem hirdetés, de hátha valaki meg tudja fejteni ezeket a feliratokat.
Ez egy aluljáró fala.
-
blp85
senior tag
-
homerhamm
veterán
Akkor egy kis hazai újra.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mindenhol megvannak a hüly... kevésbé éles kések.
-
-
-
homerhamm
veterán
-
-
KROK640
nagyúr

-
tserrof77
őstag
13:27-es friss hirdetés Hajdúság Fővárosából... Textilipari alapanyag laptop, minősigi leírással és képekkel 4db széchenyiért...
-
homerhamm
veterán
-
-
Top cat
addikt
-
BiP
nagyúr
válasz
koko52
üzenetére
Reobek, Adios. Mindig megvolt ezeknek a hagyománya, de így hardveren látni nagyon furcsa.
Mennyiért árulnak egy ilyet?
Tippre mi lehet benne? Van rá esély, hogy legalább nvidia chipes kártya van benne, még ha valami 750 vagy 1030 szintű kártya? Vagy még a chip sem nv, hanem valami kínai helyi chip?
2D képet adhat egyáltalán?Szerk: reddit
-
koko52
nagyúr
-
válasz
koby11h
üzenetére
De legalább megértették

@TaaT : Mondjuk az, hogy szar, mindegy, honnan

@Cs1csó : Meg a kínai állam azért tolja ezeket, akár magát a céget, de pl. ebay-en az eladóknak is segítenek az ingyenes postával, hogy bárki alá tudjanak ígérni.
Amúgy csomó minden van, amit nem tudsz máshonnan megvenni, mint kínai boltokból, de akkor már olyan cégtől venném, ami nem kínai. Meg ha van normális helyről, akkor ha drágább is, akkor onnan veszem. (Meg persze ha tudom, hogy nem kínai amúgy a termék a másik boltban
) -
TaaT
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Értelemszerűen azt a mügyűrt amit az Aliról megrendelek 500ft-ért ingyenpostával, nem fogom megvenni itthonról 1500ft + postáért.
Wish-ről sem vettem eddig semmit, Temuról 1dolgot (olcsóbb volt mint Aliról), nem belőlem fognak meggazdagodni a kínaiak.
BiP: Kipróbáltam 1x, a kínálat az Alihoz képest csapnivaló, az árak néha jobbak.
-
BiP
nagyúr
Amikor bejött a Temu, és ömlött a reklámja mindenhonnan, értsd,, MINDENHONNAN a Temu jött szembe, én akkor döntöttem el, hogy nem tudom, mi ez, de amit ennyire reklámoznak, az gyanús.
Aztán persze kiderült mi ez, és nem tévedtem. Így meg, hogy kínai, és sejtem, mi a cél, direkt kerülöm azóta is.Nyilván, lehetne ésszel is körülnézni, óvatosabban vásárolni, de akkor is már inkább a bevált helyeket választanám.
-
Cs1csó
titán
Huh, totálisan megnyugodtam! Az egyik kutya a másik eb.

A verseny kell, mert különben nagyon elmérik a farkukat, elkényelmesednek. De ez ne agresszív állami támogatást, vagy a dolgozók kizsákmányolását jelentse, és az ipari titkok ellopását, hanem igenis SAJÁT kutatás+fejlesztést hogy így legyenek versenyképesek, persze ezt is csinálják, csak az nem szép ahogy idáig jutottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/úmagyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most elbizonytalanítottál. Vásárlási szándékom megingott.

rohanok is megvenni, teszem is be a vitrinbe Jézus kersztjének egy darabja mellé!