Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Persze. A vidámparkokban a tükör útvesztőkben régóta megtalálhatók.

-
Csupingo
veterán
Erről a videoton csodáról valamiért nem hallottam sokat. Nekem ilyen szép faberakásos intellivision volt.
-
Csupingo
veterán
válasz
Aljasvip
üzenetére
Kia-val akkor találkoztam közelebbről, mikor megjelentek kis hazánkban. Talán már az se az első fecske lehetett, mert kívülről korrekt nyugati autónak tűnt, de belülről olyan volt mint egy zsiguli a maga idejében. A váltónak olyan holtjátéka volt, ha balra húztad, a bal oldali ablakot verte ki, ha jobbra, akkor a jobb oldalit.

-
Csupingo
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Bányászláz idejében adták a kis és a teljesen hibásakat ilyen árban.

-
-
Csupingo
veterán
válasz
hotkar
üzenetére
Attól még az oldalsó szárak távolsága megmarad, nem fog kiférni az üveg. Talán kicsit meg nyeklik, mert csökken a merevsége, de gondolom nem annyira, hogy átférjen rajta a flaska.
Akkor lenne a legkevesebb gond, ha alul is csak anya lenne, de értelme úgy van, ha az hegesztve van.
-
Csupingo
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azért kell az nvidia, amd, stb, vagy a vga gyártó oldaláról tölteni.
Amúgy régen én jobb szerettem a cd-n lévő drivert használni, gondolom az ki volt próbálva az adott kártyához, mert azzal tényleg nem szokott gond lenni. Aztán mikor töltöttem le frissebbet, azok már időnként problémásak voltak. -
Csupingo
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Elsőre én is (milyen hülye találta ki, hogy emberi testen kell ábrázolni a hús helyét
), de a kereső egyből dobta, hogy ez egy könyv. -
Csupingo
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
A mi kft-nkben is vagy ügyvezető igazgató. 96-os cég.
-
Csupingo
veterán
Szerintem sok trio-ba utólag lehetett bővíteni. Én is a boltban kértem még bele memóriát rögtön a vásárláskor. Ide a barna foglalatba.
-
Csupingo
veterán
A legpofátlanabb az, mikor kis se jönnek, hiába bámulod fél napig az udvart, mert ugye minimum fél napos intervallumot adnak meg. Aztán pár óra múlva kapod tőlük az e-mailt, hogy a szerelő kint volt, többször csengetett, de senki se volt otthon, ezért ők a hibabejelentést részükről lezártnak tekintik. Ezt a környékünkön párszor eljátszották. Ismerős felhívta őket, közölte velük, hogy rendőrt hív és ujjlenyomatot vetet a csengőről, akkor majd kiderül, hogy a kedves szerelő hozzáért e. Rövid időn belül már ott is volt náluk a szaki.
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
Ismerősömnek is most vágták kapásból tőből a lábát. Kb. 10 éve szóltak neki, hogy vigyázzon a cukrára. Akkor volt 64 éves, de sajnos egyáltalán nem vette komolyan. A vágásba se akart beleegyezni az utolsó pillanatig, de akkor már olyan komoly vérmérgezéses tünetei voltak, hogy nagyon rosszul volt és miután mentőt hívtak neki, akkor már aláírta a papírokat. Ha nem teszi meg, talán egy hetet se élt volna. (Kezdetben sebe volt a nagylábujj felett, ami egyre nagyobb lett és mélyebb. Már a csontokat is lehetett látni és az egész lakásban a rothadó hús szagát érezted.) Úgy tudom, ha időben kapcsolsz, akkor bokánál vágnak, aztán térd alatt, majd combnál.
-
Csupingo
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
Mondjuk kínai aksis szerszámgép tesztet már láttam.
Ott is vannak komoly lódítások a feliratok a használhatóság és a valóság között. -
Csupingo
veterán
válasz
morcosharcos
üzenetére
Hihetetlen, hogy már ilyenek is vannak. Szomorú.
Szerk: ez nekem kimaradt. Eszembe se jutna, hogy már ekkora sunnyogások lehetnek.
-
Csupingo
veterán
Lehet, hogy itt kell hagyjalak benneteket srácok, mert gyökeresen megváltozott az életem. Most kaptam egy e-mailt Manuel Franco amerikai lottónyertestől, hogy én vagyok az egyik szerencsés a 10-ből, aki kapni fog 1 millió dollárt.

-
Csupingo
veterán
válasz
szebe
üzenetére
Sopronban megszüntették a készpénzes fiókokat, már csak egy hely maradt, ahol lehet befizetni, pénzt felvenni bankkártyával nem rendelkező ügyfeleknek. Mindenki kénytelen az atm-et tömni, nyaggatni, ezért nem hiszem, hogy a szerencsétlen tag, (nagymama) a hibáztatható, ha ilyen történik. Szegény csóri Erste, Otp már nem tudja hol spóroljon. Csökkentik az ablakok számát, dolgozók számát, stb. Biztos a csőd szélén áll mind. Ha véletlenül 5 ember egyszerre betéved, akkor már 30-40 percet lehet várni, hogy sorra kerülj.
-
Csupingo
veterán
válasz
Alusky
üzenetére
Sajnos sok mindennel ez történt. Én pár napja láttam egy ktm kerékpár reklámot a tévében. Félig városi, félig mtb nagyjából alap bicikli. Büszkén hirdetik, hogy már 499 helyett, kereken 400 000Ft-ért beszerezhető. Le is esett az állam. Több mint kétszeresére drágultak ezek is pár év alatt. Bár számomra érthetetlen okokból a ktm mindig is pofátlanul árazott.
-
Csupingo
veterán
válasz
hotkar
üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan ez e, de kb. 26 és 46ohm-ot láttam eddig. Összezárva mértem a belső vezetéket és az árnyékolást "sorba". Így lenne talán 36ohm 500 méteren, én meg 44-et mérek 350 méteren. Ez még beleférhet a megfelelő csatlakozás kritériumába?
-
Csupingo
veterán
0,1 - 0,2ohm. Csak azért kérdem, mert ha annyi körül van másnak is, mint amit én mérek, akkor nem ugrok neki szétszedni. Egy helyen toldva van és le van szigetelve, meg a nagy része a föld alatt van, azért lenne macerás. Így előre kiderülne, hogy a 4 dugó tréfálkozik, vagy máshol van a hiba. Lehet, hogy a dugók is növelik kb. ennyivel az ellenállását?
-
Csupingo
veterán
Mivel itt is van pár szaki, ezért kérdezném, tudja valaki, a 100m, 75ohm-os koax kábelnek mekkora lehet az egyenáramú ellenállása? Pl. multiméterrel mérve. Pár gyári értéket találtam, de jobban érdekelnének a tapasztalati mérések, mert én is ahhoz képest vagy +15ohm-ot mérek.
-
Csupingo
veterán
Mi az a monor os száj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic