- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Befutott a Poco F5 és F5 Pro
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sntt
csendes tag
válasz
kaciokos #2571 üzenetére
ég és föld.
gyakorlatilag használhatatlan volt, annyira belassult. ezzel suhan. már amennyire egy ilyen öreg vas suhanni tud. de tényleg érezhetően sokkal jobb.................................................................................................................................................................
-
Vismajor01
addikt
válasz
kaciokos #2456 üzenetére
1. Amikor betöltődik az oldal leveszi a fényerő, és csak akkor rakja vissza ha betöltődött
2. ez sajnálatos
3. nem, de telómon pl nem is kell, ha "kívülről hozott" alkalmazást akarok feltelepíteni akkor kiírja, hogy ez nincs engedélyezve és beállításokban állítsam át, de ez azt írja csak simán, hogy "nem támogatott fileformátum"Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
válasz
kaciokos #2267 üzenetére
Nagyon nem nomane!
Szerintem ugyan nem gyártó, de jó minőségű cuccokat adnak ki. Nálunk van pár cuccuk a családban, a legrégebbi egy lassan négy éves netbook, ami a mai napig hibátlanul fut, nem látszik rajta semmi elhasználódás, az akkuja meg meglepő módon még mindig tudja a +6 órás üzemidőt.
Úgyhogy szerintem nagyon jó kis készülék lehet az, az 500 GB-os HDD-vel és a dupla akkuval nem is tartom túlárazottnak. A két hónapos visszavételi lehetőséggel lehet, hogy bele is vágok -- ha a T100 valamiért nem varázsolna el.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
válasz
kaciokos #2222 üzenetére
Galaxy Tab-ban sem cserélhető, de vannak jó szerelős leírások és videók amivel meg lehet tudni hogy lehet szétnyitni. Utána már egyszerű.
Persze először szervizbe vittem, de mivel túl voltam az 1 éven, ezért már az akksit nem cserélték volna ingyen. Magam megcsináltam."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
válasz
kaciokos #2220 üzenetére
Bár nem ilyen eszközzel, nekem voltak hasonló problémáim Galaxy Tab P1000-el. Először megakadt a töltés, utána nem akart 40%, 50%, 60% alatt bekapcsolni, telefon hívást meg csak 80% felett tudtam kezdeményezni, mert emígy levágta az egészet. Aztán tovább romlott a helyzet és vezetékes tablet lett.
Majd rendeltem kínából új akkumulátort, és az megoldotta a helyzetet.
Én akksira és kábel/töltő-re gyanakodtam. Szerintem érdemes kipróbálni első körben másik töltővel, pl számítógépről a maga 500mA-ével."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Avicularia
veterán
válasz
kaciokos #1964 üzenetére
Persze meg fogom próbálni, de azután hogy huszonxezret akartak fizettetni azért mert nem találtak hibát a dokkolóban mikor beküldtem javításra, nem sok reményt fűzők hozzá, fizetni meg nincs kedvem érte.
Nekem nagyon-nagy csalódás ez a cucc, soha még egyszer asus cuccnak még a közelébe sem megyek. Pedig régen az alaplapjaikat szerettem.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz
kaciokos #1870 üzenetére
Jó neked, hogy nem volt soha fagyásod, vagy újraindulásod, nekem napi szinten van. Szóval neked még sose volt olyan, hogy bármelyik böngésző hosszú másodpercekre lemerevedik és nem reagál semmire a kijelző?
Ami még nagyon idegesítő, ez kb 2 upgrade óta van. Mikor felinstalláltam egy új programot és elindítanám sokszor nagyon hosszú idő telik el, nagyobb programnál simán 2 perc is lehet mire elindul a program. A program nem válaszol bezárja az alkalmazást ablak minden alkalommal feljön mikor újonnan installált programot indítok. Volt már hard reset, minden, de szűz gépen ugyanúgy előjön ez a hiba. Ha jól emlékszem a 4.2-es frissítés óta csinálja.[ Szerkesztve ]
-
lacehu
csendes tag
válasz
kaciokos #1802 üzenetére
Annyival extrább a sima rebootnál ("power gomb hosszan, reboot kiválaszt"), hogy ez töröl különböző cache-eket, és megoldhatja az ebből származó problémákat.
Papiron eddig úgy volt a TF-eknél, hogy power off (power hosszan, power off), kábel kihúz, volume down + power-t nyomod 10-12 sec-ig. Szöveges képernyő jön be, rajta pár ikonnal. Régen ha ilyenkor hagytad magában, akkor egy idő után kiirta, hogy "cold booting", majd felállt, mint egyébként.
4.2 óta nekem csinál ilyet, hogy a 3 ikonból a droid-ot kell kiválasztani (vol down, ilyenkor nem megy a touchscreen), és megnyomni (vol up).A cold boot nem wipe-ol semmit, de mivel könnyen kiválasztható a wipe gomb az ikonok közül, azért észnél kell lenni.
Darko_addict:
Nekem eddig kicsit csalódás volt a 4.2. Felrakni érdemes, de csodát várni tőle felesleges.
- Több user profil-t nem használom
- Nincs benne a photo sphere a kamera appban, lásd fentebb
- a régi/új launcher tableten szerintem béna (kicsi a status bar, és kényelmetlen lehúzni a notification-t)
- új keyboard. szerintem a legtöbb ember itt már úgyis valami custom keyboardot használ.
- a lock screen widget-ek megvalósítása csalódás. nem az van, mint a homescreen-en, hogy kiraksz 2-3-at, hanem lapozgatni kell. (pedig lenne hely)
- az órák fontjai zavaróan változtak.Viszont tényleg picit gördülékenyebb lett.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #1544 üzenetére
Tovább próbálgattam az Asus akku widget-et is, továbbra is nagyon lassan frissül, néha 5 mp. is eltellik képernyő feloldás után, mire a jó értéket mutatja. Tettem mellé egy Play-ről letöltött widget-et, az azonnal frissül, szóval valszeg widget hiba. Remélem, javítják.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
kaciokos #1521 üzenetére
kapcsold ki akkor szerintem, amúgy nekem működik úgy ahogy kell, ha kikapcsolom a kijelzőt, miután rádugtam a töltőre, nem jön elő az "álmodozás", amúgy bejön kis idő elteltével.
FrankóStein: A "grafikon-ra" rápillantva nekem is úgy tűnik, de mégis ugyanúgy/jobban bírja mint eddig.
[ Szerkesztve ]
-
András!
csendes tag
válasz
kaciokos #1285 üzenetére
Class 10
ha lement a teszt majd megírom mit mondott, bár HA valamennyivel eltér az eredetitől ami néhány sec eltérés lehet max, akkor sem kapok szívrohamot, mert legalább 8-10 ezer froncsit spóroltam meg.
nem tagadom biztos vannak hamis, vagy rossz minőségű cuccok de azoknak az ára már feltűnően olcsó és azokat kerülni is kell. Szerencsére eddig nem nagyon faragtam rá ezekre, max 1-2 ezres tokoknál más szint küldtek de utána újra küldték, bár nagy értékű elektronika cuccot még nem kockáztattam (pl. tablet, vagy mobil, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
-
-
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #727 üzenetére
No, ezt írták a bejövő gyári számos matricára:
The serial number is also registered in the device inside the operating system, it can be found like on the mentioned screenshot inside the status information. If the sticker starts to peel off or fade i would suggest to remove it and place it into the warranty card to preserve it for the future.
Best regards,
ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft. (ACHU)Szóval ha le akár jönni, át kell ragasztani a garanciapapírra, mint ahogy azt már pár fórumtárs megtette.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- Tőzsde és gazdaság
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest