- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
zsoltix #2520 üzenetére
Ahogy a kolléga említette a 2492. hsz.-ben található rom elég gyors és stabil.
Sajnos ennél a tabnál előfordul, hogy valamely alkalmazás beragad, és döbbenetes akkuleszívást hagy maga után. Ez a jelenség nálam még mindig él.
A kijelzőidő valamelyest csökkent, szerintem magasabb órajelen dolgozik a proci.
Pendrive lecsatolása után kéri, hogy helyezzek be másikat. -
lcee79
addikt
válasz
zsoltix #2516 üzenetére
Én OMNI-romot használok, vagyis leginkább youtube-ot használják a kislányaim, meg van rajta egy játék amit még használgatnak
Eddig nem volt baj vele, azon kívül hogy most valamiért megállt az automatikus frissítés, és manuálisan "kell"...
Bár gondolom sokat nem változik attól hogy minden nap szinte kijön egy új verzió -
lcee79
addikt
válasz
zsoltix #2479 üzenetére
Nálam az volt az egyik megoldás, hogy mivel nagyon érzékeny a kijelző, ha koszos akkor is előfordulhat
Amikor teljesen tiszta a kijelző nem érzékeli már.Nekem a 3 éves kislányom kajálás közben/helyett nyomkodja és ugye nem teljesen tiszta a keze és egy idő után szól hogy nem jó, eleinte újraindítottam 1x-2x aztán jó lett.... utána jött hogy tettem rá új rom-ot 4.4.4-es androiddal, mondjuk az javított rajt... talán, de egy idő után visszajött a probléma, aztán rájöttem hogy nálam azért nem jött elő, mert én nem kajás kézzel nyúltam hozzá hanem teljesen tiszta kézzel, és mindig töröltem is ha már ujjlenyomatos volt
és kipróbáltam, hogy akkor most megoldódik-e csak annyitól hogy tisztára törlöm mikroszálas törlőkendővel, és lőn csoda ez megoldja újraindítás sem kell
Azt nem tudom biztosan hogy a régi 4.2.1-es gyári szoftvernél is elég lett volna-e ennyi, de most elég.
Most csak akkor indítom újra, ha romot frissítek, mert az van elég sűrűn, persze 2-3 hetente szoktam csak minden nap nem hiszem hogy érdemes lenne -
bostone
addikt
válasz
zsoltix #2404 üzenetére
Óh, annyi van, mint égen a csillag és mindenki mást fog ajánlani. Opera, Firefox, Maxthon, Boat... A gyári is elég jó egyébként!
A chrome szövegtördelése elég gáz egy régi jó operához képest és itt aláhúzom, hogy régi, mert lassan tényleg sikerül teljesen elk.rni a kedvenc mobil böngészőmet. -
válasz
zsoltix #2345 üzenetére
Ez elvben minden üvegfelülettel megtörténhet, megfizethető áron nincs olyan technológiai/vizsgálati megoldás, ami kizárná. Éppen ezért ezzel a gyártók is tisztában vannak, és általánosan elfogadják azt, hogy az egyszeres repedés a gyártási feszültség következménye -- kis hazánkban azonban ezt sajnos egyszerűbb elutasítóan kezelni.
Üdv: MaCS
-
Csarlee
tag
válasz
zsoltix #2107 üzenetére
Sziasztok!
Lehet egy buta kérdésem? Megéri ez a TF300TG az árát vagy vegyek Prime-ot? Szerencsére a pénz most nem túl lényeges...
Ez mellett a 3G szól mivel egy netbookot meg egy tabletet kellene kiváltania, fontos, hogy bárhol lehessen használni. Viszont úgy tűnik, hogy annyira nem tartós a kivitelezése, a fémház masszívabb. A Prime-hoz nem létezik valamilyen külső modemes megoldás?Üdv,
Csarlee -
-
-
Gabeboy74
tag
válasz
zsoltix #1853 üzenetére
Nálam is állandóan kikapcsolja. A wifi beállításoknál megadtam, hogy csak akkor hagyja bekapcsolva, ha töltőn van. Az energiatakarékossági beállításoknál viszont be van pipálva, hogy wifi ki, ha nem használja. Ettől függetlenül ha lekapcsolja a képernyőt, a wifit is lelövi, függetlenül attól, hogy használatban van-e (pl. frissítés, letöltés) és töltőn van a jószág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest