- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
maradt nekem a bill. -ből az a müanyag amit az SD kártya helyére lehet bedugni. Ha valakinek kell ,akkor ingyen megkaphatja postai uton.
-
drlovi
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2474 üzenetére
A semminél jobb ,és már elegem volt belőle. Ez most a német vagy holland Asus szerviz. 0-12 hónapig 80% ot téritenek,12-24 ig 60% ot. Mivel én 2013 januárban vásároltam a távot, ezért elfogadom a 60% öt is.igy olyan 65k t kapok a parosert. Használt piacon sem érne többet.
ipad air lett helyette , azért égés föld a kulonbseg.persze árban sem egy kategória a kettő. -
drlovi
aktív tag
Véget ért a kálváriám. Az Asus vissza veszi a Tabletot , ill. a dokkolót is. Az eredeti vételár 60% -át kapom vissza. 2013 Januárjában vettem a tabot , és a kijelző csere után már nem működött megfelelően. 2x cserélték a kijelzőt , vagyis összesen 3x. Nem hagytam magam , és egy idő után elfogadták hogy nem akarom újra és újra javításra beküldeni a tabot. A dokkoló tökéletes volt , hibátlan. Azt nagyon sajnálom. Az utód egy ipad air 2 lett. Kicsit sajnálom hogy nincs már transformerem. Majd lesz egy alu házas készülék , akkor talán ujra bizalmat szavazok az asusnak.
-
drlovi
aktív tag
Üdv.
Mit gondoltok mennyit érhet egy használt magyar kiosztású garanciális dokkoló ?
-
drlovi
aktív tag
válasz
maszatka77 #2423 üzenetére
Én kicseréltettem, és sajnos nem olyan mint előtte volt. Ha vissza mehetnék az időben , inkább eladnám.
A készülékház recseg ropog. Ami nagyobb probléma hogy , pár naponta 1-2 percre beakad a tablet és a kijelző nem jól reagál az érintésekre.
-
drlovi
aktív tag
Visszakaptam a tabletet. A német szerviz kritikán aluli. Ugy érkezett meg a TAB , hogy az egyik szélén nem volt rendesen vissza pattintva a hátlap.
Az első hiba rögtön a bekapcsolásnál fogadott, az a bizonyos Lightbleeding a képernyő bal oldalán. Ez mondjuk nem zavaró. Csak a tudat ,hogy nem tökéletes valami ott.A második , ami roppant mód idegesít. Hogy a ház most ugy ropog , mint egy 10K -s kínai tablet. Egyszerüen nem olyan pattent mint volt , hanem a két szélén ha hozzárek recseg , ropog. Már kétszer leszedtem magam a hátlapot , hogy hátha ,de nem lett jobb a helyzet.
Most várom az asus válaszát.
Egyet már tanultam az egészből , hogy nem lesz több asus tabletom.
-
drlovi
aktív tag
üdv!
Az imént sikeresen ledobtam a tabot, aminek betört a kijelzője. Cserélt már vki saját kezűleg kijelzőt?
vagy érdemesebb valamilyen szerviz? -
drlovi
aktív tag
válasz
Aegnerys #2234 üzenetére
Az hogy kis súlyú,ill. könnyen szállítható az ennél nem teljesen igaz. Mert a tabletnek magában is van súlya. Én személy szerint egy 7 collos gépet jobban el tudok képzelni utazáshoz.Persze kisebb a kijelző,és esetleg nincs dokkolós billentyűzet. De pl. a nexus 7(2013) -nak sokkal szebb a kijelzője. Én otthon is inkább a Nexust használom, mert böngészésre ,olvasásra az sokkal jobb. És jobban elfér a kabátzsebben+ a súlya is elenyésző.
-
drlovi
aktív tag
Üdv.
-Flash működik a gyári böngészővel.
-A mindig tv/ rtlmost is jól működik.
-hangszóró általános használatra teljesen rendben. Hangerő megfelelő.
- Akadások ,lassulások vannak. Másik launcherrel ez redukálható.Én személy szerint a másik tabletet venném. A kijelző, 2gb ram miatt.
Nekem a kijelző a tf300 nál a leggyengébb pont. Filmnél nincs vele gondom. De böngészni 10 collon elég pixeles. Nálam a vibrál is a kijelző sötét háttérnél. Ez miatt még visszaküldöm az Asusnak.
-
drlovi
aktív tag
válasz
FrankóStein #2188 üzenetére
Nálam lefagyni nem szokot,csak akadni.
Nexus 7 ben is ez a soc van,és az vigan elvan röccenés nélkül.Van egy memopad hd7 is a családban,és ott is sokkal folyékonyabb a rendszer.Lassan másfél éve a piacon van a tf300,asus már nem ezt optimalizálja sajnos. -
drlovi
aktív tag
válasz
FrankóStein #2184 üzenetére
+1 Én sem vennék ilyet már, nálam is akad ami idegesítő. Talán jobb lesz ha jön a 4.4 ami kevesebb ram-ot eszik. Az igazság az hogy én mellette egy Nexus7 2013 at meg egy Nexus 4 et is használok , és azok mind sebsebégben, mind kijelzőben lenyomják a tf300 ast. Egy snapdragon 600 al meg FHD felbontással lenne az igazi a tab.
-
-
drlovi
aktív tag
válasz
Darko_addict #1793 üzenetére
A dokkoló egy nagyon nagy dolog, teljesen más lesz a tab a mindennapi használatban. Én januártól vártam majd 3 hónapot mire be tudtam szerezni 36K-ért. Nekem egyetlen "hibája" talán hogy hullámzik a kép. Még nem vittem vissza a boltba mert eddig nem tudtam nélkülözni 1-2 hétig a tabletot.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1786 üzenetére
Meglesem. Én sem akarok ezzel navigálni, csak kell egy biztosíték ha a kocsimban levő netán félre vezet
-
drlovi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1683 üzenetére
szerintem azért hosszabb életciklusra tervezik,mivel például németben 2év a garancia.
-
drlovi
aktív tag
Ma megjött a dokkolóm.
Hát nagyon király a cucc így. Aki gondolkozik rajta hogy érdemes , annak csak azt tudom mondani hogy megéri. Végre van USB portom is.
Egy ilyen szilikon- gumi lapot érdemes venni a billentyűre? -
drlovi
aktív tag
Ha esetleg felraknátok a Real Racing 3 at , és laggol . Akkor fel kell rakni mellé ezt rr3g , és állítható a graf. Nálam Lowon fut csak normálisan
-
drlovi
aktív tag
én fólia nélkül használom. Eddig semmi karc nincs rajta. A nexus 7 re sem raktam, azon sincs gond.
Ha valaki esetleg megválna fehér dokkolójától akkor keressen meg privátban.
-
drlovi
aktív tag
válasz
ace_ventura #1474 üzenetére
Igen , én is ilyen áron láttam. És nagyon vennék már , de nincs 2 hónapja
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1294 üzenetére
Akkor meg már megvehetném itt is. A fekete színben jóval olcsóbb. 80€ szállítással, azt megkockáztatnám ha fekete kéne.De így akkor marad a várakozás. Egyenlőre.
András! Ezt mentsd el magadnak! Magyar kiosztású, és 33 ezer forintba került tavaly. Azt az információt kaptam a boltból , hogy lesz idővel. Figyeljem az oldalukat. Azt mondta a srác, hogy a nagy kérnél van beszállitáson, ami lehet 2 hét , de lehet két hónap is!
Irtam az Asus Magyarországnak is. Ők megadtak 3 Nagykernek az elérhetőségét. Itt az elsőnél nincs ilyen termék, a másik kettővel még nem vettem fel a kapcsolatot.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1292 üzenetére
Ez lenne. 120€ igy. Van vám ? ?
erre nem is gondoltam...,
Igy már nem buli. Akkor várok amíg lesz otthon, és onnét szerzem be. A bill. hiányzik nagyon, de majd valahogy kihuzom.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1290 üzenetére
Igen, ha jól számolom akkor 45K körül. Itt németben is lehet , de 150€. Kb azonos. Akkor az Usa impotz jönne ki legjobban 35K -ért. Egy magyar kiosztásunak jobban örültem volna. Ha elöbb tudom hogy milyen bonyolult a beszerzés ,akkkor komplett veszem meg. az biztos.
A német webshopokban szerepel, de mindenhol csak rendelésre.
-
drlovi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1279 üzenetére
igen, hullámos. nem zavar mert általában ugye nem fekete képet nézek.:-) A nexus 7 emnél nincs ilyen, azért érdeklődtem.
Még mindig probálok billenytűhöz jutni kevés sikerrel! Mo-n nem beszerezhető, azt mondták 2- hét de lehet két honap is,szóval bizonytalan. Az usából lehetne rendelni , szállítással 35K lenne, hát nem tudom hogy várjak e még?! Az usb kéne nekem napi használathoz, ez meg igy elég gáz hogy lesporolták róla. -
drlovi
aktív tag
jó reggelt !
tapasztaltatok olyat hogy sötét hátérnél olyan a kijelző mintha hullámozna?
-
drlovi
aktív tag
-
drlovi
aktív tag
Üdv
Beszáltam a klubba egy TF300T 16 gb -al. 249€ volt ujonnan, ennyiért nem tudtam otthagyni a saturnban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest