- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Válogass kedvedre: [1 csillagos Amazon értékelések]
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
igen, az aTorrentet, ott is megfagyott.... A 32-es samsung kártyámmal sose volt gond. Mondjuk érdekes hogy ma reggel meg szó nélkül leellenőrizte mind a 49 gigát, fagyás nélkül. Most mindent felmásolok a gépre aztán egy teljes NTFS formázást csinálok. A lemezfoglalási egység mérete mennyi legyen? (tudom hogy ez mire való, csak azt nem hogyha kissebbre vagy nagyobbra veszem akkor lehet e növelni a kártya sebességét. Meg ugye erre a kártyára csak torrentezek...)
A tTorrent fejlesztője javasolta hogy használjak linuxos fájlrendszert, azzal talán jobb lenne. Nekem igazából meg mindegy, mert csak és kizárólag a táblában van a kártya. EXT4-re hogy tudom megformázni win7 alatt?
-
mgTerminator
veterán
-
Akkor legyen részletes válasz!
Egy 350e Ft értékű, pár hónapos notebookról volt szó, aminek a pénzes javítása egyértelműen nem lett volna rentábilis.
A bíróság 17e Ft ügyvédi költséget ítélt meg, ami szerintem nem volt éppen jutányos összeg a nettó 12 órás munkámért (3 tárgyalás volt és a számlaérték kb. 15-20%-a marad meg haszonként), úgyhogy az ügyfél +60e forintot fizetett, tehát ennyibe került neki a 350e forintos gép megmentése.
Az eladó cégnek így 17e Ft ügyvédi munkadíj + 50e Ft szakértői díj + 21e Ft perilleték volt a költsége a vesztes perért -- meg ugye a saját ügyvédje munkadíja.
Egy másik esetben egy 120e forintos PDA-ról volt szó, ezt kb. 50e Ft-ért javították volna. Itt a bíróság már egy kicsit józanabbul ítélte meg a munkadíjamat, úgyhogy az ügyfelemnek ez semmibe nem került, a forgalmazónak viszont kb. 150e Ft-ja bánta.
Üdv: MaCS
-
Gabeboy74
tag
Elmondanád, hogy miben jobb, mint a gyári? A galaxy s telefonomon nekem is cm10 van, de ott ugye "kényszerből", mert nincs hozzá frissítés, GB-nél megállt.. A TF300-ra meg van, amit használok, működik minden, szóval kíváncsi vagyok, miért éri meg egy betonstabilnak tűnő eredeti rendszert lecserélni.
-
mgTerminator
veterán
Nekem nincs jelen egyik probléma sem
A GPS-t meg nem próbáltam, nem is értem ki az aki tablettel navigál...
A billentyűzetes ikonos problémát nem értem, egyébként azt hiszem azt a beállításokban ki lehet pipálni h ne mutassa. A home gombos problémát sem értem hogy most akkor a nyitott alkalmazásokat akarod nézni vagy a now-t. A dokkolós képernyőnyitásos dolgot se értem nagyon, ha felnyitod akkor kiold, gondolom azért nyitod fel hogy használd nem? Én egyébként tableten nem is használok képernyőzárat, nem rakom a zsebembe hogy megnyomódjon bármi is... Ha meg dokkolóval használod, akkor se nyomódik el semmi.A GPS-t meg mindjárt ki is próbálom.
-
mgTerminator
veterán
Vagy ne zárják azt a kurva bootloadert és ennyi pénzért használhasson azt a felhasználó amit szeretne... TF101en nem volt ilyesmi. Ott nvflashel feltoltál egy recoveryt, azzal egy romot, és kész, ha vissza akarod állítani (amit én fogok nemsokára) akkor leszeded az asus oldaláról a romot, feltolod és kész....
-
-
Kuter
senior tag
Ezt. [link]
Probáltam egy párat ,ez atom stabil alapból is gyors ,az asus gyári romja meg sem közelíti.
A srác aki csinálta most teszteli a 1.8-1.9 ghz oc kernelt ha stabil lesz akkor jőn a V2 verzió.(van már másik romra 2ghz oc kernel de én megvárom hogy mit mond a gyerek a stabilitásra.) -
Avicularia
veterán
Nem megy sajnos,mielőtt megvettem a dokkolót kipróbáltam de nem megy úgy hogy bedugod az usb kábelt,aztán ezt amit linkeltél és rá a kiválasztott cuccot.
Viszont le tudtam úgy resetelni,hogy utána megmaradt a root és most remekül megy,nem akadozik,gyors mint a villám. Kellett neki az a hard reset.
-
r3dsnake
nagyúr
De ezt nem értem, pont ez lenne a project butter lényege, hogy ne akadjon... Ezért is vártam nagyon, mert az ICS sem gördülékeny, és zavaró tud lenni. De azt nem gondoltam, hogy rosszabb lesz. (mondjuk még nem próbáltam, de most már erősen gondolkozok, hogy egyáltalán feltegyem-e)
Vajon a tegra hibája vagy a rom van rosszul megírva?
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Én is angolul használom, szerintem idegesítően béna a magyar. Még nem tettem fel, de kíváncsi leszek tényleg smooth lett-e.
Viszont vicces, végre volt egy kb egységes gui, erre a settintst telenyomják totál nem odaillő ikonokkal. Vagyis kitolják oda az accounts részt, pedig eddig az külön menüpont volt. Csak nekem bántja a szemem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged