- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
boletus
aktív tag
Nem jövök a nyitjára,hogy tudnám az albumborítókat felrakni a gyári zenelejátszó üres,színes kockáiba. Köszönöm a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Szegény masina,ha csak meglátja a hatodik,nyolcadik "hátulról nyomkodót" ,félelmében hányni kezd................pixelt.
-
boletus
aktív tag
Boldog Új Esztendőt !
-
boletus
aktív tag
Minden Fórummtársnak, s Szeretteinek Boldog Karácsonyt kívánok : Valányi János.
-
boletus
aktív tag
A régi,már nem fontos leveleket képtelen vagyok végleg kitörölni.Vagy nem is lehet ? Ha igen,köszi a segítséget.
-
boletus
aktív tag
Szervusz !
Ezt a kérdést Neked kell eldöntened,olvass véleményeket mindegyik tabletről,a teszteket,és válassz. Én azt mondom ASUS 300,ha klaviatúrára is szükség van. Egy SAMSUNG tulaj meg az S - t ajánlaná. És,ez így természetes. A dokkoló alkalmazása is az ASUS mellett szólhat. -
boletus
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1001 üzenetére
Jelezte nekem is,mondván,nézzem meg az értesítéseket. Megnéztem,nincs. Én is szeretném tudni a tartalmát,vagyis hogy miről is szól.
-
boletus
aktív tag
válasz
mgTerminator #984 üzenetére
Nem esszük meg."Megfeküdné"a gyomrunkat.
-
boletus
aktív tag
válasz
Predatorka #981 üzenetére
Ezen az oldalon ajánlod a Samsungot ? Miért nem ott vagy ?
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #957 üzenetére
Rengeteg olyan alkalmazás van a "mind" között,amelyek hasznos voltáról fogalmam sincs. Mint írtam, nem használok külöleges alkalmazásokat,a nekem érthető,nem fontosakat letiltottam,az ismeretlenek maradtak.Segítenél selejtezni ? Köszi.
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #953 üzenetére
Köszi,megteszem.
Nagyon sok hsz-t elolvastam(több ezret),köztük a J B telepítésével kapcsolatosakat. Átlag user vagyok, a NET,zene,és a fotó alkamazások a fontosabbak. Maradjak a szendvicsnél,vagy ? -
boletus
aktív tag
Megvásároltam,töltőn van most. Ezután "lakom be". Üdv a fórumtársaknak ! Szívesen venném a jótanácsokat.Köszi.
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #825 üzenetére
Ez a rootolás,főzőcskézés a jobbítás az új,a jobb keresése. S ez,természetes is. Ha 3-4 évtizeddel fiatalabb lennék,én is "elkövetnék" egyet,s mást. Hatvanon túl már nehezebb,sőt........
-
boletus
aktív tag
válasz
Avicularia #949 üzenetére
Tulajdonképpennemis tudom,volt SONY X S-em,azoknak az első szériás készülékeknél "sárgulós bibi" volt a kijelzőjével. A SONY rugalmas volt,a hibásakat egyből cserélte. Az ASUS,ahogy olvastam,nem ilyen ügyfélbarát.
-
boletus
aktív tag
Az SN C5.......... a dobozon, szériaszámok a gyártás időpontját mutatják,ha igen, mikor készült - tudja valaki ?
Lefoglaltam telefonon egy M.M.- nél, és megkérdeztem a számokat. -
boletus
aktív tag
Üdv Mindenkinek. SAMSUNG Tab P1000-ről váltanék ASUS-ra.Szerdán veszem meg. Mire figyeljek ? Van Seria Number(SN)szám a dobozon,készüléken ? Ha igen,melyek a legfrisebb számok,azaz a legutolsó széria ? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest