- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
Szia. Ha olvastad a korábbi hozzászólásokat akkor láthattad hogy nálam egy 64GB-os is működött simán, szóval működni kell, max én is formázással próbálkoznék, ahogy bostone is javasolta, mert a tabletnek biztos vinnie kell a kártyát és a sebbesség is max pár másodperc, amíg beolvassa.
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1319 üzenetére
Jelentem a "filmes teszt" hibátlanul sikerült
Avatar 1080p 11.9Gigás változattal gyönyörű minőségben játszotta le, akadás nélkül a SanDisk 64GB micro kártyáról (csak az elején pár másodpercig volt picit lassabb, gondolom míg befogadta az egész filmet) bárhová bármikor "ugrottam" a filmben azonnal gondolkodás nélkül játszotta a filmet.
Nem véletlenül választottam ezt a filmet, a részletgazdag jeleneteknél gyönyörű képet produkál -
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1321 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, mondjuk én nyomtam utána egy factoryt is
U.I.:
FullHD film tapasztalat... hamarosan -
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1319 üzenetére
mgTerminator miután kipróbáltam megírom az eredményt
ntomka egy apps backup - pal gyorsan helyre állítható minden, bár igazad van, viszont az IC-ről JB rendszerre való átállás után normálisnak is mondanám
de minden firmware frissítés után viszont tényleg nem túlságosan User barát
-
András!
csendes tag
Köszi FrankóStein a hírt fel is teszem az új firmwaret! Egyébként nem tudom, hogy volt itt szó róla de külföldi fórumon olvastam hogy aki nem akar rootolni a gari miatt és kicsit akadozik a rendszer, azoknak nagyon jó eredményt hozott egy factory reset, ami után érezhetően felgyorsult és különféle bugok/akadozások is megszüntek.. Szóval ma ezt is kipróbálom ;-)
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1312 üzenetére
Ez ma úgy is kiderül, mert rakok 1-2 filmet ;-) de a számok mennyiben térnek el? Mert kaciokos szerint ez nem class 10.. De mindjárt néhány tényleges progit és filmet fogok másolni, ott is megnézem, hogy produkál ;-)
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1302 üzenetére
Nem értem a kérdést :-) ott az olvasási és írási sebesség, ami ha jól értesült vagyok az elvárt adatokkal közel azonos.. Miután végzett a teszt nyomtam egy formatot, ami kemény néhány másodpercet vett igénybe ;-) Ha szükséges egy ekkora kártya akkor a teszt és Avicularia ajánlása alapján rendelhető, én voltam a teszt alany :-D
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1301 üzenetére
Köszi :-) A linket bemásoltam ha szükség lenne egy ilyenre ;-)
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1281 üzenetére
-
András!
csendes tag
Köszi drlovi
(bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)
Avicularia picit szerintem paranoiás vagy
nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
Én inkább a drágább cuccokkal vagyok úgy mint te, mert én inkább jobban aggódom a garanciáért, és ezért nem is rendeltem nagyon drága elektronikai kütyüt (gondolok itt 100eFt felletti telóra vagy tabletre, tv, bármi) "csak" egy 1000 eurós dolgot rendeltem, de az nem elektronikai volt, és azonnal bevizsgáltattam ahogy megkaptam...Szóval szerintem a gari érvényesítés fontosabb probléma, mint a vám..
Max fennakad, akkor is kb itthoni áron kapja az ember, de ha nem akkor még jobb
főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)
-
András!
csendes tag
Ez 118$ és nem euró (nem mindegy
) szállítással együtt 35eFt-ra jön ki, az nem rossz
Kérheted hogy úgy küldje hogy ajándék, és postával jön, nem ezekkel a különféle drága szállító cégekkel, így kicsi az esélye hogy vám lesz rá. Ahogy látom Németországba van beállítva a szállítási címnek (legalábbis így van a linkben megadva) oda meg megint mások az áfák és adók. De én az ajándék "trükkel" eddig nem fizettem vámot.Nekem is fehér kellene, mert fehéret vettem dock nélkül, el is mentem ezt a linket, mert én most már 2 hónapos használat után még nem hiányolom annyira, majd ha folyamatosan érzem a hiányát beszerzek egyet.. Kösz a linket
-
András!
csendes tag
válasz
kaciokos #1285 üzenetére
Class 10
ha lement a teszt majd megírom mit mondott, bár HA valamennyivel eltér az eredetitől ami néhány sec eltérés lehet max, akkor sem kapok szívrohamot, mert legalább 8-10 ezer froncsit spóroltam meg.
nem tagadom biztos vannak hamis, vagy rossz minőségű cuccok de azoknak az ára már feltűnően olcsó és azokat kerülni is kell. Szerencsére eddig nem nagyon faragtam rá ezekre, max 1-2 ezres tokoknál más szint küldtek de utána újra küldték, bár nagy értékű elektronika cuccot még nem kockáztattam (pl. tablet, vagy mobil, stb.)
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1281 üzenetére
Ez komoly? 2 óra 20 perc a teszt? Na mindegy, most már végig viszem :-)
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1280 üzenetére
Innen vettem http://www.ebay.com/itm/Sandisk-64GB-Mobile-Ultra-Micro-SDXC-MicroSDXC-Class-10-Memory-Card-SDSDQUA-064G-/221145830503?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item337d519467
Még tesztelni nem volt időm, de mindjárt kipróbálom Avicularia által javasolt progival és jelentem az eredményt :-)
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Ma megérkezett !8nap! alatt a SanDisk 64GB micro SDXC kártya. Kicsit félve raktam be a különböző "hírek" miatt, de örömmel jelenthetem, hogy a csomagolásból kivéve mindenféle format nélkül tökéletesen működik 59.45GB mutatva ;-) csupán 68$ért szállítással! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
András!
csendes tag
válasz
FrankóStein #1208 üzenetére
Köszi. Hát a mellékelt linkeken lehet látni, hogy ezek 65$ kerülnek, ami nem is olcsó de az itthoni árakhoz képest nem is drága. Végig olvastam a fórumot de már nem emlékszem, hogy van aki már használ 64gb kártyát benne? Most nem jut eszembe, a hivatalos adatok/paraméterek alapján működik benne a 64gb?
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1206 üzenetére
Eddig többször vásároltam, utoljára egy 32gb és nem volt vele gond. Próbáltam a 32gb ami az Samsung I9100 van és hiba nélkül beolvasta pár másodperc alatt..
Inkább az érdekelne hogy működik vagy sem, próbálta-e valaki és milyet?
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Kinek van tapasztalata 64gb micro kártyákkal, hogy melyik működik, mire kell figyelni?
Én ezeket néztem ki, melyiket melyik lenne a jobb választás, vagy tök mindegy? :-)
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=251206115564&index=17&nav=SEARCH&nid=18892940255http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=200865348482&index=18&nav=SEARCH&nid=71032154520
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=110988103719&index=3&nav=SEARCH&nid=90403032628
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1196 üzenetére
Köszönöm, akkor jól láttam hogy ez az utolsó, ez már fent van. Mert van egy 19es végű de az nem a WW szól.
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1186 üzenetére
Mi az utolsó updated és honnan tölthető le? Köszönöm!
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1158 üzenetére
Van már 14-15körül az ebayen ;-) 64gb micro
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1141 üzenetére
Pedig nagyon kipróbálnék 1-2 custom romot.. :-) bar azt gondolom hogy még pár hónapig tökéletesen működik akkor nem lesz gond vele , és elkezdek romolgatni.. A 4.2 update mikor jön ki az Asusra?
-
András!
csendes tag
Nincs valami hír arról, hogy mikortól lehet romolgatni, hogy garancia ne ugorjon?
-
András!
csendes tag
válasz
FrankóStein #1107 üzenetére
Elvileg volt elég, mert laptopon ugyanazon hálózatban ugyanazon torrent fájlt töltve sokkal gyorsabb volt..
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Torrenteket töltenék le vele(tTorrent pro progival) de borzalmasan lassú a letöltés.. Mi lehet az oka, be kell állítani valamit?
-
András!
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #1069 üzenetére
Már sikerült. Launcher (Apex vagy Nova) és margin size beállítod "none" és már tökéletes ;-) idegesitett, hogy ekkora képernyőt lecsökkentenek :-)
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1066 üzenetére
Melyik CM10et raktad fel?
-
András!
csendes tag
egy apróság még, hogy lehet beállítani, hogy a képernyő szélén ne hagyon ki egy ikon nagyságú helyet? K
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1061 üzenetére
Ilyenek rootolva és custom Rommal is előfordulnak? Mert akkor lehet hogy kockáztatok.. Mert ez szoftver probléma kell hogy legyen mert ami a masinában van az egyik legjobb :-)
-
András!
csendes tag
Első nap tapasztalata több mint 12órás folyamatos használata és csak ezután kérte hogy kapcsoljam áramforrásra :-) néha egy Pillanatra elgondolkozik valamin ami meglepő ilyen erőforrással :-) de összeségében nagyon pozitív az eddigi tapasztalat! ;-) egy apróság hogy lehet beállítani, hogy a képernyő szélén ne hagyon ki egy ikon nagyságú helyet? Köszi!
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1048 üzenetére
Köszi :-) már meg is történt a JB update! Most kezdem belakni :-) Én Apex launchert tettem rá megszokásból. Vagy Tabletre van valami jobb megoldás?
-
András!
csendes tag
Sziasztok. Új vagyok a clubban :-) remélem jól választottam, mert ma vettem egy ilyen szépséget :-) egyenlőre töltöm 7órája. Elsőre mennyit érdemes tölteni? A 4.1-re való frissülés első bekapcsolásnál mikor vagy hol jön elő? Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest