- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacksly
tag
válasz
zsoltix #2068 üzenetére
Én ilyet használok, pont ettől az eladótól (bár én 11 hónapja még drágábban vettem):
Nagyon király, mágnesesen rögzíti az "előlapot", használhatod álló, vagy fekvő helyzetben, és védi a teljes tabletet (1 méterről leesés esetén is, tapasztalat)...
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
És nem lehet valahogy visszatölteni az előző verziót? (Én mentést nem csináltam sajnos...)
-
jacksly
tag
válasz
jacksly #2058 üzenetére
Nincsenek jó híreim... a legutóbbi frissítés előtt még működő motochopper progival való root-olás már nem működik.
Megoldották az ASUS-nál, hogy ne működjön. Ez egy újabb olyan húzás az ASUS-tól, ami arra készteti a felhasználókat, hogy soha többé semmilyen ASUS terméket ne vegyenek... most én is beléptem ebbe a sorba!
A Samsung ilyet nem csinál, ráadásul a szervizeléshez való hozzáállással is fényévekkel az ASUS előtt jár. Innentől mindenkit le fogok beszélni, hogy bármiféle ASUS terméket vegyen, és jómagam sem fogok többé venni, ezt megígérhetem.
Gratulálok ASUS, büszkék lehettek magatokra, veregessétek meg a vállatokat... (ülj le fiam, 1-es!)Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2009 üzenetére
Tudja kezelni, igen. Végül NTFS-re formáztam Windows alatt, és a TF300T simán felismeri, kezeli... eddig minden gond nélkül.
-
jacksly
tag
Sziasztok,
Ha microSD kártyát szeretnék beletenni, akkor mire formázzam azt? NTFS, FAT32? Melyiket ajánljátok?
Illetve Windows-zal formázzam, vagy az androiddal? (Az androiddal ki lehet választani a fájlrendszert vajon?)Köszönöm előre is a válaszokat...
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #805 üzenetére
Szia!
"...nem szeretnék root nélkül maradni..."
Lehet, hogy láma kérdés, de mitől olyan jó dolog az a root ezen a tableten?
Nekem természetesen nincs root (és szerintem nem is lesz egy darabig, eddig meg voltam nélküle), csak úgy érdekelne...
Konkrétumokat légy szíves! Köszi.Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore, OctaCore...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- Precision 7750 17.3" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest