Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
És nem lehet valahogy visszatölteni az előző verziót? (Én mentést nem csináltam sajnos...)
-
jacksly
tag
válasz
jacksly #2058 üzenetére
Nincsenek jó híreim... a legutóbbi frissítés előtt még működő motochopper progival való root-olás már nem működik.
Megoldották az ASUS-nál, hogy ne működjön. Ez egy újabb olyan húzás az ASUS-tól, ami arra készteti a felhasználókat, hogy soha többé semmilyen ASUS terméket ne vegyenek... most én is beléptem ebbe a sorba!
A Samsung ilyet nem csinál, ráadásul a szervizeléshez való hozzáállással is fényévekkel az ASUS előtt jár. Innentől mindenkit le fogok beszélni, hogy bármiféle ASUS terméket vegyen, és jómagam sem fogok többé venni, ezt megígérhetem.
Gratulálok ASUS, büszkék lehettek magatokra, veregessétek meg a vállatokat... (ülj le fiam, 1-es!) -
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2009 üzenetére
Tudja kezelni, igen. Végül NTFS-re formáztam Windows alatt, és a TF300T simán felismeri, kezeli... eddig minden gond nélkül.
-
jacksly
tag
Sziasztok,
Ha microSD kártyát szeretnék beletenni, akkor mire formázzam azt? NTFS, FAT32? Melyiket ajánljátok?
Illetve Windows-zal formázzam, vagy az androiddal? (Az androiddal ki lehet választani a fájlrendszert vajon?)Köszönöm előre is a válaszokat...
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #805 üzenetére
Szia!
"...nem szeretnék root nélkül maradni..."
Lehet, hogy láma kérdés, de mitől olyan jó dolog az a root ezen a tableten?
Nekem természetesen nincs root (és szerintem nem is lesz egy darabig, eddig meg voltam nélküle), csak úgy érdekelne...
Konkrétumokat légy szíves! Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Asus táblagépétől ismét koppant az áll: a TF300 széria tagjai elegáns formatervvel, bivalyerős processzorral és Android 4.0-val támadnak.
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Anker powerport atom slim 3 charge station
- Új Lenovo Yoga Slim7X 14.5" OLED 3K 90Hz Touch SD X Elite 12mag 32GB 1TB SSD AdrenoX1 WiFi7 Garancia
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest