Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MaCS_70 #2579 üzenetére
ameddig eljutottam
v7 apk hiba
v8 apk hiba
goggle+ hibaAsus sync se találja win10 alatt
(kézzel kellett felerőszakolni)
Kiirja hogy van frissités aztán nem tudja letölteni
system-et át tudom irni... elöször törölni sikerült de aztán kiguggliztam ,hogyan lehet visszaállitaniNincs ilyen "Odin" szerű program? Amivel meg lehetne kerülni a védelmet?
csak adb/fasboot?
Rootolni sem tudom...+kérdés... usb kábelről ez nem töltödik gyárilag? csak a 15v os töltöröl?
-
válasz
MaCS_70 #2474 üzenetére
No, öt nap alatt vissza is jött a megjavított tablet. Őszintén szólva nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan fog menni.
Két egységnyi üröm azért keveredett az örömömbe:
1. A dobozt nekem is szétbarmolták. Nagyon vigyáztam rá, jó okkal -- most úgy néz ki, mint amit a kutya rágott meg,
2. A memóriakártyám a kicserélt foglalatban maradt a szerviznél.Mindezt jeleztem az ügyfélszolgálatnál, a kártya visszajuttatását megígérték, mint ahogy azt is, hogy megpróbálnak dobozt szerezni. Korrektek voltak -- meglátjuk, milyen eredménnyel.
Üdv: MaCS
-
drlovi
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2474 üzenetére
A semminél jobb ,és már elegem volt belőle. Ez most a német vagy holland Asus szerviz. 0-12 hónapig 80% ot téritenek,12-24 ig 60% ot. Mivel én 2013 januárban vásároltam a távot, ezért elfogadom a 60% öt is.igy olyan 65k t kapok a parosert. Használt piacon sem érne többet.
ipad air lett helyette , azért égés föld a kulonbseg.persze árban sem egy kategória a kettő. -
válasz
MaCS_70 #2438 üzenetére
No, visszajutottam a gyári töltőhöz, és vele tölt is szépen a dokkoló -- ez tehát nem hiba, hanem tulajdonság.
Nem fizikai (áremerősségbeli), hanem valami logikai megoldás lehet az ok, mivel próbálkoztam nem ASUS, de 3 A-es töltővel is, és arról sem fogadta el az elektronokat.
Üdv: MaCS
-
bostone
addikt
válasz
MaCS_70 #2410 üzenetére
Én is ezt gondoltam.
De nem fértem hozzá az automatikus szinkronizációhoz, csak annyit tudtam tenni, hogy az adott pillanatban tehettem meg azt. A chrome böngészőn keresztül sikerült aktiválnom, mikor felugrott egy ablak. Érdekes... Most már ott a négyzet, és kipipálhatom, amire szükségem van.
-
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2351 üzenetére
De, határozottan gyorsabb, sőt, voltak olyan app-ok, amik folyamatosan lefagytak eddig, most teljesen jól fut minden. Illetve pár apróság is jobban működik, mint eddig.
Amikor megvettem, akkor elvileg már alaplap cserés volt, mert aki megvette, 3 napon belül visszavitte, mert elromlott. Én nyomott áron vettem meg tavaly januárban (dokkolóval 120-ért), de teljeskörű garanciával. Most meg merem kockáztatni, hogy akkor csak valami mókolás volt vele, amitől működőképes volt, de 11 hónap alatt megadta magát. Szóval nem csak érzetre, de amúgy is felgyorsult minden.
A Huszti úton javították, az Extreme Digital intézett mindent. Elégedett vagyok, de akkor is sokallom a javítás időtartamát. -
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2313 üzenetére
Ma végre visszakaptam a gépemet a szervizből. A kijelzőt és az alaplapot cserélték. Érzésre gyorsabb is lett, és végre nincs szarakodás bekapcsolás esetén. Majdnem 40 (!) napot volt távol tőlem a kütyü, ami azért elég hosszú időnek mondható. Indoklásként az ünnepeket hozták fel, de ettől még akkor is soknak tartom.
A garanciaidő a szervizben töltött idő hosszával meghosszabbodott.
Most újra be kell laknom a gépet... -
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2334 üzenetére
az értesítést két ujjas felfele húzással ki lehet bővíteni, ugyanígy csak lefele húzva pedig vissza lehet csukni [itt kb a 20. másodperctől mutatja, bár nem látszódik túl jól hogy mit csinál]), az unmount gomb pedig csak kinyitott állapotban látszódik
egyébként ez a funkció többféle értesítésnél is működik: gmail, google play, appsales, poweramp én nagyjából ezeknél szoktam használni
-
MikotiN
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2272 üzenetére
Jól gondolod, ez lenne a stratégia, azt hiszem akkor kezdi el tölteni, ha 70% alá esett a tabod.
A dokkoló akkuja pont feleakkora mint a tabé, úgyhogy ha feltételezed hogy a tf300 akksijával nincs gond, akkor megnézhetsz egy olyat hogy maxra feltöltöd a dokkot, majd amikor a tab már 50% vagy az alatt van akkor összelegózod őket és megnézned hogy (használat nélkül, kikapcsolt állapotban, talán érdemes lehet éjszaka csinálni) mennyit töltött rajta(ugye elvileg pont 50%-ot kéne töltenie rá, tehát ha mondjuk 30%-ról felviszi ~80%-ig akkor oké). Nem tudom mennyire tűnik hülyeségnek, igazából spontán ötlet
-
Aegnerys
csendes tag
válasz
MaCS_70 #2236 üzenetére
Akkor tehát nem kell ettől a géptől félni?:-) Edigital.hu-n 100 ezer forint most. Egy hét múlva lesz esedékes a vásárlás, remélem lesz még. Igen, inkább egy-egy tanulmány elolvasására kellene, nem váltaná ki a könyveket. Később szeretnék én is egy e-book olvasót, van a családban, nagyon jó.
-
stopperos
senior tag
válasz
MaCS_70 #2227 üzenetére
Mármint egy olyan eszköz, ami az ASUS bementből USB bemenetet csinál? Ezek 2000-3000 Ft körül mozognak az ebay-en és USB OTG néven futnak. Mivel a billentyűzeten van USB bemenet a gépünkön, ezért ilyet nem vettünk hozzá.
Még a keresés fázisban néztem meg ezt, mert a Galaxy Tab-hoz jó lett volna egy ilyen, csak ott nem támogatott. Mondjuk azt nem tudom hogy itt kell e hozzá root. -
bostone
addikt
válasz
MaCS_70 #2190 üzenetére
Nálam az első napokban kifejezetten csalódást jelentett a gép. Belassulások, újraindulások és megbízhatatlan működés jellemezte, ami elég komor képet festett le bennem az Asus márkanévről. Azelőtt egy Huawei S7 Slim-et gyötörtem, amihez képest valójában nem jelentett megváltást. (Megjegyzem, az S7 Slim, kategóriájában bőven kielégítő szolgáltatásokkal bírt, viszont a tft kijelzővel képtelen voltam megbarátkozni.) Az első frissítést követően, mintha kicserélték volna, azt merem mondani, hogy új TF300-ast kaptam.
Ahogy én használom:
- Több, mint száz alkalmazás foglalja jelenleg a memóriát.
- Gyári böngészőt szinte soha nem használok, még mindig ragaszkodom az Opera Classic-hoz, de az utóbbi fél évben a Maxthon is előtérbe került.
- Szövegszerkesztésre nekem az OfficeSuite Pro vált be leginkább, bár legalább öt másik (vagy több...) áll rendelkezésre, melyek java része fizetős. Hozzá kell tennem, mostanában ritkán veszem igénybe.
- Ha explorer, akkor ES vagy Totalcommander.
- Még soha nem folyamodtam gyári beállítások visszaállításához.
- Egy 32 Gb tárolókapacitású Samsung class 6-os memórikártyát vásároltam hozzá, de állítólag a 64 gb-ot is megeszi.
- Napokig nincs újraindítva.
- Pc-t majdhogynem elfelejthetem, mivel igen jól megbírkózik bármivel, amit rácsatlakoztatok: egér, külső winchester, (root után) 3G stick, stb...
- Az ideje javarészét a dokkolóban tölti, nekem így kényelmes, tokot sem vásároltam hozzá, mert igen ritkán viszem magammal.
- A gyári launcher-t lecseréltem Novára. Minden készülékemen előnyt élvez, bár így lemaradok a gyártó nyújtotta prémium szolgáltatásokról is, de én már csak ilyen fafejű vagyok.
- Játékok simán elfutnak rajta, bár az újabbak közül a Gangstar Vegas vagy az Asphalt 8 akad.
- A filmeket kiszolgálja az Mx player. A Hd felbontást általában kerülöm, de ha szükséges megbírkózik vele. Sőt, néha tv-vel is összeházasítom, évadzáró epizódok esetében.
- Igen, néha tényleg váratlanul megmakacsolja magát és nógatni kell a rendszert, hogy úgy működjön, ahogy elvárom tőle, (ez alkalmazások telepítésekor az extrém kategóriát súrolja).
- Több tulajdonos jelezte, hogy a kijelző nem épp GorillaGlass, tehát hajlamos karcolódásra, bár az enyém (kopp-kopp) karcmentes, több mint egy év után.
- Az akku is kellemes kategória, nem kell óránként töltő után szaladgálni, de a játékok megizzasztják rendesen.
- Összességében, én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a billentyűzet tényleg áldás, de szerintem az idén kiadott tabletek némileg fürgébbek, így a helyedben elgondolkodnék egy használt cucc vásárlásán. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2190 üzenetére
Típushiba a készülék maga. :-)
Na jó ez túlzás, de néha kiborít. Gépelek kb egy-két mondatot, felnézek a képernyőre, és akkor látom,
hogy egy árva betű sincs a képernyőn abból, amit írtam. Rájöttem, hogy ilyenkor gyári böngésző bezár,
majd megnyit, utána megint jó.
Aztán a másik: böngészőben (nem tudom, hogy mindben-e vagy csak a gyáriban) több linket megnyitok, elolvasom, újabbat látok, megakarom nyitni és egyszerűen átszúrhatnám a képernyőt - SEMMIT nem hajlandó csinálni, lefagy a böngésző 1-2 percre , csak a bezárás segít ha mégis akarom azt a linket...
Minden oldal lassan nyílik, ha nyílik, mert van ami csak homokórázik, de van, hogy percekig mint a villám, minden OK.
Szóval kiszámíthatatlan, idegesítő, sokszor csak az önuralmam menti meg (csak az ára miatt) attól, hogy földhözvágjam. -
Avicularia
veterán
válasz
MaCS_70 #2192 üzenetére
Talán ha más SOC-al szerelik és nem szúrják el az I/O sebességet, ami az egész akadozást okozza ,akkor nem lenne rossz, mert a konstrukció nem lenne rossz, hogy szétválasztható a tablet és a bill.
Ugyanezzel a tegra3-al a htc one x jóval gyorsabb volt és nem akadozott pár mikrolagot leszámítva.
De az anyaghasználat is elég sok kívánnivalót hagy maga után, ahogy huppog és benyomódik a hátlap. Ráadásul nálam az előlap is mozgott a bal alsó sarokban, mondjuk ezt a szerviz orvosolta. Azóta is röhögök ha valahol egy mondatban olvasom az asus és a minőség szavakat.
Asszony galaxy2-es 10-es tabja sokkal minőségibb benyomást kelt mikor kézbe veszi az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest