- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Kb mennyit ér egy hibátlan állapotú, root mentes, Magyarországon vásárolt, TF300T, magyar nyelvű dokkolóval? Elképzelhető, hogy eladnám az enyémet, kihasználatlanság miatt. -
ystuc
aktív tag
Nos, próbáltam felrakni a KitKat-ot, de már ott elakadtam, hogy unlock-oljam a gépet. Pedig leszedtem az unlock app-ot, de a végén hibát ír, nem hajlandó teljesíteni a feladatát. Úgyhogy feladtam. Ha valaki lenne Újpest közelében, akinek van hozzá affinitása és megtudná csinálni nekem, akkor azt örömmel venném.
-
ystuc
aktív tag
válasz
FrankóStein #2484 üzenetére
Az a baj, hogy nem értek hozzá. Ha valaki segítene, hálás lennék.
-
ystuc
aktív tag
1 hétig nem volt nem volt bekapcsolva a tabletem. Teljesen feltöltöttem, 1 hét alatt 30%-ra merült le. Ez mitől lehet? Korábban ilyet nem tapasztaltam. 1-2% előfordult, de 70% még sosem.
-
ystuc
aktív tag
válasz
Keresztapper #2400 üzenetére
Mennyit érne meg neked?
-
ystuc
aktív tag
válasz
Keresztapper #2398 üzenetére
1000 Ft+postaköltség
-
ystuc
aktív tag
Rendeltem matt fóliát a kijelzőre. Viszont úgy alakult, hogy 3-at kaptam, így van még 2 felesleges. Valakit érdekel esetleg? Az újlenyomatot egyáltalán nem gyűjti.
-
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2351 üzenetére
De, határozottan gyorsabb, sőt, voltak olyan app-ok, amik folyamatosan lefagytak eddig, most teljesen jól fut minden. Illetve pár apróság is jobban működik, mint eddig.
Amikor megvettem, akkor elvileg már alaplap cserés volt, mert aki megvette, 3 napon belül visszavitte, mert elromlott. Én nyomott áron vettem meg tavaly januárban (dokkolóval 120-ért), de teljeskörű garanciával. Most meg merem kockáztatni, hogy akkor csak valami mókolás volt vele, amitől működőképes volt, de 11 hónap alatt megadta magát. Szóval nem csak érzetre, de amúgy is felgyorsult minden.
A Huszti úton javították, az Extreme Digital intézett mindent. Elégedett vagyok, de akkor is sokallom a javítás időtartamát. -
ystuc
aktív tag
válasz
MaCS_70 #2313 üzenetére
Ma végre visszakaptam a gépemet a szervizből. A kijelzőt és az alaplapot cserélték. Érzésre gyorsabb is lett, és végre nincs szarakodás bekapcsolás esetén. Majdnem 40 (!) napot volt távol tőlem a kütyü, ami azért elég hosszú időnek mondható. Indoklásként az ünnepeket hozták fel, de ettől még akkor is soknak tartom.
A garanciaidő a szervizben töltött idő hosszával meghosszabbodott.
Most újra be kell laknom a gépet... -
ystuc
aktív tag
válasz
Stereopheis #2340 üzenetére
Én is vettem, összedugtam és működött. Nem kellett semmit beállítani.
-
ystuc
aktív tag
A kütyüm továbbra is szervizben, kezdődik a negyedik hét. Úgy tűnik, hogy kihasználják a 30 napot. Értem én, hogy ünnepek voltak, de akkor is... 2 telefon is szervizelve volt már az elmúlt 3 hétben (igaz, Samsungnál), és nem kellett ennyit várnom.
-
ystuc
aktív tag
Az én példányom meg szervizben van. Szerencsére még gari időn belül vagyok, majd csak januárban jár le az egy év. Kíváncsi vagyok mi lesz, mert egyszer már cserélték az alaplapot.
Ami miatt szervizbe került, hogy hiába nyomogattam a bekapcsoló gombot, egyszerűen nem volt hajlandó életre kellni. Majd eltelt egy kis idő, újra próbáltam, akkor meg működött. Aztán megint nem. Egy hete adtam le, valakinek van tapasztalata, hogy mennyi időt vesz igénybe a javítás? -
ystuc
aktív tag
Nekem még mindig a gyárilag feltett Android van a kütyün, mert egyszerűen nem akar frissíteni. Hiába nyomok manuálisan az ellenőrzésre, szerinte minden a legnagyobb rendben van. És nem is panaszkodom emiatt, mert tulajdonképpen jól működik a gép, csak fura...
-
ystuc
aktív tag
Srácok! Ma a jobb alsó sarokban az óra mellett megjelent egy kis repülő ikon. Csak nem tudom mitől...? Nem emléxem rá, hogy bármit nyomogattam volna. Na meg azt sem tudom mi ez? Mivel nem sim kártyás a kütyü, a repülő üzemmód nem tudom minek lenne benne...? Vagy ez az? De mitől jött elő? És hol lehet kikapcsolni? Egyáltalán mi célt szolgál? Köszi!
-
ystuc
aktív tag
Hozzám még mindig nem érkezett meg a frissítés. Lehet ennek köze ahhoz, hogy néhány napos korában egy alaplapcserén esett át a kütyü?
-
ystuc
aktív tag
Hmm, rányomtam a szoftverfrissítésre én is, de azt írja, hogy nincs újabb verzió. Ez miért van...?
-
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Péntek óta birtoklok egy ilyen kütyüt. Nagyon tetszik, de mégis szembesültem egy-két dologgal, ami miatt írok. Lehet, hogy már volt esetleg ezekről szó, ezért előre is boccs...
1; A bekapcsoló gombot van, hogy többször is meg kell nyomjam, hogy van valami törtnjen. Úgy érzem, hogy nem reagál sokszor és ez igaz kikapcsolt, illetve zárolt állapotban is. Ez előfordult mással is? Egyből garancia érvényesítéssel fogok indítani?
2; Az Asphalt 7 nem indul el, csak villog. Ez a Jelly Bean miatt lehet? Telefonomon ICS van, azon hibátlanul fut.
3; A Naptár alkalmazás még sosem indult el. Állandóan azt írja ki, hogy leállt.
Ha valakinek kell Flash, annak tudok segíteni, van hozzá telepítőm. Nálam működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest