Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
A gyári böngésző valóban csinálja néha az 1-2 másodperces fagyást, de a Chrome nálam nem. Mondjuk más kérdés, hogy a Chrome nekem nagyon nem állt kézre, szóval inkább a gyárit használom, annyira nem gyakori nálam ez a lag, hogy zavarjon.
Dokkoló ügyben nem nagyon tudok nyilatkozni, alapetően anélkül használom, csak akkor rakom rá, ha egy sornál többet akarok gépelni, és akkor is lehúzom a gépelés után.
Ja, és az installálás utáni 5-6 másodperces leterheltséget én eddig minden Androidos eszköznél tapasztaltam, ami nálam járt. Ezalatt az idő alatt nagyon nehéz bármire rávenni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
nekem ilyeneket nem csinál, van, hogy picit megakad egy két program, de egyáltalán nem sűrű, és az is inkább a program hibája szerintem, mert mindig ugyanaz a "metódus"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Air 13" M4 16GB/256GB - ezüst
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest