Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarlee
tag
válasz
mgTerminator #2112 üzenetére
Hmmm... Nem túl bizalomgerjesztő. Volt már Samsung tabletem, még az első szériás Galaxy Tab 7", annyira nem volt nagy durranás. Szerintem a HW egy kicsit alulméretezett volt, az akku sem volt túl tartós. Miért a Samu?
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2085 üzenetére
Eléggé, csak nem tudom mit vegyek helyette. Új nexus 7 lehet jó lenne, de hát az is asus
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2083 üzenetére
Enyémet egy tízessel kevesebbért el lehet vinni dokkolóval, csak még meg kell majd hirdetnem.
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
mgTerminator #2040 üzenetére
Hát ez jól hangzik...
És vélhetően ez is kb. 180 euróba fog kerülni?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
mgTerminator #2038 üzenetére
De ha nem repedt el a kijelző, csak akkor látszik, ha be van kapcsolva, akkor se számítsak garanciális javításra? Mert ha nagy ütés érte volna akkor az is elrepedt volna...
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2034 üzenetére
Ezért a hozzáállásért soha többet semmilyen asus terméket nem veszek.
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #2026 üzenetére
Az jelzett is, de reggelre sem töltötte fel max.-ra.
Most rendben látszik lenni. -
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #2012 üzenetére
Gyári állapotban a transformer viszi az ntfs-t a hox pedig nem. Szóval akkor ez nem kernelfüggő?
Enyémre is kellene egy beárazás dokkolóval együtt. -
válasz
mgTerminator #1995 üzenetére
A fizikai gombok nem jönnek be.
Ja és nem a15-ös, hanem inteles. -
Keresztapper
senior tag
válasz
mgTerminator #1987 üzenetére
Teljesen igazad van, sehonnan...
+1 kérdés. APX mód zárt bootloaderrel is van (mert a vol+ és power gombokkal nem tudom előcsalni...)?
-
válasz
mgTerminator #1992 üzenetére
Én még csak Apad-ról hallottam.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1992 üzenetére
Akad pár
[link]
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1989 üzenetére
Itt nagyon olcsón adnak használt note-okat, de nem akarok megint ugyanilyen felbontást, ha már veszek új gépet, akkor mindenképp fullhd, ez alá nem megyek. Samsung tab3-as széria pedig szerintem katasztrófa a fizikai gombjaival. Asszem marad az xperia z.
-
válasz
mgTerminator #1989 üzenetére
A Nexus jobb, de nem a magyar áron. Azon is érezni, hogy samsung, de nem annyira, mint a note-on.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
mgTerminator #1981 üzenetére
A partíciók kérdésére visszatérve, igazad van, de én a CWM-ből indultam ki, és azt gondoltam, hogy a wipe data megegyezik az ottani factory reset-tel, ami pedig a /system-et is visszaállítja...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
mgTerminator #1981 üzenetére
Kössz! Akkor már csak annyi esélyem maradt, hogy megy az adb. Bár kötve hiszem hogy menni fog.
-
válasz
mgTerminator #1966 üzenetére
Veletechen kintvolt a legdrágább, és egyben leggagyibb összeszerelésű atomos tablet, egy msung, mert a logó többi része lejött.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1968 üzenetére
oké, ezt nem tudom, samsungot még nem gariztattam
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1966 üzenetére
Hozzáteszem, hogy amit írsz samsung garancia az itt svédben carry in, neked kell eljuttatnod a szervizbe vagy ahonnan vetted és ez a telefonokra, tabletekre mind vonatkozik [link] Asus tablet ugyanez, ahol vettem oda kell visszavinnem, nem jön futár érte.
Szóval nincs olyan prémium szolgáltatás mint otthon. Dell laptopok is otthon mind 3 év garival kerülnek forgalomba, itt inkább csak 2 évvel adják őket. Illetve pld a fujitsu lifebookot is otthon 2 év garival adják, itt csak 1 évvel árulják alapból. Csak mert Magyarországon minden sz@r sok ember szerint -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1946 üzenetére
természetesen az is megvolt, sőt, külön progival is formáztam, sőt, fényképezőgéppel is, de semmi :S
-
Keresztapper
senior tag
válasz
mgTerminator #1942 üzenetére
Köszönöm neked a helyreigazítást.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1944 üzenetére
de a windows hogy-hogy látja? :S
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1942 üzenetére
köszi
minden "verziót" kipróbáltam, ntfs, fat32, exfat, mind1, nem jó sajna
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1928 üzenetére
Hát az már egy másik történet...
Már tökmindegy, mert ha igaz (márpedig igaz), ahhoz bootloadert kell nyitni, hogy visszaállíthassam a gyári ROM-ot, de visszazárni ugye nem tudom, tehát mostmár mindegy... :-) -
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1917 üzenetére
Nos, egy fórumban a fórum admin azt mondta, hogy mindenképpen nyitott bootloader kell ahhoz is, hogy a recovery működjön. Így nem teszem inkább próbára, félek a garivesztéstől.
Bár mostmár nem tudom, vajon elvileg az, hogy nem nyitott a bootloaderem, de a root mégis rajta van, és kitöröltem jónéhány gyári alkalmazást, az minek számít - garivesztésnek? A rootot mondjuk eltudom tüntetni, de a hiányzó appokat már nem tudom feltenni. :-) Az ASUSnál pedig a garancia vesztésnél egyértelműen a bootloader nyitást említik... -
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1915 üzenetére
Látom, de az nem a root hiánya miatt van, hanem más miatt, ami lehet, hogy a bootloader miatt van, de lehet, hogy nem - nem tudom. Ezért tettem fel a kérdést, hátha valaki tud valamit rá mondani.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1913 üzenetére
Rootolva van. Van már olyan 1 klikkes root, amihez nem kell nyitni.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1908 üzenetére
Bocsi, tegnap este óta nem volt netem, most csinálták meg.
A Box-ra töltöttem fel, PC-ről semmi gondot nem okoz megnézni, tableten viszont lennie kell flashplayernek, igen. Nekem van, nem gondoltam, hogy van olyan akinek nincs. Akkor hagyd, ha ez az akadálya a megnézésnek. Jobb ötletem nem volt/nincs, mint onnan megosztani a képeket. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1904 üzenetére
https://www.box.com/s/xw71xdql4ou1b2tvns8y
Ezek vannak. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1901 üzenetére
Csomagtelepítő, és Csomaghozzáférés segéd van az összes folyamatok között. De mindkettőnek "droid" ikonja van, és mindössze 4 kb-osak. Lehet, hogy sérültek?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1895 üzenetére
Esetleg nem tudod, melyik alkalmazás hiányozhat kb?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1895 üzenetére
Biztos. A belső zip neve: WW_epad-user-10.6.1.15.3.zip
Próbáltam már a belső tárra, külső tárra, így ahogy a neve van, sőt ezt is kicsomagolva a blob fájlt is mellétéve, de semmi. Hibát ír az RCK-ból.
Amúgy a nyitott bootloader nélkülözhetetlen, vagy anélkül is sikerülnie kéne? -
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1892 üzenetére
Ez feltétel? Mert eddig csak a twrp oldalon olvastam, hogy nyitni kell.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1886 üzenetére
Letöltöttem a megfelelő (4.2) twrp-t. A fastboottal az a bajom, hogy mindenhol azt írja, hogy az USB-s jelű menübe kéne indulni a rendszernek, de az nincs már egy ideje, a 4.2 frissítés óta. Csak RCK - Android - és Wipe data van. Igy meg a fastboottal sem megyek sokra.
Amúgy milyen blob fájl ez a twrp lapján? A gyári ~800 MB, ez meg alig 6,2.
Az img is kell? Vagy megpróbálhatom az RCK menüt indítani ezzel az (szintén 6,2 MB-os) img-vel? -
válasz
mgTerminator #1886 üzenetére
Az asus honlapjáról letöltött gyárit custom recovery nélkül is fel kéne tudnia rakni.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1884 üzenetére
De az RCK menüben miért vágja hanyatt magát a kis droid, mikor ott volt a belső zip a belső táron (is)? :-)
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1882 üzenetére
Próbáltam úgy is. Tettem a belső tárra és külső SD-re is, így is, úgy is. Az RCK választása után a kis droid megfekszik, és azt írja HIBA. Azt nem tudom számít-e, hogy az USB hibakeresés be van e pipálva, bár azt is próbáltam mindkét módon. Már próbálkoztam az android SDK letöltéssel és fastboot-tal, de azokkal sem tudtam mit kezdeni.
-
válasz
mgTerminator #1865 üzenetére
Én a laggot gyári romra értettem. A toucwiz szerintem nem túl szép, se nem gyors de a sok ablak az okos és hasznos.
-
válasz
mgTerminator #1863 üzenetére
Azért a laggal vitatkoznék.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1859 üzenetére
Ja igen jó hogy írtad, soha többé semilyen tegrás eszközt ne is lássak. És a másik ami nagyon nem tetszik, bár ez nem csak az asusra vonatkozik a zárt bootloader, amit csak garanciavesztéssel tudsz feloldani.
Ahogy elnézem a laptopoknál is lassan ez lesz ezzel az UEFI biossal, jó hogy még ki lehet kapcsolni, gondolom már nem sokáig. -
válasz
mgTerminator #1850 üzenetére
Vagy bekapcsolod az asus beállításokban.
-
Gabeboy74
tag
válasz
mgTerminator #1843 üzenetére
Ez teljesen biztos, mert mióta kikapcsoltam, azóta egyszer sem merült le.
Bár nem igazán értem, hogy miért nem lehetett külön venni a töltőn és a dokkolón funkciót. De mind1, most örülök, hogyha előveszem, szinte semmit nem merült az előző használat óta.
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #1837 üzenetére
Ja. Egy TF700-ast
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #1835 üzenetére
Naja. Attól félek, a gatyám is rámegy a "futározásra"... - nyilván nem garanciális a törés...
-
MucsMDR
csendes tag
válasz
mgTerminator #1833 üzenetére
köszönöm. arra gondolsz ami az asus.hú ról érhető el? akkor sínen vagyok... lesem a választ...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
mgTerminator #1825 üzenetére
Nagyon köszönöm, ez volt a gond! :-)
-
footy
addikt
válasz
mgTerminator #1812 üzenetére
Olvasd át a német amazonon a tapasztalatokat. Akinek első szériás gépe van az hullámzik, az újabbaknál már nincs ilyen.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1814 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1812 üzenetére
Mi hullámzik?
-
Darko_addict
őstag
válasz
mgTerminator #1809 üzenetére
Zsííír!
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1774 üzenetére
Az mindjárt más.
Amúgy is littlemole-nak akartam válaszolni, csak félrenyomtam.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1772 üzenetére
Mint mondtam, az új frissítésben (10.6.1.15.3) HDMI hibákat is javítottak, várd meg, hátha segít.
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1758 üzenetére
Ezeknél sose lehet tudni...
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1750 üzenetére
Köszönöm a választ. Itt tényleg betudom állítani a modem tárcsázását, és a szolgáltatót.
Mivel nincs élő előfizum most mobilnetre, csak később tudom kipróbálni, hogy csatlakoztatni
tudom-e valamelyik szolgáltatóhoz.
Köszi mégegyszer! -
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1753 üzenetére
A dokkolón keresztül is működik?
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1750 üzenetére
A dokkoló usb slotjára kötve működik? Nincs egy lista? Kipróbálnám, csak nem tudom, hogy a huawei e173 vagy zte mf110 kompatibilis é vele.
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1714 üzenetére
A torrent gondok megszűntek?
A napokban akartam használni az aDownloader-t, félúton kifagyott, a letöltés jelző szerint be sem fejezte, ennek ellenére a cucc mégis lejött. Nem lehet, hogy valami szándékosan gátolja a rendszert? -
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1716 üzenetére
Jaja, a uTorrent bétája eléggé gyermeteg, én is tTorrent-et használtam, amikor erről torrenteztem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1717 üzenetére
Próbáld az exfat-ot. Ha nem kezeli, akkor marad a másik.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1716 üzenetére
Mire formázzam? exFat vagy NTFS?
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1714 üzenetére
Én ezt szoktam használni, ha torrentre vágyom.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1712 üzenetére
Próbáltál más klienst?
-
2ofthem
aktív tag
válasz
mgTerminator #1690 üzenetére
Edigitalnál kifutó termék, kiállított darab volt, ez maradt utoljára. Meghirdették, rögtön el is hoztam.
Azt mondta a srác hogy 2 hétig volt kiállítva és 4-5 ember nyomkodta meg ez idő alatt.
Tegyük fel egyiket se hiszem el, de maga a gép karcmentes hibátlan állapotú teljesen új.
A doboza volt picit megnyomódva. Ennyi az össz hibájaA kék sávok eltüntetésére tudsz mondani valamit?
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1678 üzenetére
Én is kártyára töltök, és nem szaggat. Viszont néha előfordul, hogy ha kinyomom a kijelzőt, amikor megy a letöltés, nem tudom egyből visszakapcsolni, csak pár perc múlva. Ez sem túlzavaró, csak olyankor, ha miután kinyomtam, épp eszembe jut, hogy még akartam valamit.
-
drlovi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1683 üzenetére
szerintem azért hosszabb életciklusra tervezik,mivel például németben 2év a garancia.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
mgTerminator #1680 üzenetére
Kaptam egy olyan információt hogy telefonról/tabletről való torrentezés tönkre teheti a memória chipet.
Erről tudsz valamit? -
2ofthem
aktív tag
válasz
mgTerminator #1678 üzenetére
Ezt a lehetőséget még nem próbáltam, rögtön le is tesztelem!
Köszönöm!Szerk: És tényleg
Nagyon köszönöm
ezek után már nem tart vissza semmi egy ilyen tablet beszerzésétől
-
hozolek
csendes tag
válasz
mgTerminator #1668 üzenetére
10 perc után tényleg elindult
köszi a segítséget!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1596 üzenetére
hopsz
marketről? melyik kell?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1594 üzenetére
sajnos nem a videó rossz, mert egyik videóval se volt jó, mind1, a dice player bevált, mert ingyenes is, köszönöm szépen
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mgTerminator #1590 üzenetére
Lejárszó lehet a rossz? Milyet ajánlotok, Mx playert használok, és ott nem jó.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1587 üzenetére
Na most alaposabban megnéztem a grafikai szinteket... Csak az apró részletekben tér el, valamint játék közben a távolabb lévő autók nincsennek akkora részleteséggel kirajzolva, ami telefon kijelzőn egyáltalán nem észrevető.... Közben arra is rájöttem hogy alapból (legalábbis nálam) medium beállítással fut, de szerintem én maradok ennél...
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1583 üzenetére
Természetesen van, ettől függetlenül nem működik a dolog. Update előtt ez jól működött.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1579 üzenetére
Gondoltam kipróbálom, hátha javít valamit.
Este újrahúztam a gépet, most úgy néz ki jobb lett, bár még mindig gondolkodik néha egy-egy programnál.
Ami viszont megmarad és rohadt idegesítő, hogy úgy néz ki egy bizonyos standby idő után a tablet elveszti a kapcsolatot a dokkolóval. Nem reagál a billentyűvel való bekapcsolásra, ha pedig bekapcsolom a tableten lévő gombbal nem mountolja a dokkolóban lévő sd kártyát. Csak a tablet ki illetve visszarakása segít. -
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1546 üzenetére
Értem, köszi. Ez is hasznos, de engem egy olyan megoldás is érdekelne, hogy amikor felveszek egy torrent-et, be lehessen állítani, hogy állítsa le a seed-elését x óra múlva.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1542 üzenetére
Igen, és én is azt használom. :-) Hogy érted, hogy ha nem forgalmaz? Ha otthagyod, és fut a torrent, akkor úgy is marad. Esetleg egy időzítő jól jönne, hogy x óra után lépjen ki, és akkor a WiFi is automatikusan lebontana.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1538 üzenetére
De gondolom a WiFi-t olyankor kikapcsolja. Ha úgy van beállítva, nálam is hasonló a fogyasztás gyári ROM-mal, de ez most egy olyan eset volt, hogy futott egy torrent, ezért folyamatos netkapcsolat kellett egész éjjel.
-
engels105
csendes tag
válasz
mgTerminator #1530 üzenetére
Végre sikerült!
Kicsit fura, de működik.
Letöltöttem az Asus honlapról a frissítést. Egy zip fájlba TF300T_WW_epaduser_10_6_1_8_SDupdate.zip egy másik zip fájl EP201_768_SDUPDATE.zip belerakva.
A belső csomagot kellett belerakni a gyökérbe és kész.
Igen ám, csakhogy a gép nem észlelt frissítést az sd-n, ezért nem is frissített.A megoldás az volt, hogy a belső csomagot átneveztem erre, WW_epad-user-10.6.1.8.zip.
Így már minden simán működött. -
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1523 üzenetére
Köszi
Ez mire volt jó hogy így eldugták -
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1518 üzenetére
Korábban linkeltem képet, abban benne van a kernel verzió.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1460 üzenetére
Majd meglátom. A dokkolót nagyon nem kezelte jól, a kiosztás sem volt rendben rajta, szóval nem jók az élmények.
A teljesítmény nem minden. -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1458 üzenetére
Egyébként a CM10.1-nek lehet ennyi csak a baja, hogy a 4.1-es gyárira alapul a kernele, nem a 4.2-esre. Azért csak van ott valami változás abban is a két JB között, galaxy nexuson pl a 4.1-es franco kernel nem is megy 4.2-n.
-
lord40
tag
válasz
mgTerminator #1440 üzenetére
Ok köszi,próbálkozom!
-
lord40
tag
válasz
mgTerminator #1438 üzenetére
Tudok ezzel kezdeni valamit?
Garancia stb? -
lord40
tag
válasz
mgTerminator #1418 üzenetére
Próbáltam
Szerintem a kártyával lesz a gond!
Transcend 16Gb SDHC és 32Gb SDHC-vel próbáltam nem ismeri fel!Most tettem bele egy 2Gb Nokia kártyát a telefonomból azt rögtön felismerte!
Na ilyenkor mi van??????? -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1400 üzenetére
Na ezzel nem vagy egyedül! Nagyon nem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1398 üzenetére
Egyik MTP másik PTP protokoll. Teljesen máshogy működnek.
-
littlemole
őstag
válasz
mgTerminator #1395 üzenetére
Win 8 all próbáltam. Ezért is csodálkoztam rajta.
Memóriakártyával sikerült.
Majd még megnezem megint.
Kis fájlokat viszont jobb másolni wifin keresztül. -
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1388 üzenetére
Nem csak ez volt a célom, hanem az, hogy megvilágítsam, mit értek igényfüggő alatt. Az én igényeimbe a Dio3 és a GPS progi is beletartozik, ezért nálam nem váltja ki a PC-t. Azoknál válthatja ki, akik a PC-t amúgy is csak "alapdolgokra" használják. És most ne menjünk bele, mi az "alapdolog", mert ez megint lehet szubjektív.
-
kaciokos
őstag
válasz
mgTerminator #1376 üzenetére
Igényfüggő. A Diablo 3 mondjuk nem fut el rajta, szóval kell a PC.
De a Garmin túra GPS-em szoftvere is csak Windows-on fut, és még sorolhatnám.
-
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1376 üzenetére
Rohadt lassú egy ssd-s laptophoz képest. Ezen kívül egyszerre csak egy ablakot tudsz használni, bezárogatja a programokat a háttérben. Valszeg mások a felhasználói szokásaink.
Egyébként én is többet használom mint a laptopomat, de attól még bizonyos feladatokra csak korlátozottan alkalmas. -
Avicularia
veterán
válasz
mgTerminator #1343 üzenetére
Köszi,közben megoldódott. Rom downgrade utána update nem segített sajnos maradt a hiba.Hagytam este lemerülni,utána kikapcsolva töltöttem ma reggelig és úgy néz ki helyrejött.
Viszont kaptam másik hibát, bármit bárhova beírok kínai karakterekkel kezdi az írást ha az asus keyboard van beállítva. Magyar és svéd van megadva neki, de ha csak angol van akkor is ezt csinálja.
Tehát minden beírás előtt legyen az weboldal címe ctrl-shift-el elő kell hívnom a billválasztást és ott átkapcsolni másik opcióra utána vissza. -
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1319 üzenetére
Jelentem a "filmes teszt" hibátlanul sikerült
Avatar 1080p 11.9Gigás változattal gyönyörű minőségben játszotta le, akadás nélkül a SanDisk 64GB micro kártyáról (csak az elején pár másodpercig volt picit lassabb, gondolom míg befogadta az egész filmet) bárhová bármikor "ugrottam" a filmben azonnal gondolkodás nélkül játszotta a filmet.
Nem véletlenül választottam ezt a filmet, a részletgazdag jeleneteknél gyönyörű képet produkál -
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1319 üzenetére
mgTerminator miután kipróbáltam megírom az eredményt
ntomka egy apps backup - pal gyorsan helyre állítható minden, bár igazad van, viszont az IC-ről JB rendszerre való átállás után normálisnak is mondanám
de minden firmware frissítés után viszont tényleg nem túlságosan User barát
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1312 üzenetére
Ez ma úgy is kiderül, mert rakok 1-2 filmet ;-) de a számok mennyiben térnek el? Mert kaciokos szerint ez nem class 10.. De mindjárt néhány tényleges progit és filmet fogok másolni, ott is megnézem, hogy produkál ;-)
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
mgTerminator #1314 üzenetére
Nem tom, most raktam fel, és nyúzom, hogy mi változott.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1308 üzenetére
Nekem telón teljesen jó. Tabletre nemtom melyik van most téve, de mivel kész a mai nightly, este már rajta lesz.
-
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1302 üzenetére
Nem értem a kérdést :-) ott az olvasási és írási sebesség, ami ha jól értesült vagyok az elvárt adatokkal közel azonos.. Miután végzett a teszt nyomtam egy formatot, ami kemény néhány másodpercet vett igénybe ;-) Ha szükséges egy ekkora kártya akkor a teszt és Avicularia ajánlása alapján rendelhető, én voltam a teszt alany :-D
-
drlovi
aktív tag
válasz
mgTerminator #1279 üzenetére
igen, hullámos. nem zavar mert általában ugye nem fekete képet nézek.:-) A nexus 7 emnél nincs ilyen, azért érdeklődtem.
Még mindig probálok billenytűhöz jutni kevés sikerrel! Mo-n nem beszerezhető, azt mondták 2- hét de lehet két honap is,szóval bizonytalan. Az usából lehetne rendelni , szállítással 35K lenne, hát nem tudom hogy várjak e még?! Az usb kéne nekem napi használathoz, ez meg igy elég gáz hogy lesporolták róla. -
András!
csendes tag
válasz
mgTerminator #1280 üzenetére
Innen vettem http://www.ebay.com/itm/Sandisk-64GB-Mobile-Ultra-Micro-SDXC-MicroSDXC-Class-10-Memory-Card-SDSDQUA-064G-/221145830503?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item337d519467
Még tesztelni nem volt időm, de mindjárt kipróbálom Avicularia által javasolt progival és jelentem az eredményt :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest