- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
szepi23 #2016 üzenetére
Régebben írtam, hogy beküldtem javításra a dokkolót mert fagyott illetve újraindult vele a gép elég sokszor.
Xda-n is elég sok embernek volt ugyanilyen hibája, szóval nem egyedi probléma volt.
2 hétig volt ott, utána visszaküldték hogy nincs semmi hibája és bevizsgálási díjként fizessek 700 svéd koronát (24,5K)
Kivertem a balhét a boltban és mondtam, hogy nem fogom ezt az összeget kifizetni inkább megyek a fogyvédhez. Aztán végül a szervizes beírt valamit a gépébe és közölte, hogy nem kell kifizetnem az összeget.
Szvsz kritikán aluli az asus garanciáztatása és nem csak Magyarországon.
Nálunk is az asszonynak egy galaxy tab 2 10.1-e van és sokkal kellemesebb kézbe venni, nem nyöszörög mint az asus, aminek mozog a hátlapja.
A tablet is volt már javításon, mozgott a hátlapban az érintőkijelző a bal alsó sarkában, szerencsére ezt megcsinálták, de egy idő után mozogni kezdett a hátlap, illetve elrepedt mindkét horony amibe a dokkoló kapaszkodik.
Szóval soha többet semmilyen asus cuccot nem veszek, megfogadtam. -
MucsMDR
csendes tag
válasz
szepi23 #2016 üzenetére
Szevasztok. Nekem is megcsinálták a törött kijelzőmet. Szinte ugyanezeket a negatív érzéseket ismételhetem. A végösszeg 176.56 euro volt. 4 hét szerelés. Ugyanúgy zajlott mint fenn. Tehát pl. rájuk kellett telefonálni, hogy mi lesz már, és kiderült hogy nem küldték tovább az ajánlatot...
Szerinte gáz az egész, nem ajánlom ezek miatt az ASUS-t senkinek.
Kapják be. Amúgy a készülék csúcs tetszik. Csak baja ne legyen, mert elmegy a kedve az embernek az egésztől. -
-
Avicularia
veterán
Sajnos ma már másik kártyával is újraindult. Úgyhogy begurultam és bevittem a dokkolót a boltba ahol vettem és leadtam javításra. A tabletet is leadom valamelyik nap, hogy csinálják meg a lötyögést a sarkánál.
Azt pedig erősen meggondolom, hogy asus tabletet vegyek még egyszer. -
Avicularia
veterán
Nincs a környezetemben senkinek szóval nem tudom másikkal kipróbálni. De eszembe jutott,hogy mi van a dokkolóban ,ami nincs ha nincs a dokkoló a tableten. Ez pedig az sd kártya. Kivettem belőle az sd-t ,egy 32 gigás kingstonról van szó. Azóta egyszer sem indult újra. Direkt átállítottam 15 sec-es kikapcsolásra és rengetegszer hagytam,hogy lemenjen stand-by-ba,és egyetlen egyszer sem resetelt.
Most mentem az sd tartalmát és megpróbálom leformázni,hátha segít. -
Avicularia
veterán
Ok,köszi. egyelőre nem is lehet JB-n alatt rootolni,csak ha nyitod a bootloadert.
Egy lehetőség volt,ha még ICS alatt rootoltad és átmentetted a rootot a megfelelő programokkal. Ezt kéne kiderítenem,hogy működik-e. Végül is működött ICS-JB és JB frissítés után is ,talán menne,dde nem szeretnék root nélkül maradni.
Egyébként egy xda-s topik alapján kipróbáltam és csak akkor resetel,ha a wifi be van kapcsolva és dokkolón van. Ha kikapcsolom a wifit, akárhányszor is kapcsolja le magát standby-ba nincs újraindulás. Persze ezt azért nem vettem észre,mert a wifi természetesen mindig be van kapcsolva. -
Avicularia
veterán
svéd asus szerint a dokkoló a problémás, pénteken beszéltem velük
cold boot-ot ajánlotta a supportos,de mivel az nem segít,szerinte vissza kellene vinnem a dokkolót kicseréltetnem ahol vettem
véleményem szerint csak mondott valamit,nem hiszem,hogy dokkoló okozza a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Motoros topic
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest