- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
szepi23 #2016 üzenetére
Régebben írtam, hogy beküldtem javításra a dokkolót mert fagyott illetve újraindult vele a gép elég sokszor.
Xda-n is elég sok embernek volt ugyanilyen hibája, szóval nem egyedi probléma volt.
2 hétig volt ott, utána visszaküldték hogy nincs semmi hibája és bevizsgálási díjként fizessek 700 svéd koronát (24,5K)
Kivertem a balhét a boltban és mondtam, hogy nem fogom ezt az összeget kifizetni inkább megyek a fogyvédhez. Aztán végül a szervizes beírt valamit a gépébe és közölte, hogy nem kell kifizetnem az összeget.
Szvsz kritikán aluli az asus garanciáztatása és nem csak Magyarországon.
Nálunk is az asszonynak egy galaxy tab 2 10.1-e van és sokkal kellemesebb kézbe venni, nem nyöszörög mint az asus, aminek mozog a hátlapja.
A tablet is volt már javításon, mozgott a hátlapban az érintőkijelző a bal alsó sarkában, szerencsére ezt megcsinálták, de egy idő után mozogni kezdett a hátlap, illetve elrepedt mindkét horony amibe a dokkoló kapaszkodik.
Szóval soha többet semmilyen asus cuccot nem veszek, megfogadtam. -
MucsMDR
csendes tag
válasz
szepi23 #2016 üzenetére
Szevasztok. Nekem is megcsinálták a törött kijelzőmet. Szinte ugyanezeket a negatív érzéseket ismételhetem. A végösszeg 176.56 euro volt. 4 hét szerelés. Ugyanúgy zajlott mint fenn. Tehát pl. rájuk kellett telefonálni, hogy mi lesz már, és kiderült hogy nem küldték tovább az ajánlatot...
Szerinte gáz az egész, nem ajánlom ezek miatt az ASUS-t senkinek.
Kapják be. Amúgy a készülék csúcs tetszik. Csak baja ne legyen, mert elmegy a kedve az embernek az egésztől. -
-
Avicularia
veterán
Sajnos ma már másik kártyával is újraindult. Úgyhogy begurultam és bevittem a dokkolót a boltba ahol vettem és leadtam javításra. A tabletet is leadom valamelyik nap, hogy csinálják meg a lötyögést a sarkánál.
Azt pedig erősen meggondolom, hogy asus tabletet vegyek még egyszer. -
Avicularia
veterán
Nincs a környezetemben senkinek szóval nem tudom másikkal kipróbálni. De eszembe jutott,hogy mi van a dokkolóban ,ami nincs ha nincs a dokkoló a tableten. Ez pedig az sd kártya. Kivettem belőle az sd-t ,egy 32 gigás kingstonról van szó. Azóta egyszer sem indult újra. Direkt átállítottam 15 sec-es kikapcsolásra és rengetegszer hagytam,hogy lemenjen stand-by-ba,és egyetlen egyszer sem resetelt.
Most mentem az sd tartalmát és megpróbálom leformázni,hátha segít. -
Avicularia
veterán
Ok,köszi. egyelőre nem is lehet JB-n alatt rootolni,csak ha nyitod a bootloadert.
Egy lehetőség volt,ha még ICS alatt rootoltad és átmentetted a rootot a megfelelő programokkal. Ezt kéne kiderítenem,hogy működik-e. Végül is működött ICS-JB és JB frissítés után is ,talán menne,dde nem szeretnék root nélkül maradni.
Egyébként egy xda-s topik alapján kipróbáltam és csak akkor resetel,ha a wifi be van kapcsolva és dokkolón van. Ha kikapcsolom a wifit, akárhányszor is kapcsolja le magát standby-ba nincs újraindulás. Persze ezt azért nem vettem észre,mert a wifi természetesen mindig be van kapcsolva. -
Avicularia
veterán
svéd asus szerint a dokkoló a problémás, pénteken beszéltem velük
cold boot-ot ajánlotta a supportos,de mivel az nem segít,szerinte vissza kellene vinnem a dokkolót kicseréltetnem ahol vettem
véleményem szerint csak mondott valamit,nem hiszem,hogy dokkoló okozza a problémát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest