- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #2384 üzenetére
Kedves Avicularia!
Megosztanék veled egy meglehetősen szakállas tanmesét:
"Eltéved gépkocsivezető véletlenül a menetiránnyal szemben hajt fel az autópályára. A rádió - a többi sofőr bejelentése alapján - rögtön megszakítva adását többször is közli: "Vigyázzanak, mert egy őrült a forgalommal szemben közlekedik az autópályán!"
Hősünk döbbenten hallja a híreket, majd kifakad: "Egy?!?! Hiszen mind szembe jön velem!"Légy elégedett azzal, hogy megszabadultál az általad mélyen utált tablettől. Vagy ez tényleg nem elég? Mégis, mi vonz ide vissza?
-
válasz
Avicularia #2382 üzenetére
Őszintén: nem unod még?
MaCS
-
válasz
Avicularia #2357 üzenetére
Mi meg szerintem örülünk, hogy megvan.
De most komolyan: miért van erre szükség?
MaCS
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #2357 üzenetére
Pedig most kezd izgalmas lenni, mert a Cyanogen gőzerővel csinálja a Kitkat-ot.
Eddig még csak béta verziók vannak, de szó szerint majdnem minden nap jön belőle frissebb.
És már jelenlegi állapotában simán veri a gyári ROMot. -
littlemole
őstag
válasz
Avicularia #2216 üzenetére
Köszi, megnézem ezzel a progival.
-
válasz
Avicularia #2191 üzenetére
Azért Te extrém sokat szívtál vele, valami hétfői/pénteki darabot foghattál ki.
Ezt egyébként hogy érzed: a konstrukció eleve rossz, vagy csak nem sikerült olyan jól, ami Hozzád került?MaCS
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #2172 üzenetére
Igen, valami ilyesmire lenne szükségem.
A stickem dokkolón keresztül kiválóan működik, csak némileg mobilabbá szerettem volna tenni...
-
gabor_01
senior tag
válasz
Avicularia #2172 üzenetére
Ami a célja, arra jó
Mármint, hogy ráerőltessen egy USB modemet.
De működni nem fog
Az Asus nem támogatja a modemeket. És különben is egy OTG adapter kell, nem kábel. -
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2115 üzenetére
tegra 4 talán már használható lesz, de én nem merném megkockáztatni azt sem xD
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #2090 üzenetére
Szerintem valami van a szervezetetben, ami kiváltja ezt a műszaki cikkekből.
Egyszerűbb lenne, ha betáraznál olcsó kínai cuccokat és simán cserélgetnéd őket.
Eleinte én is mérges voltam erre a tabletre, de az első frissítés után patent lett minden. (kopp-kopp) Most is erről írok, nem is találok más alternatívát helyette. Hetek telnek el, hogy nem kerülök PC elé. Hetek óta nem volt kikapcsolva sem. Frissebb, szárazabb érzés. -
ace_ventura
tag
válasz
Avicularia #2088 üzenetére
Akadozik a Xperia Tablet Z? Hát nem mondanám, nekem kész felüdülés ha a TF300T után a Tablet Z-t veszem kézbe, pedig előtte a TF300T-ről azt gondoltam, hogy elég gyors az nekem.
(Más kérdés, hogy a Z most megy vissza szervízbe, mert megbolondult az érintőképernyője.) -
Keresztapper
senior tag
válasz
Avicularia #2086 üzenetére
Tablet Z?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2084 üzenetére
Ennyire meg akarsz tőle szabadulni?
Amúgy az enyémet elvitték tegnap.
-
Gabeboy74
tag
válasz
Avicularia #2076 üzenetére
Pontosan tudom, hogy mi a különbség a root és a custom rom között, és tudom, hogy melyik mire jó, esetleg olvasd el megint, mit írtam, hátha az segít az értelmezésben. A titanium backup esetében csak a rendszer szintű beállítások mentéséhez kell a root (de ha frissítek, akkor lehet, hogy nem túl okos dolog az előző rendszer összes adatát ráerőltetnem az újra), a heliummal pedig az alkalmazásokat tudod menteni akár root nélkül is, vagy szinkronizálhatod az adataikat két androidos eszközön. Mindkettő hibátlanul működik nálam root nélkül is, de én nyilván a szerencsés láma kisebbség közé tartozok,
míg te, az advance felhasználó küzdesz az elemekkel. Persze ha ilyen nagy mágus vagy, akkor egy nandroid backup megoldaná a problémádat, és ha valamit megint elsz@rsz, akkor azzal tovább dédelgethetnéd a superuser jogosultságodat.
A root egyébként - megint csak lehet, hogy tévedek - de a samsungnál és asusnál is garanciavesztéssel jár, mivel olyan hozzáférést kapsz a rendszerhez, amellyel befolyásolni tudod az eszköz "stabil" működését.
De nyilván majd Te kijavítasz.Ne személyeskedj.
[ Módosította: Qru ]
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
És nem lehet valahogy visszatölteni az előző verziót? (Én mentést nem csináltam sajnos...)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2062 üzenetére
Én is ott olvastam, nekem összejött, nem tudom mitől függhet (ha superSU van telepítve akkor spec nem megy)
-
MikotiN
csendes tag
válasz
Avicularia #2060 üzenetére
Még frissítés elött le kell menteni Voodooval, majd frissítés után vissza tölteni és marad a root
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2035 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, ha azt mondom hogy nem vagy egyedül?
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
Avicularia #2032 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, és tanácsot!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2014 üzenetére
Alapból a droid nem támogatja, az Asus megcsinálta hogy támogassa, a htc meg szarik bele.... ilyen egyszerű.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2011 üzenetére
Nem mindig kernelfüggő, többféleképpen is meg lehet oldani. Nekem pl van 2 fajta megoldásom is, és mind a 2 kerneltől független.
-
jacksly
tag
válasz
Avicularia #2009 üzenetére
Tudja kezelni, igen. Végül NTFS-re formáztam Windows alatt, és a TF300T simán felismeri, kezeli... eddig minden gond nélkül.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2001 üzenetére
De egyvalamire azért jó lesz a tab 3 is! Hogy lejjebb nyomja a note 10 árát ami úgy nézem h mérföldekkel jobb
-
válasz
Avicularia #2001 üzenetére
A kijelzőn nincsenek ott tudtommal.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1993 üzenetére
Nekem tetszik, még így fizikai gombokkal is. Mondjuk érdekes hogy csak 2 magos 1.6GHzes.... akkor már ebben is aaz új cortex A15 alapú proci lehet...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1991 üzenetére
Van tab 3?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1982 üzenetére
A nexus 10et sztem felejtsd el
Inkább Note 10, szerintem
Én is adnám elfele, de még csak érdeklődő, alkudozó sincs -
Keresztapper
senior tag
válasz
Avicularia #1985 üzenetére
Köszönöm, aranyos vagy, de nem biztos, hogy meg merem csinálni. Mi lesz, ha ettől hal meg végleg?
Amúgy most ott tartok, hogy megy a szervizbe, ami sokba fog nekem fájni, mert root-oltam és így nyilván rámverik a szállítási, bevizsgálási stb költséget.
Szerinted mi történhet egy dowgrade esetén, ha a gyártó azt írja hogy nem lehet?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Avicularia #1979 üzenetére
Segítenél, hogy gyári firmware zip-et hogyan tudok flashelni rá?
Letötltöttem, kicsomagoltam, felraktam egy sd kártyára, de boot-kor nem foglalkozik vele. Vagy nem jó helyen járok?
-
válasz
Avicularia #1976 üzenetére
Nem lehet downgradelni.
Csak teljes újrahúzás maradt. Máskor előbb gondolkozz. -
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1967 üzenetére
Az oké hogy neked kell eljuttatni, de ha lepattog a festék a keretről, vagy megreped, recseg a ház, beég a kijelző, szó nélkül cserélnek mindent....
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1965 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, de nem vagy egyedül... Én ezentúl amit csak lehet samsungtól veszek, a világon senkinél nincs olyan garancia amit a samsung nyújt!
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1963 üzenetére
Én azért megpróbálnám, hátha elismerik, hogy elhasználódás miatt van.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1923 üzenetére
Nekem 1x azt mondták h ez hülyeség, csak a gyártó hülyíti a népet. Vagy valami ilyesmit mondott a nő. Na mondom téged se az eszedért vettek fel
Amúgy bebizonyították h a teló használata nem zavarja a gép elektronikáját.... Amikor kanadába mentem akkor lazán néztem a filmet telón, egy szót nem szóltak.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia #1923 üzenetére
Persze, ők a biztosra mennek, ettől függetlenül én voltam olyan rendes, hogy fel és le szállásnál azért kikapcsoltam, de utazó magasságnál visszakapcsoltam a tabletet, repülő módban
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1877 üzenetére
A samsung ilyet nem csinál
ha azt mondod h beégett a kijelző, azok akkor is kicserélik ha nem tapasztalják a hibát
hozzáteszem, szó nélkül...
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1871 üzenetére
A gyári böngésző valóban csinálja néha az 1-2 másodperces fagyást, de a Chrome nálam nem. Mondjuk más kérdés, hogy a Chrome nekem nagyon nem állt kézre, szóval inkább a gyárit használom, annyira nem gyakori nálam ez a lag, hogy zavarjon.
Dokkoló ügyben nem nagyon tudok nyilatkozni, alapetően anélkül használom, csak akkor rakom rá, ha egy sornál többet akarok gépelni, és akkor is lehúzom a gépelés után.
Ja, és az installálás utáni 5-6 másodperces leterheltséget én eddig minden Androidos eszköznél tapasztaltam, ami nálam járt. Ezalatt az idő alatt nagyon nehéz bármire rávenni.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia #1873 üzenetére
lehetséges, az enyém még nem látott dokkolót
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia #1871 üzenetére
nekem ilyeneket nem csinál, van, hogy picit megakad egy két program, de egyáltalán nem sűrű, és az is inkább a program hibája szerintem, mert mindig ugyanaz a "metódus"...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1861 üzenetére
Ja igen, bocsáss meg,
de én is kifelejtettem a "történetemből" azt hogy a samsung ráadásul direkt nem baszakszik a bootloaderrel, tehát ha a noteot veszem akkor van gari, nem laggol, jobb támogatottság, minden happy
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1858 üzenetére
Ezzel nem csak te vagy így.... Nagyon nagyon bánom hogy nem a noteot vettem amit eredetileg terveztem :/ Ez a tegra már bizonyította hogy egy kalap szart nem ér, a samsung exynos chipjei viszont sokkal jobbak, és támogatottabbak is.
-
zsoltix
tag
válasz
Avicularia #1848 üzenetére
Mostmar nekem is jo. Koszi
-
zsoltix
tag
válasz
Avicularia #1846 üzenetére
Koszi, de sajnos nem jon be a linkre
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1786 üzenetére
Meglesem. Én sem akarok ezzel navigálni, csak kell egy biztosíték ha a kocsimban levő netán félre vezet
-
válasz
Avicularia #1786 üzenetére
Vagy pl kombájnba, annak jó nagy az ablaka.
-
varos
tag
válasz
Avicularia #1778 üzenetére
Köszi a válasz, akkor irány az Asus szerviz.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1769 üzenetére
Nekem lejátszás közben csak fekete képernyő van a tableten, és a hangot a jacken keresztül viszem ki, igaz én micro hdmi to vga átalakítóval használom...
-
littlemole
őstag
válasz
Akkor nem értem mi lehet a gond ha neked is 4.2.1 van fenn.
Monitor? Jövő héten megpróbálom egy tv- vel is, mert az nekem nincs kéznél most.
Köszi.
-
bostone
addikt
válasz
A Carpenter által összehozott változat, nekem még mindig jobban tetszik.
Valami módon megoldható, hogy feliratos filmeknél a felirat is átkússzon a tv képernyőre hw/sw módban?
-
littlemole
őstag
válasz
Avicularia #1767 üzenetére
Ha tudsz nézz már lá légyszi, Neked milyen verzió van fenn és hogy megy e.
A régebbi verzióval ment másoknak, ahogy olvastam a neten. 4.2.1 el van gond
Nekem a 4.2.1 van fenn.Kábel új. Nem hinném hogy az lenne a gond.
-
apacsay
tag
válasz
Avicularia #1701 üzenetére
Nekem is laggol folyton , főleg a böngészők, próbáltam már mindent, még a legjobb a Chrome, de az is néha hosszú 10-20 másodpercekre ledermed..
Mitől lehet, hogy valakinek gyors , valakinek meg rémesen lassú...
Próbáltam úgyis, hogy mindent leszedtem róla , akkor is belassult
Az enyém TG és még nem is frissült , aminek most nem tudom örüljek, vagy bánkódjak miatta -
ZS3NI
őstag
válasz
Avicularia #1746 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy korántsem olyan "egyszerű" teljes téglát csinálni a készülékből.
Szinte minden esetben fel lehet támasztani szoftveresen.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #1744 üzenetére
Még nem merem a ROM cserét. Hallottam néhány hibáról, és félek, hogy nem lenne jó nekem. (pl. GPS gondok)
Másik, hogy tuti elrontanám a cserét.
Ha meg mégis, letöltöm a gyári kernelt, akkor azt hogyan lehet visszaállítani? -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #1742 üzenetére
Apropó:
most, hogy megvan a root, a CPU sebességet (nem akarom húzni - csak ha már van lehetőség, akkor érdekelne) hol lehet állítani?
Van progi erre, vagy menűből állítható? -
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #1740 üzenetére
Öööö, arra gondoltam - elnézést :-)
-
válasz
Avicularia #1727 üzenetére
Root nélkül is tudnak backuppot csinálni, csak nem tudják visszaállítani.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #1725 üzenetére
Ahha. Értem. És ha modot nem akarok cserélni, akkor a root mire lenne még jó azokon kívül, amiket írtam? (antitheft) Tudom, hogy úgy már lehet "okosítani" jónéhány progit is, igazából ez lenne a fő ok, amiért sokan rootolják a cuccaikat, vagy van még valami ennél is jobb dolog? Ha csak ennyi lenne az ok, akkor is szeretném megcsinálni. Ellehet baltázni a gépet egy ilyen rootolással, vagy ezzel nem, csak a bootloader nyitással?
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #1721 üzenetére
Bármelyik gyári romra megfelel?
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Avicularia #1701 üzenetére
Nálam szerencsére semmi ilyen, sőt meglepően gyors, erre nem is számítottam.
Én pont fordítva vagyok, eddig úgy voltam hogy a Samsung Note-om milyen gyors, mióta megvan az Asus eléggé idegesítő tud lenni a Note sebessége.Más: Telón a jelly bean funkciók között van osztott képernyő mód, több app egyidejű futtatására, itt viszont nem találom, pedig itt sokkal hasznosabb funkció lenne. Lehet hogy nem megfelelően néztem át a beállításokat, vagy kihagyták innen?
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1681 üzenetére
A WiFi sávszélessége eléggé ingadozó, valószínűleg a laptop ezt jó cache-eléssel ki tudja korrigálni, de a tablet nem.
-
hozolek
csendes tag
válasz
Avicularia #1671 üzenetére
ok, köszönöm a gyors választ
-
ZS3NI
őstag
válasz
Avicularia #1662 üzenetére
Köszönöm a választ! Svédországban minden elég drága mondjuk..
-
ZS3NI
őstag
válasz
Avicularia #1659 üzenetére
Elég hamar megtámogatnám egy 32es SD kártyával.
dokkoló usbn keresztül külső hdd-t mennyire komázza?Sajnos csak 16os van ilyen áron. Máshol olcsóbb is lehet? Itt MO-n melyik a legjobb webshop tablet vásárlásra? megnézném az árakat
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1582 üzenetére
TF101en a beállításokban be lehetett állítani hogy ne kapcsolja ki a dokkolót, itt nincs ilyen?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1578 üzenetére
A kikapcsolás szövegre nyomj hosszan, akkor elindul csökkentett módban. Mit akarsz a cold boot-al?
-
footy
addikt
válasz
Avicularia #1567 üzenetére
Nem lehet hogy valami programot felraksz ami ezt előidézi?
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1549 üzenetére
Tegnep este még próbálgattam az USB portot, néha megy benne a pendrive, néha nem.
Tanácstalan vagyok, gariztassam-e, vagy csak sw-es bug, és majd javítják? Azt sem tuom megmondani, hogy 4.2 upgrade előtt csinált-e ilyet, mert nagyon ritkán használtam.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1524 üzenetére
Hát hogy csak a fejlesztők birizgálják... Bár nem hiszem hogy bármiféle kárt lehetne okozni azzal ha elkezdi össze vissza állítani az ember, na de hát a gugli tudja
akinek nem hiányzik, az nem is keresi
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1519 üzenetére
Igaz, arról el is felejtkeztem, bocsi
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
Avicularia #1514 üzenetére
Ja. Nálam sincs.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1514 üzenetére
Hát ezt te látod
-
válasz
Avicularia #1501 üzenetére
Tudtommal régen be lehetett állítani, hogy mutassa-e a tálcát.
-
válasz
Avicularia #1493 üzenetére
Kifejezetten tetszik ez a szoftveres okosság. Remélem a memo smart 10 is mihamarabb megkapja, most azzal szemezek.
-
footy
addikt
válasz
Avicularia #1487 üzenetére
Nem, nekem már a képek alapján is gagyi bazárinak tűnt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #1482 üzenetére
Áh, ez egy vacak felület. Mikor CM-eztem szenvedtem, is vele rendesen...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Avicularia #1482 üzenetére
én is frissítettem, most szenvedek vele
egyenlőre tetszik amit látok, de még több idő kell nyilván a tapasztalatokhoz, változott a fotózás, videózás panelje, előnyére szerintem
az új nézet nekem is fura, még dokkoló nélkül is kényelmetlen középre nyúlni a home gombért pl...
arról nem beszélve, hogy egyenlőre sokkal görgülékenyebb a futás, több szabad memóriám is van most, 480-ig tudok csinálni szabad memóriát, szemben az eddigi kb 380-al(mikor hogy). -
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #1479 üzenetére
És úgy látom maradt a tablet ui.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #1477 üzenetére
Majd számolj be mi a helyzet.
-
lord40
tag
válasz
Avicularia #1435 üzenetére
Asus ügyfélszolgálat válasza a problémámra:
A készülék MicroSD kártya foglalata javarészt alacsonyabb sebesség
> osztályú Class 4 és 6-os kártyákat kezel. A kompatibilitási listán ezek
> közül szerepel Adata, Transcend, Kingston kártya is jellemzően 8 és 16GB
> között.
> A 32GB-os kártyákkal jelenleg més sok kompatibilitási probléma van ezek
> nem igazán ajánlottak vagy esetlegesen az alacsonyabb sebesség verzió,
> Class 4, amely várhatóan működik. Amennyiben van rá mód a kereskedőnél
> javasolt kipróbálni előzetesen a kártyát vásárlás előtt.
>
> Tisztelettel,
>
> ASUS szerviz-ügyfélszolgálat
> ASUS Magyarország Kft.Menjek vissza az idöben??Mia z ,hogy a 32GB-s kártyákkal baj van?Akkor nem is lehet annyival böviteni?
Ez átverés! -
bostone
addikt
válasz
Avicularia #1382 üzenetére
Én nem értek ezekhez a vasakhoz. Talán egyszer megkérek egy tíz éves gyereket és az megcsinálja nekem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1377 üzenetére
Nekem a vinyós laptopomhoz képest kurvagyors
A több ablak meg már nem érdekel, már megszoktam ezt
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1369 üzenetére
Akkor nálam miért tud?
Egyszerűen nincs ok amiért be kellene ülnöm a lapitapi elé
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #1345 üzenetére
HR után megoldódott ez a kínai karakteres dolog,nem értem hogy sikerült ezt összehozni.
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1342 üzenetére
Köszi.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1340 üzenetére
Mivel a data partíción van a fájl, ezért igen, csak előtte töltsd fel maxra és utána reset, megvárod amíg betölt, stb és utána húzd le.
-
válasz
Avicularia #1340 üzenetére
Nem tudom, én rákérdeznék egy gurus fórumban, pl Nexus 7.
-
kaciokos
őstag
válasz
Avicularia #1337 üzenetére
Ezt a statisztikát amúgy milyen progival csináltad?
-
válasz
Avicularia #1337 üzenetére
Gyári rom? Ha van custom recovery-d, akkor asszem abból lehet resetelni az aksit.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #1336 üzenetére
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #1334 üzenetére
Úgy néz ki akksiproblémám van vagy valamit bekavart az utolsó frissítés. Pontosan 32%-os töltöttségnél lekapcsol a gép,utána nem lehet visszakapcsolni csak ha rátöltök. Ezt csinálja dokkolóval és anélkül is, természetesen dokkolóval akkor ha már nincs a billentyűzetben nafta, és nem tud rátölteni.
Csinálok egy factory reset-et aztán majd meglátjuk. Remélem nem kell megint szervizbe adnom -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #1330 üzenetére
Kár ,hogy elkiabáltam a dolgot. Tegnap este kb. 30%-os töltöttségnél miközben böngésztem, szó nélkül kikapcsolt és hosszú gombnyomásra sem volt hajlandó bekapcsolni. Már azt hittem kakukk,de aztán sikerült beindulnia
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1321 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, mondjuk én nyomtam utána egy factoryt is
U.I.:
FullHD film tapasztalat... hamarosan -
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1301 üzenetére
Köszi :-) A linket bemásoltam ha szükség lenne egy ilyenre ;-)
-
András!
csendes tag
válasz
Avicularia #1281 üzenetére
-
válasz
Avicularia #1294 üzenetére
Miért akadna fent? A razrom dhllel jött, és értéknek 15 font volt feltüntetve, és egy beszélő macinak volt megnevezve.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1294 üzenetére
Akkor meg már megvehetném itt is. A fekete színben jóval olcsóbb. 80€ szállítással, azt megkockáztatnám ha fekete kéne.De így akkor marad a várakozás. Egyenlőre.
András! Ezt mentsd el magadnak! Magyar kiosztású, és 33 ezer forintba került tavaly. Azt az információt kaptam a boltból , hogy lesz idővel. Figyeljem az oldalukat. Azt mondta a srác, hogy a nagy kérnél van beszállitáson, ami lehet 2 hét , de lehet két hónap is!
Irtam az Asus Magyarországnak is. Ők megadtak 3 Nagykernek az elérhetőségét. Itt az elsőnél nincs ilyen termék, a másik kettővel még nem vettem fel a kapcsolatot.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1292 üzenetére
Ez lenne. 120€ igy. Van vám ? ?
erre nem is gondoltam...,
Igy már nem buli. Akkor várok amíg lesz otthon, és onnét szerzem be. A bill. hiányzik nagyon, de majd valahogy kihuzom.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Avicularia #1290 üzenetére
Igen, ha jól számolom akkor 45K körül. Itt németben is lehet , de 150€. Kb azonos. Akkor az Usa impotz jönne ki legjobban 35K -ért. Egy magyar kiosztásunak jobban örültem volna. Ha elöbb tudom hogy milyen bonyolult a beszerzés ,akkkor komplett veszem meg. az biztos.
A német webshopokban szerepel, de mindenhol csak rendelésre.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #1288 üzenetére
Megnéztem itteni svéd árlistában és kb. 100 svéd koronával (3300 ft) drágább, ha itt Malmöben besétálok a boltba és megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged