Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
FrankóStein #2492 üzenetére
Hi!
Ha fenn van egy 2.7-es twrp azt lehet valahogy frissíteni?
MI a legegyszerűbb mód, hogy a legújabb 2.8.6-ost használhassam?
1x feltelepítettem már elég rég...
Már nem emléxem, de most hogy van 5.1.1es OMNIROM kipróbálnámKöszi
-
sanikak
csendes tag
válasz
FrankóStein #2508 üzenetére
igen van egy resetgomb a micro sd alatt, de az se hoz változást csak ujrainditja a gépet.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2503 üzenetére
A leírásod működik 8.1 alatt.
Köszönöm a magam és a nép nevében!
Valahogy ki kellene emelni, hogy az erre tévedők ráleljenek.
Az új rendszerrel még barátkozom, stabilnak tűnik és némileg gyorsabb, mint az eredeti, de még gyakorlatilag szűz az eszköz. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2500 üzenetére
Ebben a videóban a "fastboot" mappába beillesztett a user egy txt fájlt. Az nem szükséges a művelethez?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2498 üzenetére
A játékok futásteljesítménye mennyiben változott a lalipoppal? Gyári 4.2 alatt kifejezetten zavaró, hogy negyed óra múlva összef.ssa magát a rendszer.
-
bodaszolo
újonc
válasz
FrankóStein #2492 üzenetére
A leírás alapján egy Windows 7 64 bites gépen egy érintéspanel hibás Transformer-en megcsináltam. Egy kis gondot okozott a panel hiánya, de a dokkoló touchpad közepén lévő kb 2x2 cm-es rész felelt meg a képernyőnek. Vakon kellett eltalálni a recovery módban a menüvezérlést.. De sikerült szerencsére.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2489 üzenetére
Kitkat alatt (hivatalosan) nem lehetett írni az sd kártyára. Rootolt készüléknél nem jelentett gondot.
Az általad felvázolt eljáeás 8.1 alatt is működhet?
-
_Flood_
aktív tag
válasz
FrankóStein #2490 üzenetére
Kitkat-et (cm) használok, csak érdekelne a nyalóka.
-
_Flood_
aktív tag
válasz
FrankóStein #2484 üzenetére
A tf700-asra is fel lehet tenni?
-
damo
csendes tag
válasz
Azt én is megköszönném,ha valaki leírná részletesen,(úgy szájbarágósan egy amatőrnek),hogy miként is kell ezeket a ROM-okat feltenni.
Másik kérdésem ez a ROM pl. jó a TF300TG-re is?
-
bostone
addikt
válasz
Az sd kártyás mizéria mennyire jellemző, illetve a dokkoló használatát támogatja?
-
ystuc
aktív tag
válasz
Az a baj, hogy nem értek hozzá. Ha valaki segítene, hálás lennék.
-
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2375 üzenetére
Megnéztem a cromi-x leírást, elég durvának tűnik a cucc. Bár most egy darabig úgy tűnik, hogy nem lesz időm romolni, de majd észben tartom. A gyári kinézet tényleg szimpi. Viszont ezzel a CM-mel is elégedett vagyok, tényleg hasít a korábbi állapothoz képest.
-
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2373 üzenetére
Köszi, végül tegnap én is kigoogleiztam mindent, meg tudom erősíteni az általad leírtakat.Kizárólag az innét letöltött fájlokkal (blob, fastboot stb.) tudtam normális recovery-t varázsolni a gépre bootloader nyitás után. Az összes többi (frisebb!!!) verzió nem volt hajlandó felmenni. Az eredeti firmware a 10.6.1.27.5 volt. Utána én is cseréltem a legfrissebb TWRP-re (blob) innét. Oda kell figyelni arra, hogy milyen androidot akar az ember feltenni rá, hogy annak megfelelő TWRP vagy CWM verziót válassza ki, én a CM10.2.1 stable-re szavaztam.
Feltelepítés előtt a TWRP-ből nyomtam egy factory reset-et, wipe cache/dalvik cache, majd install CM és gapps. Mindkettő simán felment, de normál induláskor csak a CM logo forgott vagy 10 percig, kétszer is. Visszamentem a TWRP-be, és nyomtam megint egy factory reset-et, utána öt perc alatt felállt, a kis drága. Azóta már belaktam, vígan működik, a hideg indulás sem több egy percnél, akárcsak a gyári romnál.
Egyébként ha custom romot rak rá az ember, nem kell rootolni, azok már azzal együtt járnak.Amit észrevettem: megszűnt a battery drain a csatlakoztatott dokkolóval. Nekem az utolsó két gyári frissítés után, ha egybe volt a billentyűzettel a tablet, akkor 8 óra alatt - alvó módban
- kivégezte mindkét aksit. Már kipróbáltam ezer dolgot, de egyik sem segített. Most megoldódni látszik a probléma.
Fagyás, véletlen újraindulás még nem volt, viszont egy-két alkalmazás csak második indításra volt hajlandó indulni, elsőre "leállt".
Gyorsabbnak, gördülékenyebbnek tűnik, de ez akár lehet a friss telepítés miatt is, majd pár hét alatt lehet erre válaszolni.
Kicsit fura a launcher az eredeti után, de könnyen meg lehet szokni, vagy le lehet cserélni, igazából semmi nem hiányzik, és eddig minden működött rajta.
KitKat-tel még várok egy RC-ig legalább, bár lehet, hogy kísértésbe esek. -
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #2303 üzenetére
Melyik gyári android verzióval indultál, mikor telepítetted a cwm--et? A twrp-ről olvastam, hogy a 4.2.1-et nem teljes mértékben támogatja. Illetve találtam egy "univerzálisat" itt. Próbálta valaki?
-
_Flood_
aktív tag
válasz
A kinézetét vissza lehet valahogy varázsolni, hogy olyan asus-os legyen?
-
Stereopheis
tag
válasz
FrankóStein #2321 üzenetére
Pro 1.2.4. Letörlöm, és felteszem az 1.0.1-et, hátha...
-
bostone
addikt
válasz
Minden verziót végig próbálsz?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2285 üzenetére
Ezt még nem buheráltam, de volt már tabletem, ami főzettel sokkal jobban teljesített.
Kb két hétig, aztán mindentől összef.sta magát. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2283 üzenetére
Ó, ez nagyon pazar!
Még annyi, hogy linkeket nem tudnál mellékelni?
Több romot is próbáltál már? Xda-ról ollóztad össze? -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2281 üzenetére
Az egész menetéhez. A nyitástól a telepítésig.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2279 üzenetére
Leírás biztos nincs hozzá magyrul...
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2277 üzenetére
A billentyűzetet is úgy kezeli, mint az eredeti?
-
drlovi
aktív tag
válasz
FrankóStein #2188 üzenetére
Nálam lefagyni nem szokot,csak akadni.
Nexus 7 ben is ez a soc van,és az vigan elvan röccenés nélkül.Van egy memopad hd7 is a családban,és ott is sokkal folyékonyabb a rendszer.Lassan másfél éve a piacon van a tf300,asus már nem ezt optimalizálja sajnos. -
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #2184 üzenetére
Én őszintén örülök, hogy megszabadultam tőle. Én is sokszor gondolkodtam, hogy a falhoz vágom. Aztán eladtam szerencsére és vettem egy dell latitude e6230-at. Igaz nem tablet, de sokkal jobban kiszolgálja az igényeimet és nem akadozik
-
drlovi
aktív tag
válasz
FrankóStein #2184 üzenetére
+1 Én sem vennék ilyet már, nálam is akad ami idegesítő. Talán jobb lesz ha jön a 4.4 ami kevesebb ram-ot eszik. Az igazság az hogy én mellette egy Nexus7 2013 at meg egy Nexus 4 et is használok , és azok mind sebsebégben, mind kijelzőben lenyomják a tf300 ast. Egy snapdragon 600 al meg FHD felbontással lenne az igazi a tab.
-
zsoltix
tag
válasz
FrankóStein #2138 üzenetére
a root miatt nem tudod frissíteni.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2118 üzenetére
A legutóbbi frissítést én is elvetettem, mert a motochopper féle rootolási eljárás állítólag nem működik vele.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2110 üzenetére
A legutóbbi frissítést is megeszi az egyklikkes rootolás?
-
kaciokos
őstag
válasz
FrankóStein #2101 üzenetére
Én még nem találkoztam vele, viszont a gyári böngésző egy másik furcsaságával igen: a képernyő jobb felső sarkában néha felvillan egy kb. 5 cm x 0,5 cm-es sötétkék téglalap. Nem zavaró, nem takar el semmit, mert abban a sorban csak a böngésző fülei vannak, csak fura. Esetleg más is találkozott már vele?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1931 üzenetére
Avicularia gyári rendszert használ, írj neki privit, hátha!
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1929 üzenetére
Mondtam már, kérj meg valakit hogy másolja ki a gyári alkalmazásokat. Rootal vissza tudod másolni és megadni a jogokat. Akkor elvileg működnie kell az asus telepítőnek is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1927 üzenetére
És ha gariztatni kell? Hogy állítod vissza?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1918 üzenetére
Hát mert anélkül elvileg se root, se recovery, se főzött rom nem tehető fel. Max megkérsz valakit itt a fórumban hogy másolja ki neked az összes rendszer appot, azt visszaállítod, utána már lehet h a gyári szoftot is fel tudod tenni és akkor a root is letakarodik. Mostmár csak ez az egyetlen járható út....
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1916 üzenetére
Hát sajnos nem egy hétköznapi eset :/ Én kifogytam az ötletekből, esetleg nézz szét xda-n, hátha van nvflash vagy valami...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1914 üzenetére
Hát de látod h rendszer alól nem tod visszaállítani gyárira....
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1911 üzenetére
Ha zárva van a bootloader akkor még rootolni sem tudsz, zárt bootloaderrel csak ics alatt lehetett. Lehet hogy a gyári visszaállításhoz nyitni kell majd.... Jobban jártál volna ha csak letiltogatod az alkalmazásokat
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1909 üzenetére
Nem sűrűn vagyok pc közelben, táblát és telót használok, flashplayer meg nincs, mert nem működik....
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1906 üzenetére
Ez most komoly hogy flash kell ahhoz hogy megnézzem a képeket?
-
válasz
FrankóStein #1902 üzenetére
Nem úgy értettem, hanem hogy az asus honlapjáról a legújabb van-e meg, mert nem lehet downgradelni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1903 üzenetére
akkor nem az... A system/app mappában lévő fájlokról csinálsz nekem screenshotot? Próbálkozz recoveryben, de nem tudom hogy nyitás nélkül hogy fog ez így sikerülni :S
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1899 üzenetére
Hát.... Asszem valami csomagfrissítő vagy valami hasonló lehet a neve, meg ha jól emléxek akkor kell lennie egy fogaskeréknek is az ikonjában.
-
válasz
FrankóStein #1898 üzenetére
Ez a legújjabb zip?
-
válasz
FrankóStein #1894 üzenetére
És ha bekapcsolt állapotban teszed be a karit a fájlal?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1894 üzenetére
De miért is akarod újra feltenni?
Egyébként biztos hogy jól kicsomagoltad? Amit letöltesz az asus oldaláról azt 1x kell csak kicsomagolni, majd a belső tár gyökerébe másolni. Restart után az értesítési sávban írni fogja hogy talált fájlt. Ja de ezt csak akkor fogja megtenni, ha nem gyomláltad ki ezt az alkalmazást is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1889 üzenetére
Ja bocsi, ezt nem mondtad hogy a bootloader zárva van...
-
válasz
FrankóStein #1890 üzenetére
Ha jól emlékszem, felrakod az asus honlapjáról letöltött zippet, rárakod egy memkari gyökerébe, és bekapcsolod, és fel kell ismernie, és felraknia.
Vagy gyári recoveryből, ha belépsz, és mikor megjelenik a robot, megnyomod a hangerő gombok valamelyikét. -
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1885 üzenetére
Mert neked gyári recovery van, aminek nincs menüje, ebben nem is tudod majd feltenni a gyárit. Tegyél fel egy twrp recoveryt fastbootal.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1883 üzenetére
Hát persze, mert ezt egy recoveryben telepíthető zip.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1881 üzenetére
Csak 1x csomagold ki azt amit leszedsz az asus oldaláról...
-
Darko_addict
őstag
válasz
FrankóStein #1807 üzenetére
Egyik részére tökéletes választ adtál és örvendetes, hogy ennyire le lehet szorítani a RAM-használatot!
A másik, ami még érdekel, hogy konkrétan az 1GB-ból (1000MB) mennyit lehet tölteni? S3-on ez 780MB körül volt, majd ROM-csere után 833 lett.Köszönöm a választ, válaszokat!
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1756 üzenetére
Ez nagyszerű hír!
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1748 üzenetére
A tf101 vagy tf201-en úgy tudom működésre lehetett bírni némi trükköléssel.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #1745 üzenetére
Rom csereberéhez nem értek, gyári romom van. Viszont az xda tele van segítség,tégla lett a tabletem topikokal, szóval csak óvatosan.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #1743 üzenetére
Van rá jó pár program, pld.ROM toolbox pro, de szerintem ha magasabb órajelen akarod járatni ahhoz kernelt is kellene cserélni. Gyári kernelbe a max 1300 MHz amit be lehet állítani.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #1741 üzenetére
Gondolom, hogy arra gondoltál, csak amit félre lehet érteni azt félre is fogják
-
2ofthem
aktív tag
válasz
FrankóStein #1737 üzenetére
Szia!
Köszönöm a flasht és a leírást is!
Sajnos nekem OTG kábelem még nincs, de amint lesz megcsinálomTovábbi szép napot!
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1730 üzenetére
Létezik számos okosság, ami root jogot követel magának, például nem kívánt rendszeralkalmazásokat, így tudsz kigyomlálni. Szabályozhatod a proci órajelét. A root nem létkérdés, de alkalomadtán hasznos is lehet.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #1726 üzenetére
Pld backup programokhoz is kell a root általában, egyébként nem tudja elmenteni a programok beállításait, mentéseit. Telefonon szokszor csak root-al működik a hangrögzítés telefonálás közben, de lehet kernelt is cserélni kell hozzá. Egy csomó mindenhez jó jöhet, de azért lehet nélküle élni.
Biztos el lehet rontani egy androidos készüléket rootolással, de én még ilyennel nem találkoztam, pedig már jópáron végrehajtottam hasonló galádságot. -
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #1724 üzenetére
Hehe azt szokták mondani, ha nem tudod mi az a root, akkor nincs rá szükséged
De félre a tréfával, ha custom romokat akarsz telepíteni ahhoz nem elég a root jog, mindenképpen nyitnod kell a bootloadert, ekkor ugrik a garanciád is. -
mexter
csendes tag
válasz
FrankóStein #1660 üzenetére
Ahh kösziii, eszembe se jutott h 1 percig nyomjam... De működött! KÖsziii
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1645 üzenetére
Én a tegra 4et várom a sandisk memóriával
50mb/s olvasási sebességgel
-
Gabeboy74
tag
válasz
FrankóStein #1640 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy a torrent nem tesz túl jót a memóriának, mert kisméretű állományokat ír rá állandóan, ami miatt előbb-utóbb elhasználódik. Már a normál használatnál sokkal gyorsabban.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1642 üzenetére
Nem fordult még elő, hogy a letöltött adatok sérültek? Nem egy, több és rendszeresen.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1640 üzenetére
Milyen alkalmazást használsz? Külső vinyóra van kötve?
-
ace_ventura
tag
válasz
FrankóStein #1635 üzenetére
Se a töltőfejen, se az USB kábelen nem volt fólia.
-
válasz
FrankóStein #1572 üzenetére
Böngésző: Floating Browser Flux
YT: Zene: PVStar+
Video ablakban: floating youtube vagy popup youtube.
Van még ablakos csevegő progi, jegyzez, stb, csak keress rá a popup vagy floating szavakra. -
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1572 üzenetére
Play, mint lejátszó, deezer. Két alternatíva, futnak a háttérben, százszor jobb minőségben. Szerintem megoldás.
-
footy
addikt
válasz
FrankóStein #1570 üzenetére
A tunein minden platformon jó választás. (kivéve PC
)
mondjuk a youtube-on nem segít de nagyon jó rádiókat tudsz hallgatni és fut a háttérben -
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1570 üzenetére
Ne hallgass YouTuberól zenét. A minőségnek is jobb lesz úgy. Problem solved.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1557 üzenetére
Nem univerzálisat kell venni, hanem modell specifikust. Én direkt olyat vettem ebayről, amit csak TF300-ra írtak és jó is. Persze ront az élményen, de legalább a dokkolótól nem pöttyöződik így a kijelző.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #1556 üzenetére
*akarom mondani: tf101-300
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1552 üzenetére
Hát akkor miért nem típusra valót rendeltél, ha már ebay?
-
kaciokos
őstag
válasz
FrankóStein #1533 üzenetére
Szerintem pár héten belül úgyis jönnek javítások az apróbb hibákra, az ASUS eddig is elég gyakran szórta a bugfixeket.
-
gbutcher
tag
válasz
FrankóStein #1526 üzenetére
Nekem is jobban merül, mint frissítés előtt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1332 üzenetére
C, igen. XDA-n azt írják, hogy az I/O műveletek sebességével kapcsolatos javítás.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1313 üzenetére
És mik az újdonságok?
-
keklaguna
csendes tag
válasz
FrankóStein #1232 üzenetére
Neked is köszönöm szépen...
Próbálkozom...
-
András!
csendes tag
válasz
FrankóStein #1208 üzenetére
Köszi. Hát a mellékelt linkeken lehet látni, hogy ezek 65$ kerülnek, ami nem is olcsó de az itthoni árakhoz képest nem is drága. Végig olvastam a fórumot de már nem emlékszem, hogy van aki már használ 64gb kártyát benne? Most nem jut eszembe, a hivatalos adatok/paraméterek alapján működik benne a 64gb?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1198 üzenetére
Beszélj hangosabban!
-
Skyline18
tag
válasz
FrankóStein #1198 üzenetére
Igenigen... én is kerdeztem, de nem kaptam rá választ!
-
penjo
csendes tag
válasz
FrankóStein #1113 üzenetére
Sajnos nekem is ez a problema. Ha radugom semi sem tortenik, es az intezoben sem latn8, mivel xpm van...
Hogyan lehet ezt a wifis kapcsolatot beallitania tablet es a gep kozott?
Most mar kezdek teljesen elkeseredni... -
András!
csendes tag
válasz
FrankóStein #1107 üzenetére
Elvileg volt elég, mert laptopon ugyanazon hálózatban ugyanazon torrent fájlt töltve sokkal gyorsabb volt..
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1086 üzenetére
Nekem nem igazán van szükségem flashre, de azért köszi
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1084 üzenetére
Hivatalosan nem támogatja, az, hogy valaki mókolt rá valamit az nem hivatalos... egyébként mit tettél fel?
-
powered
tag
válasz
FrankóStein #1081 üzenetére
Ilyen alap dolgokat próbáltam már... az a kérdésem valakinek futnak flash játékok böngészőből transformer tf300t-n?
-
powered
tag
válasz
FrankóStein #1078 üzenetére
Fent van... félig betölt a játék és kilép a böngésző...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1032 üzenetére
Kéne kéne, de nekem sajnos már teljesen mind1
Ha minden jól megy akkor jövőre, amikor itt is megjelenik a padfone akkor lecserélem a táblát és a telót rá, és ha azon is ilyen feltételek közt lehet majd romot cserélni akkor maradok a gyári romnál egy rootal. Az android meg az asus (és természetesen a hardver) már kezdi elérni azt a szintet hogy megfeleljen az elvárásaimnak -
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1002 üzenetére
Én vettem ebayen egy ilyen kábelt, és melóhelyen monitorra is kötöttem. Érdekes hogy a FullHD-s Samsung monitoron jobboldalt volt egy vastag csík, és csak HD volt a kép felbontása, azt hittem átvált FullHD-re
Viszont volt ott még egy Asus 1440x900-as felbontású monitor is, azon berakta szépen, viszont azt vettem észre hogy mind a 2 monitoron a tálca vastagságát megduplázta, gyári és főzött rommal is, erről lehet tudni valamit?
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #968 üzenetére
Pedig az xda-n volt aki azt irta,hogy első JB után nem működött ez a feature, de aztán valamelyik update visszahozta. Sajnos nálam nem, pedig nagyon jó lenne mert állandóan bénáznom kell a crtl-shift kombóval
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #923 üzenetére
Persze mert az asus direkt letiltotta hogy vegyék meg a 3G-s változatot, csak ezzel az a gond hogy nem ér +30K-t....
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #868 üzenetére
Baromi nagy fekete négyzet felugrik bizonyos időnként a képernyőre töltés közben és csipog is egyet olyankor.
Elég nehéz nem észrevenni.Bár nyilván csak akkor látod,ha töltés közben használod.
-
Avicularia
veterán
válasz
FrankóStein #866 üzenetére
Az állandóan felugró töltésjelzést javították?
-
Kuter
senior tag
válasz
FrankóStein #668 üzenetére
Én megmondtam hogy elég fos let a felvétel,de most szereztem egy auto fokuszos webkamerát na majd az le a jó felvétel.
Üdv: Kuter
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #659 üzenetére
Az xda-n kellene körülnézned.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #655 üzenetére
Szerintem a beépített böngészőnél, nem egy jobb választás is akad. A helyedben azokkal próbálkoznék.
-
touchscreen
tag
válasz
FrankóStein #643 üzenetére
Arról sajnos lecsúsztam, pedig én is ott szerettem volna megvenni ebben a konstrukcióban.
-
Nemoka1987
csendes tag
válasz
FrankóStein #613 üzenetére
Ezeket nekem is produkalja a gep. JB van rajta a 2 napos frissitessel. Backspace helyett neha L betut erzekel, magatol zoomol, ossze vissza ugral a fokepernyok kozott. Restart szokta megoldani, de az sem egyszeru mert nem erzekeli a kikapcsolast. Rohadtul idegesito, gondolkozok az ICS visszatetelen, ha egyaltalan meglehet oldani. Vagy marad a gyari 2 eves gari, adjanak masikat, hatha nem software-es hibarol van szo.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #623 üzenetére
Nyomj rá hosszan az adott szövegre.
-
gabor_01
senior tag
válasz
FrankóStein #597 üzenetére
A tablet az főleg Androidot jelent, nincs telepítés. A driver benne van az oprendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged