- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1814 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1812 üzenetére
Mi hullámzik?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Darko_addict #1793 üzenetére
Milyen hibás darabok? Mik a hibái?
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1717 üzenetére
Próbáld az exfat-ot. Ha nem kezeli, akkor marad a másik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1714 üzenetére
Én ezt szoktam használni, ha torrentre vágyom.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1712 üzenetére
Próbáltál más klienst?
-
ntomka
nagyúr
válasz
ace_ventura #1633 üzenetére
De, jár hozzá törlőkendő. Ilyen alkalmazásról viszont nem tudok, persze ettől még lehet létezik.
-
ntomka
nagyúr
Nekem dokkoló nélküli TF300T-nek tűnik. Meglepne, ha az Asus fejlesztett volna egy új hardvert ugyanahhoz a speckóhoz.
A dokkoló meg egyéni kérdés, én direkt ezért vettem ezt. Szerintem zseniális.
Bár egyre többet gondolkozom azon, hogy el kéne adni az egészet telóval (gnex) együtt és beruházni egy padfone 2-re.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1572 üzenetére
Play, mint lejátszó, deezer. Két alternatíva, futnak a háttérben, százszor jobb minőségben. Szerintem megoldás.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1570 üzenetére
Ne hallgass YouTuberól zenét. A minőségnek is jobb lesz úgy. Problem solved.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1557 üzenetére
Nem univerzálisat kell venni, hanem modell specifikust. Én direkt olyat vettem ebayről, amit csak TF300-ra írtak és jó is. Persze ront az élményen, de legalább a dokkolótól nem pöttyöződik így a kijelző.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1552 üzenetére
Hát akkor miért nem típusra valót rendeltél, ha már ebay?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #1489 üzenetére
Phablet interfész, 7"-ig még jó is, de egy 10.1-es tableten ultra gagyi... nem értem hogy gondolta a Google ezt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #1482 üzenetére
Áh, ez egy vacak felület. Mikor CM-eztem szenvedtem, is vele rendesen...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #1479 üzenetére
És úgy látom maradt a tablet ui.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #1477 üzenetére
Majd számolj be mi a helyzet.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1460 üzenetére
Majd meglátom. A dokkolót nagyon nem kezelte jól, a kiosztás sem volt rendben rajta, szóval nem jók az élmények.
A teljesítmény nem minden. -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1458 üzenetére
Egyébként a CM10.1-nek lehet ennyi csak a baja, hogy a 4.1-es gyárira alapul a kernele, nem a 4.2-esre. Azért csak van ott valami változás abban is a két JB között, galaxy nexuson pl a 4.1-es franco kernel nem is megy 4.2-n.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #1453 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
Az usában elkezdték teríteni a 4.2-t. Még ebben a hónapban megjapjuk mi is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1400 üzenetére
Na ezzel nem vagy egyedül! Nagyon nem.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1398 üzenetére
Egyik MTP másik PTP protokoll. Teljesen máshogy működnek.
-
ntomka
nagyúr
válasz
FrankóStein #1332 üzenetére
C, igen. XDA-n azt írják, hogy az I/O műveletek sebességével kapcsolatos javítás.
-
ntomka
nagyúr
A legutóbbi Asus frissítés változásai.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1308 üzenetére
Nekem telón teljesen jó. Tabletre nemtom melyik van most téve, de mivel kész a mai nightly, este már rajta lesz.
-
ntomka
nagyúr
Juhú! Mai nightly-ban benne lesz! Ezzel minden problémám a CM10.1-gyel a TF300T-re javítva lesz.
-
ntomka
nagyúr
válasz
engels105 #1229 üzenetére
Pár kattintgatás nem okozhat. Ezt az alkalmazást csak közvetlenül az asus oldaláról lehet letölteni, ott modellhez ki kell keresni, ahol le van írva mivel jár a használata. Felteszed, indítva kiírja mire való, mivel jár. Megnyomod az okét, majd újra kiírja, hogy mivel jár (tehát már háromszor elolvashattad eddig), ha itt leokézod már megcsinálja.
Nem érzem szemétségnek (max azt, hogy a szoftver garanciát összekötik a hardver garanciával, ami tényleg szemétség).
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1066 üzenetére
Most fenn van. Meglátjuk marad-e, jönnek szépen a javítások hozzá azért. Csak a felület...
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #1058 üzenetére
Ez tényleg gáz.
-
ntomka
nagyúr
Ma vagy holnap jön a CM10.1 nightly rotáció a mi készülékünkre is: [link]. A nyitó hozzászólásban letölthető egy előzetes verzió.
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
CM-ben a kiterjesztett képernyő mekkora jó funkció ezen a készüléken.
-
ntomka
nagyúr
válasz
r3dsnake #963 üzenetére
Csatlakozom. Nem is a billentyűzet vagy a keret okozza a nyomokat, hanem pontszerű sérülések jelennek meg rajta, amit valszeg az okoz, hogy túl szűkre záródik össze és a közte maradó porszemek megnyomják a kijelzőt. Ugyebár tudjuk, hogy nincs az az edzett üveg (még), amit a porszem ne tudna bántani.
Vagy fólia vagy összecsukásnál rendszeresen egy kendőt kell közé rakni.
-
ntomka
nagyúr
A Swiftkey Tablet most 521Ft (vagy valami ilyesmi).
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #938 üzenetére
Az első kép volt a google now, ahogy elérhető a home gombról. A második képen látszik az előzmények, ami a lapozós gombról érhető el. De hozzá tettem zárójelben, hogy az utóbbinál a bal oldalit kell csak nézni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #936 üzenetére
Látom nem érted.
Van két gomb a képernyőn, két külön funkcióval. A problémám az, hogy a CM szerint ugyan, a két külön funkciót kezeljem már egy gomb alatt, mert miért ne.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #934 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #932 üzenetére
Ahá! Valóban, CM-en van ilyen funkció. Ez nem jutott eszembe.
Lehet rá volt állítva az előzmények funkció is alapból, ezért jött fel mindkettő. Na, a GPS-re nincs tipped? Mert akkor teszem is vissza. (A lelki nyugalmamhoz kell, hogy ha egy félévben egyszer kell GPS, akkor ott van.
)
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #929 üzenetére
Nem azért teszek fel egy rom-ot, hogy ami az előzőben jól működött, itt nézzem azt, hogy nem. Ennyi. Írtam, ezek apróságok, de mivel tudom, hogy hibák, zavarnak.
A now-os témán mit nem értesz? Ha a home-ot nyomod hosszan, csak a now kör parancsikonnak kell feljönni, másnak nem. Az előzmények a két lapos ikonra jönnek fel normális esetben, ami a home mellett van eggyel jobbra. Na most nálam a homera feljön mindkettő egyszerre. Nyílvánvaló, hogy ha a home-ot nyomom, akkor a now-t akarom elérni, nem is értem a kérdésed. -
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #927 üzenetére
Az értesítési sávon két billentyűzet jelenik meg, ha a dokkoló csatlakoztatva van, teljesen feleslegesen, mert felnyitva csak egy van. A GPS egyáltalán nem működik. A home gombra hosszan nyomva feljönnek az előzmény alkalmazások, és persze a now kör alakú indítója is, egyszerre... Valahogy a képernyőzár sem működik rendesen, mert lezárom, dokkolóra lecsuk, majd felnyit és automatikusan bekapcsol a képernyő is. Volt mikor fel is oldotta magának. Amúgy ilyen apróságok, amik azért nincsenek meg a gyárinál, épp ezért bosszantanak. De ott meg a lag az, ami megintcsak bosszantó.
De tény, hogy a GPS nem működése azért elég nagy probléma, és ahogy olvasom XDA-n nem egyedi.
-
ntomka
nagyúr
Nyitottam a bootloadert tegnap. Kísérletezek a rom-okkal. Az már biztos, hogy a CM10 alapnak rossz, nagyon bugos, tehát valami optimalizált gyárit kell keresni.
-
ntomka
nagyúr
Esetleg valahogy nem lehet cache és dalvik cache wipe-ot csinálni root nélkül? Hátha segítene az akadozáson.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #915 üzenetére
Már mint TF101-en fogod?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #913 üzenetére
Na igen, de akkor legalább a felhasználói élmény méltó lehetne az árhoz és a rendszerhez. Ez a gép sokkal többet tud, mint amit egy Asus frissítés után mutat. Nyomsz egy gyári beállítást és később belakva is pörög ezerrel. Amint jön a frissítés meg padlót fog. Nevetséges. Így inkább ne adjanak ki semmit.
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #906 üzenetére
Nekem is azt kéne. Nem tetszik, hogy az asus frissítései után folyton padlót fog. Gyári beállítás után minden szaladgál egészen addig, míg nem jön egy frissítés. Utána megy az akadozás.
Pedig tényleg példás, hogy tolják a frissítéseket, de ki szokták próbálni vajon?
-
ntomka
nagyúr
válasz
mgTerminator #902 üzenetére
Szerintem a bootloader képernyőn egy nyitott lakat jelenik meg.
-
ntomka
nagyúr
Android 4.2 - mutli-user támogatás - fincsi. Alig várom, hogy megkapjuk.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #780 üzenetére
Nekem van dokkolóm és nem csinálja. Igaz az utóbbi kis javító csomag után rendesen belassult a rendszerem, de egy gyári állapot megoldotta.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #768 üzenetére
Nézd meg a többit is.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #766 üzenetére
Akkor valami hasonló kellhet neked.
Másik gépet meg szerintem es file explorerrel a legkönyebb elérni. Bár a solid explorer szebb tableten. -
ntomka
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #764 üzenetére
Fájlmegosztásra gondolsz?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #737 üzenetére
Igen, de a legutóbbi JB frissítés kinyírta a superusert. A supersu-t meg nem tettem fel korábban, mint te.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #735 üzenetére
Ez oké, de nekem nincs szükségem resetre, megy jól, csak a root kéne. Be van lakva rendesen a rendszer, nincs kedvem backup-pal meg visszaállítással bohóckodni.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Avicularia #733 üzenetére
Ahhoz hogy működjön előbb kéne a superuser, mert a su bináris ahhoz tartozik. De a superuser a supersu-nak nem ad root jogot, így az nem tudja feltenni a sajátját. Tehát hiába van mentésem, nem érek vele semmit.
-
ntomka
nagyúr
Valaki rootolt már JB-t? Hiába volt ICS-en OTA rootkeeper, nem működik jól. A superuser app nem elevál egyáltalán root jogokat, meg sem kérdezi, hogy engedélyezek-e bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest