- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
engels105
csendes tag
válasz
bostone #2535 üzenetére
Mindent FrankóStein leírása alapján csináltam,
annyi különbséggel, hogy az eredeti Asus romot (WW_V10.6.1.27.5) a tábla gyökerébe másoltam, valamint a ROM és a GAPPS helyett a gyökérbe másolt romot installáltam.
Újraindítás után kis idő múlva be is jött a WW_V10.6.1.27.5 számú 4.2.1.-es android verzió. -
kaciokos
őstag
válasz
bostone #2494 üzenetére
Szerintem a 32/64-bit nem fog galibát okozni, és én megpróbálnám Win8.1 alatt is. Sok olyan esetről hallottam, hogy Win8 és Win 8.1 alatt nem ment a fastboot, meg az adb, mert nem látta a készüléket, de olyanról egyszer sem, hogy látta, és rosszul írta volna ki a recovery-t, magyarán téglásította volna a cuccot.
(#2492) FrankóStein - köszi a korrekt leírást, ez alapján nekem is megjött a kedvem a ROM cseréhez.
Juteszembe, azt tudja valaki, hogy ezek után vissza lehet-e térni gyári FW-re ha mégsem jönne be?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
bostone #2494 üzenetére
Aháá. Szóval nem ennél volt probléma az SD kártya írás, hanem a hivatalos KitKat-el rendelkező telóknál-tableteknél..., mivel erre már eleve csak roottal lehetett feltenni, ezért nem volt gondom vele.
A 8.1-el sem kéne hogy gond legyen, de azért mindenképpen 32 bites legyen, ha már nem win7-el próbálkozol...
Nem tudom, de engem azért kirázna a hideg, ha más oprendszerrel kéne csinálnom - lehet, hogy csak paranoiás vagyok, de elég sok dolog nem ugyanúgy működik 7 és 8.1 alatt... -
FrankóStein
aktív tag
válasz
bostone #2486 üzenetére
Az SD kártyás mizériára mit értesz? Nálam eddig se volt gond vele, és most sincs.
A dokkolót támogatja, eddig a verzióig csak dokkoló akksi kijelző nem volt, de a legfrissebb
már mutatja azt is. Minden jó, működik, telepítésnél van egy-két dolog, ami úgy tesz, mintha nem lenne
jó (exchange, és fiók beállítás), de egy vissza gomb, majd újból és más működik is utána minden.
Nem mellékesen gyors mint a villám, van szinkronizáció a google-ról, szóval szuper. -
Gabeboy74
tag
válasz
bostone #2378 üzenetére
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem tartottam tőle. De ha az ember ésszel csinálja, és először alaposan utána olvas, és csak azután cselekszik, akkor nagy gáz nem lehet. Én pl. legalább 4 órát googliztam, és olvastam különböző oldalak commentjeit, mire megtaláltam a pontos, és viszonylag kockázatmentes megoldást + a szükséges fájlokat. Maximálisan megérte.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
bostone #2284 üzenetére
Igen az XDA-ról is szedtem. A legeslegfontosabb a twrp fájl. Nekem az első nem volt jó, ki is vert a viz, a második viszont már simán felment. Ezt nem tudom honnan szedtem, de szerintem a twrp weblapján találhatsz megfelelőt, csak nagyon vigyázz, hogy az android verziódhoz valót tegyél fel, mert ellenkező esetben tégla lesz. A ROM-ot (Cromi-X) XDA-ról töltöttem,. Többféle ROM-ot is próbáltam, jók is voltak, meg nem is, de ezt találtam a legjobbnak, mert itt megmarad minden olyannak, mint a gyári rendszerben, és a progik is szinkronizálódnak az Asus-ról, úgyhogy szinte hozzá se kell nyúlni és máris a korábbi rendszeredben találod magad, ráadásul fürge, és hibamentes (legalábbis eddig :-) )
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
bostone #2282 üzenetére
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Én ezt a netről okoskodtam össze, segítség nem volt, tehát minden lépést megfontolni:
Mielőtt nekifogsz, összeszedni az összes szükséges fájlt, programot, és betenni pl a C:\Fastboot nevű mappába, kivéve a ROM-ot, azt a microSD gyökerébe.Szükség lesz:
1. Asustól a bootloader nyitó alkalmazásra
2. Recovery programra
3. Fastboot nevű programra
4. Mondjuk Cromi-X modraBootloader nyitás (nekem kb 1,5 óra alatt sikerült, vagy 50x próbáltam, mire sikerült)
Én a TWRP recoveryt favorizáltam.Csakis a megfelelő verziójú fájl letöltése!!! Ha Tf300t-d van és 4.2-es Android a jelenlegi verziód, akkor kimondottan ehhez való blob fájlt keress! Itt lehet téglásítani a
tabletet, ha ez nem megfelelő!!! Ha korább 4.1-es van a tableten, akkor meg ahhoz valót kell letölteni.Fastboot telepítése C:\Fastboot -ba
C:\Fastboot –ba, másolni a letöltött twrp.blob –ot (ez a recovery fájl)Tablet Vol- Bekapcs egyszerre
RCK-n hagyniUSB rádug
Parancsablak Rendszergazda joggal
C:\Fastbootba menni
fastboot -i 0x0B05 flash recovery twrp.blob
Imádkozni kb 20 mp-ig...
ha végzett: Vol- Bekapcs
Ismét Vol- Bekapcs
RCK Vol+ -Recovery elindul
Install (SD kártyán lévő ROM (zip) telepítése)
Nagyjából ennyi.
-
válasz
bostone #2275 üzenetére
A tablet akkuidejével nincs gondom, az wifivel, böngészővel 12-15%/órát fogyaszt, összességében 7-9 órát bír.
A dokkoló viszont elég szélsőséges adatokat produkál. Készenlétben rendben van, üzemben viszont fél óra alatt is képes 100%-ról 0-ra esni és nem mindig tölt.Üdv: MaCS
-
válasz
bostone #2196 üzenetére
Nagyon köszönöm mindenkinek a tájékoztatást!
Használt készüléken azért nem gondolkodom, mert amint itt krisipapa ajánlata is mutatja, gyakorlatilag újat kapok alig drágábban mint a használtak -- én meg ráadásul munkához használnám, úgyhogy el is tudom számolni.
Egyébként nagyon nézegetem még a T100-ast is, de azt még nem lehet kapni, ergo ki se tudom próbálni. Némileg tartok a Win+Atom párostól, ugyanakkor a nyomtatás jól jöhet -- bár nem létszükséglet, mivel akad itthon egy netbook is Windowszal.
Milyen verziójú a gyári rendszer a TF300-on? 4.3 van már multiuserrel?
Köszönettel: MaCS
-
zolee1967
tag
válasz
bostone #2126 üzenetére
szia,
igazából elég a wi-fis verzió. Ezenkívül elsősorban internetezésre és játékra fogja használni a fiam.
Plusz olyan verziót keresek amihez van dokkoló állomás.
Erre gondoltam, de nem tudom hogy mi a különbség a különböző kóddal forgalmazott változatok között:
[link]Előre is köszönöm a segítséget
Z
-
kaciokos
őstag
válasz
bostone #1867 üzenetére
Egyetértek. Napi használatban van a cucc, de sosem volt fagyásom, újraindulásom, és lagolás is csak nagyon enyhe, abszolut nem zavaró.
Amúgy nem láttam még olyan Android-os eszközt, amin egyáltalán ne lett volna egy kis lag, beleértve a sógorom Samsung tabletjét és mondjuk egy HTC One-t is, ami múlt héten volt nálam, és amiben azért erősebb HW dolgozik.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bostone #1734 üzenetére
Hát, ha úgyvesszük akkor megoldódott... Bár ez a SanDisk kártya valamivel lassabb mint a Samsung. És emiatt jobban laggol a rendszer. Csináltam egy teljes exFat formázást azzal nem volt semmi probléma azon kívül hogy 0.5mb/s volt az írási sebesség.... Újraformáztam NTFS-el, azóta 3-4mb/s a írás, de valamiért mégsem tölt ennyivel és a program is néha megáll egy kis időre. A samsung kártyával nem volt ilyesmi, na de örüljünk hogy legalább működik, és nem hal meg az egész gép
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
bostone #1349 üzenetére
A filmezéshez teszem hozzá, hogy nem mindegy a formátum, illetve a "méretsűrűsége", egy komolyabb .mkv jobban fogyasztja, mint egy sima .avi film, ugye a proci használása miatt. De amúgy az akksi bírja, nem volt még olyan, hogy egy nap ne lett volna elég, és töltő után kellett volna futkorászni, folyamatos nyomkorászással 6-7 órát simán bír, ami így leírva még talán kevésnek is tűnhet, de a valóságban bőven elegendő szerintem
-
@matthew@
őstag
válasz
bostone #1251 üzenetére
iPad 4 lesz belőle
annak fém a hátlapja meg igazából nekem az a fontos h bekapcsolom és megy, a droidnál meg több lehetőség van a lassulásra, bár egy ilyen gépnél nem biztos, de az Apple kijelzője nagyon aláz
Meg a Gorilla Glass is a javára szólt, mondjuk e miatt még a Prime-on gondolkoztam, de ott a WiFi anomáliákat nem mertem bevállalni
A nyomkodást nem azért írtam, mert nálam az a rendeltetés szerű használat, de pl ha bent van táskában a kütyü, és utazok, akkor érheti pl olyan behatás sajnos.
-
Predatorka
csendes tag
Sziasztok!
MM-ban (Örs) vettem egy TF-300T-t dokkolóval. Ezzel egy időben egy kollégám vett egy Galaxy Note 10.1-et. Nagyon örültem a TF-nek, mert billentyűzetes dokkoló is járt hozzá 130e-ért. A-gép kék színű, ami szerintem a legszebb. AZ anyaghasználat a Note-hoz képest parádés! Tudásban is ott van. 2 napos volt a gép, mikor találtam egy pixelhibát. Olvastam a fórumokat, nem kecsegtettek sok jóval. Utolsó darab volt, így a cserére nem volt esélyem. Visszavittem és ha hiszitek, ha nem: egy szó nélkül cserélték! Mivel nem volt TF így Note 10.1-re cseréltem ki. Összeségében egyedül a minőségben veri a TF a Samsungot, Üzemidőben jobb, jobb progik, a toll egy kis megszokást igényel, de a kézírásfelismerés parádés! 1 az 1-ben használható jegyzetfüzetnek! Szuper! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Egy jó tanács: Vásárláskor a pixelhibát checkoljátok!
Üdv
-
Kuter
senior tag
Atom stabil nem fc-zik, megszünt a várakozás az alkalmazásra. Weblapok, flash semmi várakozás egyből jönnek.Nincs az az érzésem hogy gyos gyors de még valami hiányzik mint az asus 4.1.1 romnál.
Akku idő számottevően nem csökkent vagy is nem veszek észre semmi változást pl el ment napi használat mellet 8 orát most is anyit megy.Játéknál már biztos nem annyi mert ott azért pörög a proci,de nem igen játszom rajta. -
Unbaised-Ben
senior tag
hát sose csináltam, de megkerestem neked
Ugyanaz a mód, ha a tableten belül kérdezed, a TC-ben meg alapból nem láthatod, hiszen nincs meghajtó címzése a tabletnek. DE...
A TC-ben keress olyan ikont amiknek az a neve hogy: "váltás a mappa ablakon keresztül", ikon képe sok kis mappa ami amolyan hálóban látható. Remélem segítettem -
FrankóStein
aktív tag
Nekem TV nézés miatt fontos volt a Flash Player támogatás.
Eddig a legjobban a beépitett böngésző teljesitett Flash Playerrel, Firefox soxor lefagy. Chrome meg nem is támogatja ha jól tudom, ezért maradok a gyárinál. Szerintem elég jó ez... Csak azok a nyavajás kedvencek, azok vannak össze-vissza... -
@matthew@
őstag
-
Avicularia
veterán
Én visszaraknám az ICS-t,ha lehetne gari eldobása nélkül. Remélem az asus hamarosan kiad valami újabb update-t,ami javítja ezeket a problémákat.
Itt lehet szemezgetni List of issues after Jelly Bean update. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged