- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aegnerys #2247 üzenetére
Elsőre egy jó hosszú, legalább 6 órás töltést javasolok, bármilyen nehéz is, használat nélkül. Ez az első és egyben az utolsó alkalom, amikor ezt meg kell tenni. (A lítiumos akkunak már a 100%-ra töltés sem esik jól, de ezt a két akku miatt a Transormernél macerás a továbbiakban megoldani. Úgy lehetne, hogy az ember mindig külön tölti a két részt, a dokkolón viszont eleve nincs töltöttségjelző, meg aztán mindig a dokk merül le először, szóval nehéz vigyázni az akkumulátorokra.)
Üdv: MaCS
-
stopperos
senior tag
válasz
Aegnerys #2247 üzenetére
Nekem az első lépés a töltés volt, mive 0%/0% volt a dobozból kivéve. Be sem kapcsolt.
Utána frissítettem a legújabb androidra (persze meg kell várni egy töltöttségi szintet). Lecseréltem a 4.1 es indító felületet 4.2-esre (beálításoknál lehet). Végül Play, meg widgetek. -
kaciokos
őstag
válasz
Aegnerys #2241 üzenetére
Egyébként igaz, hogy egy e-könyv olvasó sokkal jobb e-könyv olvasásra, de ha a tablet másra is kell, és nem akarod az e-könyv olvasót pluszban megvenni, vagy csak még egy eszközt magaddal cipelni, akkor ezen is simán lehet e-könyvet olvasni, és az fbReader-t használom.
-
válasz
Aegnerys #2238 üzenetére
Nekem bejött. Én alapvetően szöveges alkalmazásokat használok (SoftMakerOffice, OptiJus, újságok, Chrome, levelezés, stb.), meg fentvan kb. 100 kisebb alkalmazás. Filmet nem nézek, úgyhogy erről nincs tapasztalatom.
Ha venni akarsz, jó lesz sietni: egy hete az összesen (!) utolsó háromból hoztam el egyet az Edigitől. A MediaMarktban is láttam, de ott 120e Ft volt.
-
válasz
Aegnerys #2234 üzenetére
Szerintem jó döntés, ha még kapsz 100e Ft-ért.
Én hosszú szünet után egy hete nyúzom, elég komolyan dolgozom vele. Bevált. Nem akad, sokkal jobban használható, mint a jobbfajta netbookom.E-bookolvasónak viszont nem ajánlom, arra szigorúan e-inkes cucc kell, nagyon durva a különbség.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Aegnerys #2234 üzenetére
Az hogy kis súlyú,ill. könnyen szállítható az ennél nem teljesen igaz. Mert a tabletnek magában is van súlya. Én személy szerint egy 7 collos gépet jobban el tudok képzelni utazáshoz.Persze kisebb a kijelző,és esetleg nincs dokkolós billentyűzet. De pl. a nexus 7(2013) -nak sokkal szebb a kijelzője. Én otthon is inkább a Nexust használom, mert böngészésre ,olvasásra az sokkal jobb. És jobban elfér a kabátzsebben+ a súlya is elenyésző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- EA Sports WRC '23
- UHD filmek lejátszása
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akvarisztika
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest