Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aegnerys
üzenetére
Elsőre egy jó hosszú, legalább 6 órás töltést javasolok, bármilyen nehéz is, használat nélkül. Ez az első és egyben az utolsó alkalom, amikor ezt meg kell tenni. (A lítiumos akkunak már a 100%-ra töltés sem esik jól, de ezt a két akku miatt a Transormernél macerás a továbbiakban megoldani. Úgy lehetne, hogy az ember mindig külön tölti a két részt, a dokkolón viszont eleve nincs töltöttségjelző, meg aztán mindig a dokk merül le először, szóval nehéz vigyázni az akkumulátorokra.)
Üdv: MaCS
-
stopperos
senior tag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Nekem az első lépés a töltés volt, mive 0%/0% volt a dobozból kivéve. Be sem kapcsolt.
Utána frissítettem a legújabb androidra (persze meg kell várni egy töltöttségi szintet). Lecseréltem a 4.1 es indító felületet 4.2-esre (beálításoknál lehet). Végül Play, meg widgetek. -
kaciokos
őstag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Egyébként igaz, hogy egy e-könyv olvasó sokkal jobb e-könyv olvasásra, de ha a tablet másra is kell, és nem akarod az e-könyv olvasót pluszban megvenni, vagy csak még egy eszközt magaddal cipelni, akkor ezen is simán lehet e-könyvet olvasni, és az fbReader-t használom.
-
válasz
Aegnerys
üzenetére
Nekem bejött. Én alapvetően szöveges alkalmazásokat használok (SoftMakerOffice, OptiJus, újságok, Chrome, levelezés, stb.), meg fentvan kb. 100 kisebb alkalmazás. Filmet nem nézek, úgyhogy erről nincs tapasztalatom.
Ha venni akarsz, jó lesz sietni: egy hete az összesen (!) utolsó háromból hoztam el egyet az Edigitől. A MediaMarktban is láttam, de ott 120e Ft volt.
-
válasz
Aegnerys
üzenetére
Szerintem jó döntés, ha még kapsz 100e Ft-ért.
Én hosszú szünet után egy hete nyúzom, elég komolyan dolgozom vele. Bevált. Nem akad, sokkal jobban használható, mint a jobbfajta netbookom.E-bookolvasónak viszont nem ajánlom, arra szigorúan e-inkes cucc kell, nagyon durva a különbség.
-
drlovi
aktív tag
válasz
Aegnerys
üzenetére
Az hogy kis súlyú,ill. könnyen szállítható az ennél nem teljesen igaz. Mert a tabletnek magában is van súlya. Én személy szerint egy 7 collos gépet jobban el tudok képzelni utazáshoz.Persze kisebb a kijelző,és esetleg nincs dokkolós billentyűzet. De pl. a nexus 7(2013) -nak sokkal szebb a kijelzője. Én otthon is inkább a Nexust használom, mert böngészésre ,olvasásra az sokkal jobb. És jobban elfér a kabátzsebben+ a súlya is elenyésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 (2024) 16" 240Hz MiniLED, i9-14900HX, RTX 4090 16GB 175W, 32GB 5600Mhz, 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi