- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2115 üzenetére
tegra 4 talán már használható lesz, de én nem merném megkockáztatni azt sem xD
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2084 üzenetére
Ennyire meg akarsz tőle szabadulni?
Amúgy az enyémet elvitték tegnap.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2035 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, ha azt mondom hogy nem vagy egyedül?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2014 üzenetére
Alapból a droid nem támogatja, az Asus megcsinálta hogy támogassa, a htc meg szarik bele.... ilyen egyszerű.
-
mgTerminator
veterán
Szerintetek mennyibe lehetne eladni nyitott bootloaderrel dokk nélküli 32es wifiset?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2011 üzenetére
Nem mindig kernelfüggő, többféleképpen is meg lehet oldani. Nekem pl van 2 fajta megoldásom is, és mind a 2 kerneltől független.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #2007 üzenetére
Én úgy tudom hogy gyárilag támogatja az NTFS-t. De az viszont biztos hogy én cm alatt NTFS-el használom a kártyát. exFatra van megoldás? Mert az én megoldásommal nem 100%os sajna :/
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #2001 üzenetére
De egyvalamire azért jó lesz a tab 3 is! Hogy lejjebb nyomja a note 10 árát ami úgy nézem h mérföldekkel jobb
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1993 üzenetére
Nekem tetszik, még így fizikai gombokkal is. Mondjuk érdekes hogy csak 2 magos 1.6GHzes.... akkor már ebben is aaz új cortex A15 alapú proci lehet...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1991 üzenetére
Van tab 3?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1982 üzenetére
A nexus 10et sztem felejtsd el
Inkább Note 10, szerintem
Én is adnám elfele, de még csak érdeklődő, alkudozó sincs -
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #1986 üzenetére
Na és honnan fogják tudni hogy downgradeltél? Amúgy hol írták ezt?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #1984 üzenetére
Systemet honnan állítaná vissza? A levegőből? Nem létezik olyan recovery ami a semmiből visszaállítja a rajta lévő rendszert...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Keresztapper #1978 üzenetére
Pontosan ugyan úgy működik mint a többi droidos eszköz, de te a data partíciót wipeoltad és a módosítást a systemben csináltad.... Így érdekes lesz a helyreállítás.... Amúgy a 2 ablak között nem tudsz másra nyomni? 1x én is hasonlóképpen jártam aztán tyúklépésben el tudtam haladni oda ahova akartam
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1967 üzenetére
Az oké hogy neked kell eljuttatni, de ha lepattog a festék a keretről, vagy megreped, recseg a ház, beég a kijelző, szó nélkül cserélnek mindent....
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1965 üzenetére
Gondolom nem nyugtat meg, de nem vagy egyedül... Én ezentúl amit csak lehet samsungtól veszek, a világon senkinél nincs olyan garancia amit a samsung nyújt!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1948 üzenetére
Akkor feladom, nincs több 5letem :S esetleg próbáld meg a memóriakártya topikban!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1945 üzenetére
Hmmmm..... Esetleg egy teljes formázás?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1943 üzenetére
Hát akkor úgy néz ki hogy kuka sajna :/
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1941 üzenetére
Gondolom File System-re gondolt, vagyis fájlrendszer. Szegény elfelejtett magyarul.
-
mgTerminator
veterán
Nem tudjátok mennyibe lehetne eladni mostanság egy ilyet nyitott bootloaderrel?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1931 üzenetére
Avicularia gyári rendszert használ, írj neki privit, hátha!
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1929 üzenetére
Mondtam már, kérj meg valakit hogy másolja ki a gyári alkalmazásokat. Rootal vissza tudod másolni és megadni a jogokat. Akkor elvileg működnie kell az asus telepítőnek is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1927 üzenetére
És ha gariztatni kell? Hogy állítod vissza?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1923 üzenetére
Nekem 1x azt mondták h ez hülyeség, csak a gyártó hülyíti a népet. Vagy valami ilyesmit mondott a nő. Na mondom téged se az eszedért vettek fel
Amúgy bebizonyították h a teló használata nem zavarja a gép elektronikáját.... Amikor kanadába mentem akkor lazán néztem a filmet telón, egy szót nem szóltak.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1918 üzenetére
Hát mert anélkül elvileg se root, se recovery, se főzött rom nem tehető fel. Max megkérsz valakit itt a fórumban hogy másolja ki neked az összes rendszer appot, azt visszaállítod, utána már lehet h a gyári szoftot is fel tudod tenni és akkor a root is letakarodik. Mostmár csak ez az egyetlen járható út....
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1916 üzenetére
Hát sajnos nem egy hétköznapi eset :/ Én kifogytam az ötletekből, esetleg nézz szét xda-n, hátha van nvflash vagy valami...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1914 üzenetére
Hát de látod h rendszer alól nem tod visszaállítani gyárira....
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1911 üzenetére
Ha zárva van a bootloader akkor még rootolni sem tudsz, zárt bootloaderrel csak ics alatt lehetett. Lehet hogy a gyári visszaállításhoz nyitni kell majd.... Jobban jártál volna ha csak letiltogatod az alkalmazásokat
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1909 üzenetére
Nem sűrűn vagyok pc közelben, táblát és telót használok, flashplayer meg nincs, mert nem működik....
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1906 üzenetére
Ez most komoly hogy flash kell ahhoz hogy megnézzem a képeket?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1903 üzenetére
akkor nem az... A system/app mappában lévő fájlokról csinálsz nekem screenshotot? Próbálkozz recoveryben, de nem tudom hogy nyitás nélkül hogy fog ez így sikerülni :S
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1899 üzenetére
Hát.... Asszem valami csomagfrissítő vagy valami hasonló lehet a neve, meg ha jól emléxek akkor kell lennie egy fogaskeréknek is az ikonjában.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1894 üzenetére
De miért is akarod újra feltenni?
Egyébként biztos hogy jól kicsomagoltad? Amit letöltesz az asus oldaláról azt 1x kell csak kicsomagolni, majd a belső tár gyökerébe másolni. Restart után az értesítési sávban írni fogja hogy talált fájlt. Ja de ezt csak akkor fogja megtenni, ha nem gyomláltad ki ezt az alkalmazást is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1889 üzenetére
Ja bocsi, ezt nem mondtad hogy a bootloader zárva van...
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1885 üzenetére
Mert neked gyári recovery van, aminek nincs menüje, ebben nem is tudod majd feltenni a gyárit. Tegyél fel egy twrp recoveryt fastbootal.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1883 üzenetére
Hát persze, mert ezt egy recoveryben telepíthető zip.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1881 üzenetére
Csak 1x csomagold ki azt amit leszedsz az asus oldaláról...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1877 üzenetére
A samsung ilyet nem csinál
ha azt mondod h beégett a kijelző, azok akkor is kicserélik ha nem tapasztalják a hibát
hozzáteszem, szó nélkül...
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1861 üzenetére
Ja igen, bocsáss meg,
de én is kifelejtettem a "történetemből" azt hogy a samsung ráadásul direkt nem baszakszik a bootloaderrel, tehát ha a noteot veszem akkor van gari, nem laggol, jobb támogatottság, minden happy
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1858 üzenetére
Ezzel nem csak te vagy így.... Nagyon nagyon bánom hogy nem a noteot vettem amit eredetileg terveztem :/ Ez a tegra már bizonyította hogy egy kalap szart nem ér, a samsung exynos chipjei viszont sokkal jobbak, és támogatottabbak is.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Darko_addict #1808 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1769 üzenetére
Nekem lejátszás közben csak fekete képernyő van a tableten, és a hangot a jacken keresztül viszem ki, igaz én micro hdmi to vga átalakítóval használom...
-
mgTerminator
veterán
válasz
bostone #1734 üzenetére
Hát, ha úgyvesszük akkor megoldódott... Bár ez a SanDisk kártya valamivel lassabb mint a Samsung. És emiatt jobban laggol a rendszer. Csináltam egy teljes exFat formázást azzal nem volt semmi probléma azon kívül hogy 0.5mb/s volt az írási sebesség.... Újraformáztam NTFS-el, azóta 3-4mb/s a írás, de valamiért mégsem tölt ennyivel és a program is néha megáll egy kis időre. A samsung kártyával nem volt ilyesmi, na de örüljünk hogy legalább működik, és nem hal meg az egész gép
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1716 üzenetére
Mire formázzam? exFat vagy NTFS?
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
igen, az aTorrentet, ott is megfagyott.... A 32-es samsung kártyámmal sose volt gond. Mondjuk érdekes hogy ma reggel meg szó nélkül leellenőrizte mind a 49 gigát, fagyás nélkül. Most mindent felmásolok a gépre aztán egy teljes NTFS formázást csinálok. A lemezfoglalási egység mérete mennyi legyen? (tudom hogy ez mire való, csak azt nem hogyha kissebbre vagy nagyobbra veszem akkor lehet e növelni a kártya sebességét. Meg ugye erre a kártyára csak torrentezek...)
A tTorrent fejlesztője javasolta hogy használjak linuxos fájlrendszert, azzal talán jobb lenne. Nekem igazából meg mindegy, mert csak és kizárólag a táblában van a kártya. EXT4-re hogy tudom megformázni win7 alatt?
-
mgTerminator
veterán
Vettem egy 64gigás kártyát, leformáztam NTFS-re, működik is minden szuper, de a tTorrent valamiért legyilkolja.... Én csak torrentezek ezen a kártyán és olyat csinál hogyha töltök le, vagy újra kell ellenőrizni a torrentet, akkor gondol egyet és befagy a tTorrent, meg az összes többi alkalmazás ami a kártyát használná. Kikapcsolni/újraindulni sem akar, de ha kiveszem a kártyát akkor egyből leáll/újraindul. A samsung 32es kártyámmal nem volt ilyen gond, van valami ötletetek?
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankóStein #1645 üzenetére
Én a tegra 4et várom a sandisk memóriával
50mb/s olvasási sebességgel
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1597 üzenetére
"Mx Player codec (ARMv7)"
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1595 üzenetére
Én is mx-et használok, sose volt gond... a codec packot is letöltötted hozzá?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1591 üzenetére
Én is mx-et használok
Akkor valószínüleg a videó rossz...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Unbaised-Ben #1589 üzenetére
Codec, vagy kódolás hiba.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1587 üzenetére
Na most alaposabban megnéztem a grafikai szinteket... Csak az apró részletekben tér el, valamint játék közben a távolabb lévő autók nincsennek akkora részleteséggel kirajzolva, ami telefon kijelzőn egyáltalán nem észrevető.... Közben arra is rájöttem hogy alapból (legalábbis nálam) medium beállítással fut, de szerintem én maradok ennél...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1582 üzenetére
TF101en a beállításokban be lehetett állítani hogy ne kapcsolja ki a dokkolót, itt nincs ilyen?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1578 üzenetére
A kikapcsolás szövegre nyomj hosszan, akkor elindul csökkentett módban. Mit akarsz a cold boot-al?
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1524 üzenetére
Hát hogy csak a fejlesztők birizgálják... Bár nem hiszem hogy bármiféle kárt lehetne okozni azzal ha elkezdi össze vissza állítani az ember, na de hát a gugli tudja
akinek nem hiányzik, az nem is keresi
-
mgTerminator
veterán
Te aztán jól le vagy maradva barátom!
Ha szükséged van rá akkor nyomj 7x a build-re!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Avicularia #1519 üzenetére
Igaz, arról el is felejtkeztem, bocsi
-
mgTerminator
veterán
Aki már feltette a frissítést, az megírná nekem a kernel verziót? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged