Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
MrPetya19 #2002 üzenetére
Mókolt valamit a samsung az androiddal? Akkor ez még nagyobb baklövés, mert álló módban keresgélheted a fizikai gombokat. Söt én szoktam fejenállva használni a transformert ,amikor az ágyban fekszem és töltőre van dugva.
Igazad van, nincsenek kapacitív gombok, megnéztem gyorsan youtube-on. Nagyon ramatynak néz ki szvsz. -
Keresztapper
senior tag
válasz
MrPetya19 #1977 üzenetére
A tanácsodat köszönöm, bár a második felére nincs szükségem. Elhiheted, hogy én sem örülök neki hogy így jártam. Az nem sokat segít, ha a fejemhez vágod, hogy gondolkozzak máskor előbb.
Amúgy akkor már segíthetnél két dologban:
1. pontosan min? Honnan kellett volna tudnom, hogy egy recovery-ből indított wipe data nem egyelő a más androidos eszközöknél megszokottal, vagyis bnem teljes rendszervisszaállítást csinál?2. A teljes újrahúzást hogy érted, pontosan mit kellene tennem?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
MrPetya19 #1905 üzenetére
Igen az van. Azért mondtam, hogy jó lenne ha most jelenne meg frissítés, mert akkor lehet, hogy azzal már lehetne valamit kezdeni. Ez a mostani, mivel ugyanaz a verzió, ami telepitve is van, nem akarja "frissíteni" mert nincs mit frissíteni. Csak az a kérdés, hogy a frissítés tenne-e fel más appokat is, vagy csak a már telepítetteket venné figyelembe és csak azokat frissítené-e.?
-
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
MrPetya19 #1728 üzenetére
Tehát legtöbben akkor azért rootolnak, hogy backupot csinálhassanak?
A backup amúgy miért olyan fontos? (bocs az ismét láma kérdésért). Azért, amiért pl.
win7 alatt csinál az ember image-t a rendszerről, hogy újratelepités után minél hamarabb legyen újból
kész rendszerem? Viszont akkor az nem is olyan fontos, mivel az ember azért nem állítgat vissza hetente
rendszert, legalábbis én 6 hónap után csináltam a tableten csak.
Néhány user és pw beirást kellet csinálni, de pár óra és készen voltam mindennel.
De mindezek ellenére nagyon utálom a korlátozásokat, ezért is szeretném a rootot.
Viszont nem tudom, hogyan is kell.
Segitene valaki?Köszi!
-
Avicularia
veterán
válasz
MrPetya19 #1728 üzenetére
Jogos
Egyébként ott a Carbon nevezetű program, az root nélkül vissza tudja állítani a mentést. Htc one x-en tökéletesen működik root nélkül is . Sajnos TF300-on nem megy, nem tudja visszaállítani a mentést. Kipróbáltam most rootolva is, de akkor is belefagy a visszaállításba, szóval a programmal van gond. -
-
válasz
MrPetya19 #1092 üzenetére
Megvolt.
Amit itt láttam, próbáltam. Az Általad írt módszert és a memóriakártyás telepítést is. Ezért vagyok gondban.Azt ugye jól látom, hogy az asus.hu-ról ide
http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=hu-hu) linkelt oldalon elírás az, hogy a szövegben frissebb ROM-oknál a WW, JP és US verzióhoz is CN SKU-t kér?Chrome alatt az újabb ROM-okban is áll az, hogy a formokban dockon beírt felkiáltójelre a sor elejére ugrik, és jelre egy sorral feljebb, és úgy általában nem szereti az AltGr-es karaktereket?
Köszi: MaCS
-
mgTerminator
veterán
válasz
MrPetya19 #1065 üzenetére
A memória sebességével annyira nem lenne gond, ha külön lenne memória a belső tárnak és külön a "telefonmemóriának" <= tehát amire települnek az alkalmazások és a többi. Egyébként én nem nagyon vettem észre akadásokat, lassulásokat cm10-el. Lehet hogy vannak, de annyira minimális, meg ritkán fordul elő hogy észre sem veszem
ntomka: Te váltani fogsz az új rendszerre?
-
-
FrankóStein
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest