- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
András! #1295 üzenetére
Ja meg jön rá a szállítási díj. Ahogy olvastam eléggé rászálltak a magyar vámosok a külföldi rendelésekre. Mindig úgy kell rendelni,hogy ha fennakad a vámon akkor is megérje. De ti tudjátok, én nem rendelném meg ennyiért. Az hogy Németország van beállítva az csak akkor érdekes ha valóban oda is szállítja. Azt hiszem most ott 19% az áfa
-
Avicularia
veterán
válasz
András! #1278 üzenetére
A kamu kártyák mindig a megadott méretet mutatják,rá is tudod írni az adott mennyiségű adatot. Csak a visszaolvasáskor szokott lenni a hosszúnézés. Innen szedd le a programot és teszteld le vele. Teleírja a kártyát aztán visszaolvassa, tutira ki lehet vele szűrni a fake kártyát.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
András! #1207 üzenetére
Azért légy óvatos. Én a múlt héten kaptam kézhez a megrendelt Samsung CL10-es 32 GB-os
karimat. Hát az minden, csak nem Samsung (pedig a szitázása tökéletes), CL10 és jó kártya...
A max írási sebessége 3,5 - 4 MB/s, max olvasási 12,5 MB/s, rendszeresen törlődnek róla az adatok,
formázni nem lehet, csakis FAT32-re. NTFS-re nem lehet, így HD filmek tárolására - letöltésére alkalmatlan.
A legjobb, hogy az eladónak mennek a pozitiv feedback-ek ugyanebből a seriából vevőktől. (13 db volt eladó akkor)
Én megreklamáltam, és azt válaszolta, hogy ő is át lett verve, de küld másikat ami már korrekt.
Na ezért mondom, hogy vigyázni kell, főleg a túl olcsókkal. (Ez az volt: 16$) -
Avicularia
veterán
válasz
András! #1047 üzenetére
Üdv a klubban
Szerintem addig töltsd, amíg teljesen fel nem töltődött, tovább nincs értelme.
A JB-update egyből megjelenik az értesítési sávon bekapcsolás után,amint kap netet a kicsike.
Aszzem eddig 4 JB-update volt (lehet csak 3), nem tudom ezeket egymás után rakja fel, vagy csak a legutolsót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Chrome
- PlayStation 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged