- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi150
tag
Ami teljesen kompatibilis vele, az csak a gyári sleeve tok lesz, más hajtogatható, vékony és jó tok nem nagyon érhető el hozzá szerintem.
Sajnos ettől tartottam. A gyári Asus tokkal nekem több problémám is van
1. Az alap TranSleeve csak a kijelzőt védi, a a géphátlapját egyáltalán nem takatja el, ráadásul a csipeszek megkarcolhatják a tabletet.2. TranSleeve Dual meg azoknak való akik Dokkolót is használnak. dokkoló nélkül lehet hogy lötyögős?
Amerikai gyártóknál találtam pár ajánlott tokot, sajnos Magyarországi boltokban ezekhez nem lehet hozzájutni - esetleg Amazon rendeléssel.
Hasznos összefoglaló kiegészítő témában.
-
kaciokos
őstag
Ilyen tokot nem használ véletlen valaki? Kíváncsi lennék, milyen minőségű.
Vagy ha valaki tud frankó neoprén tokot, az is jó, nem baj az se, ha drágább.
Igazából pont azért gondolkodom neoprén tokban, mert rugalmas, és így talán pontosan fog illeszkedni annak ellenére, hogy nem kifejezetten a TF300T-hez készül.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez az EEE családhoz tarotozó form, nekem is ugyanezt kellett kitöltenem, csak a magyar verzióját.
Avicularia: Sajnos nekem sincs pozitív tapasztalatom általában, de legutóbb a T-mobile nagyon meglepett. Volt egy még pár napig garis iPhone4-em, érződött már, hogy nem új az akksija, de semmi más gond nem volt vele. Bevittem, 7 nap múlva egy fóliás, új készülékkel sétáltam ki, plusz egy év garival. Bár nem tudom, hogy ez a T-mobile vagy az Apple érdeme, akkor is nagyon pozitív volt a dolog.
-
Avicularia
veterán
Itt svédben nem tudok róla,hogy lenne ilyen,bár konkrétan nem kérdeztem rá az asusnál. Viszont ezt támasztja alá,hogy mindkét boltban ahova bevittem a tabletet és a dokkolót valszeg szóltak volna,hogy nem náluk kell leadnom ha lenne garanciafutár.
Ja és az előző hozzászólásomhoz kapcsolódóan,ugyanez a cég cserélt kétszer alaplapot a dell laptopomban.
A svéd dell ezzel a céggel végezteti a garanciális javításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest