- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Őszbe hajlik a Nubia friss hazai kínálata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi150
tag
Ami teljesen kompatibilis vele, az csak a gyári sleeve tok lesz, más hajtogatható, vékony és jó tok nem nagyon érhető el hozzá szerintem.
Sajnos ettől tartottam. A gyári Asus tokkal nekem több problémám is van
1. Az alap TranSleeve csak a kijelzőt védi, a a géphátlapját egyáltalán nem takatja el, ráadásul a csipeszek megkarcolhatják a tabletet.2. TranSleeve Dual meg azoknak való akik Dokkolót is használnak. dokkoló nélkül lehet hogy lötyögős?
Amerikai gyártóknál találtam pár ajánlott tokot, sajnos Magyarországi boltokban ezekhez nem lehet hozzájutni - esetleg Amazon rendeléssel.
Hasznos összefoglaló kiegészítő témában.
-
kaciokos
őstag
Ilyen tokot nem használ véletlen valaki? Kíváncsi lennék, milyen minőségű.
Vagy ha valaki tud frankó neoprén tokot, az is jó, nem baj az se, ha drágább.
Igazából pont azért gondolkodom neoprén tokban, mert rugalmas, és így talán pontosan fog illeszkedni annak ellenére, hogy nem kifejezetten a TF300T-hez készül.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez az EEE családhoz tarotozó form, nekem is ugyanezt kellett kitöltenem, csak a magyar verzióját.
Avicularia: Sajnos nekem sincs pozitív tapasztalatom általában, de legutóbb a T-mobile nagyon meglepett. Volt egy még pár napig garis iPhone4-em, érződött már, hogy nem új az akksija, de semmi más gond nem volt vele. Bevittem, 7 nap múlva egy fóliás, új készülékkel sétáltam ki, plusz egy év garival. Bár nem tudom, hogy ez a T-mobile vagy az Apple érdeme, akkor is nagyon pozitív volt a dolog.
-
Avicularia
veterán
Itt svédben nem tudok róla,hogy lenne ilyen,bár konkrétan nem kérdeztem rá az asusnál. Viszont ezt támasztja alá,hogy mindkét boltban ahova bevittem a tabletet és a dokkolót valszeg szóltak volna,hogy nem náluk kell leadnom ha lenne garanciafutár.
Ja és az előző hozzászólásomhoz kapcsolódóan,ugyanez a cég cserélt kétszer alaplapot a dell laptopomban.
A svéd dell ezzel a céggel végezteti a garanciális javításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 250 G7 15.6" FHD i3-1005G1 16GB 256GB NVMe magyar bill gar
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest