- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi150
tag
Ami teljesen kompatibilis vele, az csak a gyári sleeve tok lesz, más hajtogatható, vékony és jó tok nem nagyon érhető el hozzá szerintem.
Sajnos ettől tartottam. A gyári Asus tokkal nekem több problémám is van
1. Az alap TranSleeve csak a kijelzőt védi, a a géphátlapját egyáltalán nem takatja el, ráadásul a csipeszek megkarcolhatják a tabletet.2. TranSleeve Dual meg azoknak való akik Dokkolót is használnak. dokkoló nélkül lehet hogy lötyögős?
Amerikai gyártóknál találtam pár ajánlott tokot, sajnos Magyarországi boltokban ezekhez nem lehet hozzájutni - esetleg Amazon rendeléssel.
Hasznos összefoglaló kiegészítő témában.
-
kaciokos
őstag
Ilyen tokot nem használ véletlen valaki? Kíváncsi lennék, milyen minőségű.
Vagy ha valaki tud frankó neoprén tokot, az is jó, nem baj az se, ha drágább.
Igazából pont azért gondolkodom neoprén tokban, mert rugalmas, és így talán pontosan fog illeszkedni annak ellenére, hogy nem kifejezetten a TF300T-hez készül.
-
r3dsnake
nagyúr
Ez az EEE családhoz tarotozó form, nekem is ugyanezt kellett kitöltenem, csak a magyar verzióját.
Avicularia: Sajnos nekem sincs pozitív tapasztalatom általában, de legutóbb a T-mobile nagyon meglepett. Volt egy még pár napig garis iPhone4-em, érződött már, hogy nem új az akksija, de semmi más gond nem volt vele. Bevittem, 7 nap múlva egy fóliás, új készülékkel sétáltam ki, plusz egy év garival. Bár nem tudom, hogy ez a T-mobile vagy az Apple érdeme, akkor is nagyon pozitív volt a dolog.
-
Avicularia
veterán
Itt svédben nem tudok róla,hogy lenne ilyen,bár konkrétan nem kérdeztem rá az asusnál. Viszont ezt támasztja alá,hogy mindkét boltban ahova bevittem a tabletet és a dokkolót valszeg szóltak volna,hogy nem náluk kell leadnom ha lenne garanciafutár.
Ja és az előző hozzászólásomhoz kapcsolódóan,ugyanez a cég cserélt kétszer alaplapot a dell laptopomban.
A svéd dell ezzel a céggel végezteti a garanciális javításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest