ASUS Transformer Pad TF300T és TF300TG - variációk egy témára

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az Asus az elmúlt évek során bebizonyította, hogy nem ismer viccet, ha androidos táblagépről van szó. A gyártó kvázi kategóriát teremtett a Eee Pad Transformer TF101-gyel, melynek védjegyéül egy billentyűzetes dokkoló szolgált. A gép sikerét jellemzi, hogy az Asus azóta sem tért el a bevált recepttől, a masinát a kicsúsztatható klaviatúrával szerelt Eee Pad Slider követte, tavaly év végén pedig piacra dobták a Tegra 3-mal szerelt Transformer Prime táblagépet. Utóbbitól rendesen el volt ájulva a szaksajtó, a négy plusz egy magos processzorral operáló lapkakészlet köré épülő, vékony fémházba csomagolt gép ugyanis szélsebes működést produkált Android 3.2-vel a hátán.

Asus Transformer Pad TF300TG
[+]

A Prime után csend uralkodott az Asus háza táján, ám nem kellett sokat várnunk az első fecskékre, a Mobile World Congress alkalmából ugyanis két újdonságról is lehullt a lepel. A FullHD felbontású kijelzővel szerelt Transformer Pad TF700 Infinity és a már ismert PadFone demózása mellett tesztalanyunk is bemutatásra került. A TF300 széria három taggal operál, melyek elsősorban az adatkommunikációs képességekben térnek el egymástól. Míg a TF300T kizárólag WiFi-kapcsolaton keresztül képes internetes adatforgalmat bonyolítani, a TF300TG 3G hálózatokhoz is képes csatlakozni, a TF300TL pedig LTE-alapú kommunikációra is képes. Mi abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a WiFi-only és a 3G modellt is kipróbálhattuk, ezúttal is szeretnénk megköszönni az Asus magyarországi képviseletének, hogy rendelkezésünkre bocsájtották a két masinát egy teszt erejéig.

Asus Transformer Pad TF300TG
[+]

A táblagép egy viszonylag nagy méretű fekete kartondobozban érkezett, melyet a masina fényképe díszített. A készülék mellett viszonylag kevés a tartozék, mindössze egy speciális adatkábelt, egy töltőfejet és néhány kézikönyvet kapunk. Ám manapság sajnos ez a tendencia, a gyártók gyakran kifelejtik a fülest a csomagból, lassan már meg sem lepődünk ezen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés