- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
_Flood_ #2365 üzenetére
Lehet témákat változtatni. Szerintem meg lehet oldani, hogy ASUS téma legyen rajta.
Alapból Cyanogenes téma van, és lehet élő háttérképek közül is válogatni.
Nem is tudom már, hogy milyen volt az ASUS, olyan rég volt. :-)
Én Nova launcherrel használom a tabot, kicsit sem hiányzik az ASUS kinézet, és akadozás.
Jelenleg is gyorsabb, smooth-osabb (de szép kifejezés :-) ), mint az ASUS frissen telepitve, pedig
még mindig csak béta verziók vannak.Ha meg kiköpött ASUS kinézetre vágysz, akkor ott van a Cromi-X, ezerszer jobb kivitelben mint a gyári ROM, igaz nem 4.4-es, de gyors mint állat.
-
kaciokos
őstag
válasz
_Flood_ #2140 üzenetére
Alt+j és Alt+i nem működik? Általában az szokta helyettesíteni az í-t.
Ha nem jön össze, használhatsz olyan billentyűzet progit, ami megengedi a karakterek szabad átmappelését, és akkor bármelyik billentyűre rádefiniálhatod az ű-t. Én az External Keyboard Helper-t használom a telefonomon a Bluetooth-os billentyűzetemhez (ami szintén angol kiosztású), amikor csatlakoztatom, felugrik egy ablak, és át tudom váltani erre a megszokott billentyűzet programomról, amikor kikapcsolom, ugyanez visszafelé. Ugyan fizetős, de jó, és van belőle ingyenes verzió, kipróbálni az is megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged