Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
zsoltix #2520 üzenetére
Ahogy a kolléga említette a 2492. hsz.-ben található rom elég gyors és stabil.
Sajnos ennél a tabnál előfordul, hogy valamely alkalmazás beragad, és döbbenetes akkuleszívást hagy maga után. Ez a jelenség nálam még mindig él.
A kijelzőidő valamelyest csökkent, szerintem magasabb órajelen dolgozik a proci.
Pendrive lecsatolása után kéri, hogy helyezzek be másikat. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2503 üzenetére
A leírásod működik 8.1 alatt.
Köszönöm a magam és a nép nevében!
Valahogy ki kellene emelni, hogy az erre tévedők ráleljenek.
Az új rendszerrel még barátkozom, stabilnak tűnik és némileg gyorsabb, mint az eredeti, de még gyakorlatilag szűz az eszköz. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2500 üzenetére
Ebben a videóban a "fastboot" mappába beillesztett a user egy txt fájlt. Az nem szükséges a művelethez?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2498 üzenetére
A játékok futásteljesítménye mennyiben változott a lalipoppal? Gyári 4.2 alatt kifejezetten zavaró, hogy negyed óra múlva összef.ssa magát a rendszer.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2489 üzenetére
Kitkat alatt (hivatalosan) nem lehetett írni az sd kártyára. Rootolt készüléknél nem jelentett gondot.
Az általad felvázolt eljáeás 8.1 alatt is működhet?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2484 üzenetére
Az sd kártyás mizéria mennyire jellemző, illetve a dokkoló használatát támogatja?
-
bostone
addikt
Milyen üzemidőt tudtok kisajtolni a szerkezetből? Az enyém lassan két éves lesz, úgy tűnik, mintha az akksi picit fáradtabb lenne, de pontos információim nincsenek, mivel többen is használjuk. (Családi kedvenc)
-
bostone
addikt
válasz
MaCS_70 #2410 üzenetére
Én is ezt gondoltam.
De nem fértem hozzá az automatikus szinkronizációhoz, csak annyit tudtam tenni, hogy az adott pillanatban tehettem meg azt. A chrome böngészőn keresztül sikerült aktiválnom, mikor felugrott egy ablak. Érdekes... Most már ott a négyzet, és kipipálhatom, amire szükségem van.
-
bostone
addikt
Valaki lenne olyan kedves és elmondaná, hol tudom ki-be kapcsolni a szinkronizálást?
-
bostone
addikt
válasz
zsoltix #2404 üzenetére
Óh, annyi van, mint égen a csillag és mindenki mást fog ajánlani. Opera, Firefox, Maxthon, Boat... A gyári is elég jó egyébként!
A chrome szövegtördelése elég gáz egy régi jó operához képest és itt aláhúzom, hogy régi, mert lassan tényleg sikerül teljesen elk.rni a kedvenc mobil böngészőmet. -
bostone
addikt
A gyári beállítások visszaállítása mindent legyalul a belső memóriából?
Sajnos úgy tűnik, meg kell válnom szeretett gépemtől és nem szeretném rajta hagyni a maradékokat. -
bostone
addikt
Milyen helyzet már az, amikor mindkét félnek igaza van.
-
bostone
addikt
A San Andreas-t próbálta valaki a gépen?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2303 üzenetére
Minden verziót végig próbálsz?
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2285 üzenetére
Ezt még nem buheráltam, de volt már tabletem, ami főzettel sokkal jobban teljesített.
Kb két hétig, aztán mindentől összef.sta magát. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2283 üzenetére
Ó, ez nagyon pazar!
Még annyi, hogy linkeket nem tudnál mellékelni?
Több romot is próbáltál már? Xda-ról ollóztad össze? -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2281 üzenetére
Az egész menetéhez. A nyitástól a telepítésig.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2279 üzenetére
Leírás biztos nincs hozzá magyrul...
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2277 üzenetére
A billentyűzetet is úgy kezeli, mint az eredeti?
-
bostone
addikt
válasz
MaCS_70 #2190 üzenetére
Nálam az első napokban kifejezetten csalódást jelentett a gép. Belassulások, újraindulások és megbízhatatlan működés jellemezte, ami elég komor képet festett le bennem az Asus márkanévről. Azelőtt egy Huawei S7 Slim-et gyötörtem, amihez képest valójában nem jelentett megváltást. (Megjegyzem, az S7 Slim, kategóriájában bőven kielégítő szolgáltatásokkal bírt, viszont a tft kijelzővel képtelen voltam megbarátkozni.) Az első frissítést követően, mintha kicserélték volna, azt merem mondani, hogy új TF300-ast kaptam.
Ahogy én használom:
- Több, mint száz alkalmazás foglalja jelenleg a memóriát.
- Gyári böngészőt szinte soha nem használok, még mindig ragaszkodom az Opera Classic-hoz, de az utóbbi fél évben a Maxthon is előtérbe került.
- Szövegszerkesztésre nekem az OfficeSuite Pro vált be leginkább, bár legalább öt másik (vagy több...) áll rendelkezésre, melyek java része fizetős. Hozzá kell tennem, mostanában ritkán veszem igénybe.
- Ha explorer, akkor ES vagy Totalcommander.
- Még soha nem folyamodtam gyári beállítások visszaállításához.
- Egy 32 Gb tárolókapacitású Samsung class 6-os memórikártyát vásároltam hozzá, de állítólag a 64 gb-ot is megeszi.
- Napokig nincs újraindítva.
- Pc-t majdhogynem elfelejthetem, mivel igen jól megbírkózik bármivel, amit rácsatlakoztatok: egér, külső winchester, (root után) 3G stick, stb...
- Az ideje javarészét a dokkolóban tölti, nekem így kényelmes, tokot sem vásároltam hozzá, mert igen ritkán viszem magammal.
- A gyári launcher-t lecseréltem Novára. Minden készülékemen előnyt élvez, bár így lemaradok a gyártó nyújtotta prémium szolgáltatásokról is, de én már csak ilyen fafejű vagyok.
- Játékok simán elfutnak rajta, bár az újabbak közül a Gangstar Vegas vagy az Asphalt 8 akad.
- A filmeket kiszolgálja az Mx player. A Hd felbontást általában kerülöm, de ha szükséges megbírkózik vele. Sőt, néha tv-vel is összeházasítom, évadzáró epizódok esetében.
- Igen, néha tényleg váratlanul megmakacsolja magát és nógatni kell a rendszert, hogy úgy működjön, ahogy elvárom tőle, (ez alkalmazások telepítésekor az extrém kategóriát súrolja).
- Több tulajdonos jelezte, hogy a kijelző nem épp GorillaGlass, tehát hajlamos karcolódásra, bár az enyém (kopp-kopp) karcmentes, több mint egy év után.
- Az akku is kellemes kategória, nem kell óránként töltő után szaladgálni, de a játékok megizzasztják rendesen.
- Összességében, én nem bántam meg, hogy ezt vettem, a billentyűzet tényleg áldás, de szerintem az idén kiadott tabletek némileg fürgébbek, így a helyedben elgondolkodnék egy használt cucc vásárlásán. -
bostone
addikt
A legutóbbi frissétés óta néhány alkalommal előfordul, hogy beragad a wi-fi ki, illetve bekapcsolást jelző kis felirat. Csak a készülék ki-be kapcsolásával tüntethető el. Tud erre valaki javasolni más módszert?
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #2172 üzenetére
Igen, valami ilyesmire lenne szükségem.
A stickem dokkolón keresztül kiválóan működik, csak némileg mobilabbá szerettem volna tenni...
-
bostone
addikt
Bocsánat az elnézésért, de tud valaki olcsón olyan usb kábelt, aminek egyik vége anya, a másik tf300? Vagy elég lenne valami átalakító a gyári usb vezeték végére? 3g stick-et szeretném ráerőltetni ily módon.
-
bostone
addikt
válasz
Keresztapper #2143 üzenetére
Mostanában semmire sem használom a rootolt készülék kínálta lehetőségeket, viszont ha lényegi változást nem hoz a frissítés inkább elállok tőle.
-
bostone
addikt
válasz
zolee1967 #2127 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó kérdés, hogy mit rejtenek ezek a számok.
Körbenéztem a saját gépem, a matricázáson feltüntetett adatok közt nem találtam hasonlót. A számlán, illetve a dobozon ez olvasható:
ASU.3001K110/T30L/1G
AS TF300T 1A/T30L/32G/1G/W
Ezt 2012.07.25.-én vásároltam Szolnokon a MM-ban. Magyar kiosztású billentyűzettel a dobozban.Gondolom ez nem hatalmas segítség, de ha hasonlót látsz az biztos, hogy megfelelő billentyűzettel lesz csomagolva.
Utólag megjegyzem, ha várok egy évet a vásárlással, spórolhattam volna egy tabletre való zsetont.
Ennek fényében, lehet érdemes lenne szétnézned a használt termékek között. Többen jelezték, hogy karcolódik a kijelző, illetve "pöttyösödik", ami a kijelző és a billentyűzet közé szorult porszemeknek tudható be. Nálam ez nem jelentkezett, bár én csak itthon használom. -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2118 üzenetére
A legutóbbi frissítést én is elvetettem, mert a motochopper féle rootolási eljárás állítólag nem működik vele.
-
bostone
addikt
Próbáljátok a Real Racing 3-at. Buta felbontáson egész jó. Régebbi címek is simán futnak egyébként.
-
bostone
addikt
gangstar vegas is szaggat
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #2110 üzenetére
A legutóbbi frissítést is megeszi az egyklikkes rootolás?
-
bostone
addikt
válasz
Csarlee #2108 üzenetére
Információim szerint a külső modemes megoldás hivatalosan nem támogatott, tehát minimum rootolni kell vagy bootloadert nyitni és ugrott is a gari, egyébként sem a legkényelmesebb megoldás. Az árat sem igazán indokolja a fém ház, mivel a 300-as sem az olcsó műanyag kategória.
-
bostone
addikt
válasz
macskafogo #2094 üzenetére
Ha nem vagy biztos a dologban, szívesen cserélek veled tabot.
Az enyém only wifi, tehát működni fog én vállalom a lutrit.
Az ipon.hu oldalán sok ketyere megfordul, viszonylag vállalható áron.
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #2090 üzenetére
Szerintem valami van a szervezetetben, ami kiváltja ezt a műszaki cikkekből.
Egyszerűbb lenne, ha betáraznál olcsó kínai cuccokat és simán cserélgetnéd őket.
Eleinte én is mérges voltam erre a tabletre, de az első frissítés után patent lett minden. (kopp-kopp) Most is erről írok, nem is találok más alternatívát helyette. Hetek telnek el, hogy nem kerülök PC elé. Hetek óta nem volt kikapcsolva sem. Frissebb, szárazabb érzés. -
bostone
addikt
Akkor elhagyom a frissítést inkább.
-
bostone
addikt
Sandisk mobileultra 64 gb micro sdxc-t használ valaki? Működhet mindenféle ügyeskedés nélkül?
-
bostone
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1948 üzenetére
A végeredmény engem is érdekelne, le cserélném a kártyámat egy nagyobbra, a class4 32 gigásak egész jó áron beszerezhetők, de ha nem tudom használni inkább kihagynám.
-
bostone
addikt
Azért annyira nem húznám le ezt a cuccot. Bár tény, hogy a Samsung megoldásai némileg finomabbak, a tegra proci helyett jöhetett volna egy qualcomm.
Nálam/nálunk napi használatban van, a család többnyire meg van elégedve vele. Elsősorban a billentyűzetes dokkoló miatt választottam ezt a típust (azóta sem látom, hogy a konkurencia valami hasonlóval állt volna elő). Fagyások, újraindulások nem jellemzők mostanában. Volt lehetőségem más tabletet is kipróbálni, de teljesítmény szempontjából nem volt kardinális különbség.
Nem vagyok sem márkafanatikus, sem elfogult, megvédeni sem kívánok egy műszaki cikket, viszont, hogy kifejezetten ellenjavallt ennek a gyártónak eme terméke, valószínűleg nem állnék ki.
Más emberek, más elvárások... -
bostone
addikt
Custom romot próbáltatok? Lehet, hogy javítana a helyzeten.
-
bostone
addikt
Hogyan tudok képernyőfotót kattintani?
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #1769 üzenetére
A Carpenter által összehozott változat, nekem még mindig jobban tetszik.
Valami módon megoldható, hogy feliratos filmeknél a felirat is átkússzon a tv képernyőre hw/sw módban?
-
bostone
addikt
Létezik valami hasonló alkalmazás, mint a ppp widget? Nálam hajlamos a fagyásra a készülék ébredése után.
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1758 üzenetére
Ezeknél sose lehet tudni...
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1756 üzenetére
Ez nagyszerű hír!
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1753 üzenetére
A dokkolón keresztül is működik?
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1750 üzenetére
A dokkoló usb slotjára kötve működik? Nincs egy lista? Kipróbálnám, csak nem tudom, hogy a huawei e173 vagy zte mf110 kompatibilis é vele.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1748 üzenetére
A tf101 vagy tf201-en úgy tudom működésre lehetett bírni némi trükköléssel.
-
bostone
addikt
válasz
mgTerminator #1714 üzenetére
A torrent gondok megszűntek?
A napokban akartam használni az aDownloader-t, félúton kifagyott, a letöltés jelző szerint be sem fejezte, ennek ellenére a cucc mégis lejött. Nem lehet, hogy valami szándékosan gátolja a rendszert? -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1730 üzenetére
Létezik számos okosság, ami root jogot követel magának, például nem kívánt rendszeralkalmazásokat, így tudsz kigyomlálni. Szabályozhatod a proci órajelét. A root nem létkérdés, de alkalomadtán hasznos is lehet.
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #1721 üzenetére
Bármelyik gyári romra megfelel?
-
bostone
addikt
válasz
2ofthem #1675 üzenetére
Abban az esetben, ha közben nem ügyködsz vele, mehet a torrent, bár nekem felemás a tapasztalatom, pár hónapig boldogan tette a dolgát, a le és feltöltésem sokkal jobb arányt mutatott, mint windows alatt, mostanában viszont lefagy az alkalmazás vagy hiányos a fájl...
Más:
Régebben, mintha itt olvastam volna, hogy egyesek használnak stylust. Milyenre érdemes beruházni? -
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1642 üzenetére
Nem fordult még elő, hogy a letöltött adatok sérültek? Nem egy, több és rendszeresen.
-
bostone
addikt
válasz
FrankóStein #1640 üzenetére
Milyen alkalmazást használsz? Külső vinyóra van kötve?
-
bostone
addikt
A frissítés óta az alsó panel nem deaktiválja magát filmnézés közben. Lehet ezen változtatni? Eléggé zavaró tud lenni.
-
bostone
addikt
Ezek szerint ellenjavallott a frissítés?
-
bostone
addikt
válasz
Avicularia #1382 üzenetére
Én nem értek ezekhez a vasakhoz. Talán egyszer megkérek egy tíz éves gyereket és az megcsinálja nekem.
-
bostone
addikt
Az ssd-s laptopok egyelőre nincsenek annyira elterjedve, árban sem annyira kellemes érzés.
A note 10.1-en már elérhető egyzserre több ablak.
Jó felé tart az android, idővel teljes értékű versenytársa lehet a hagyományos pc-nek. -
bostone
addikt
válasz
Molylepke #1373 üzenetére
A padfone2 fórumában láttam, hogy egy kolléga váltani szeretne padfone-ról padfone2-re. A helyedben felvenném vele a kapcsolatot.
MM alatt Media Markt-ot értettem. Amikor én vásároltam az enyémet, konkrétan két hónapig láttam sodródni egy példányt, ebből gondolom, hogy egyes üzletekben még előfordulhat.
Ez a tipus eléggé réteg termék, nem is beszélve arról, hogy a samsung erőteljesebben promótálja a cuccait, ezért valószínű sokkal kevesebb jön le a futószalagról. (Azon is csodálkoztam, hogy magyar kiosztású fizikai billentyűzettel is elérhető) -
bostone
addikt
Ha jól értem, neked a dokkoló mindenképp szükséges tartozék.
Jegyzeteléshez talán nem elég kifinomult még az android, bár nem kevés office program és billentyűzet található a play-en, ami segíthet ezen.
Az ipon.hu-t megbízható boltnak tartják, szerintem többen is onnan rendelték. Esetleg a digiprime...
Talán még akad néhány MM szaküzlet, ahol fellelhető egy elfekvő pédány.
A 4G-LTE verzió azt jelenti, hogy sim kártya foglalattal rendelkezik, és az elérhető leggyorsabb forgalom sebességet biztosítja, de jelenleg csak néhány nagyobb városban elérhető. 1-2 évig a 3G-s verziók bőven kiszolgálnak. -
bostone
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1357 üzenetére
Ez valamikor a 2.1 környékén nézett így ki...
-
bostone
addikt
válasz
Daneee14 #1347 üzenetére
(Nem is tudtam, hogy létezik 16 gigás verzió.)
Egy órás film kb 15%-ot eszik az akksiból.
Én javasolnám a dokkolót mindenképp, mert így nem csak emil olvasásra, hanem írásra is barátibb. Nem mellékes a többlet energia, de te tudod, meddig ér a buxtárcád.
Ebben négy mag leledzik a Samsungban, ha jól látom kettő. Nem ismerem azt a terméket, szerintem egyikkel sem lősz mellé.
Az aktív használat nem tudom mit jelent a te esetedben.
A játékok azért eszik az akksit szépen, de nem kell egy óra múlva töltő után rohanni.
Nálam két-három funkció folyamatosan zakatol egyszerre, böngető, rádió, egyéb... Így azért némileg csökken az üzemidő, de bőven limiten belül teljesít. -
bostone
addikt
Ha bekapcsolod kiderül, hogy mi is valójában. Akkor megnézheted a kijelzőt, pixelhibák, bevilágítás, karcok stb. Itt a fórumon írták, azt hiszem, hogy a kijelző lötyögött a keretben. A matricának ott kell lenni a készülék alján, ha nincs az baj, de talán ennyi pénzért ne várjon az ember garanciát.
Érdemes kipróbálni a hangszórót, a fénylesőket...A heteseknek is meg vannak az előnyei. Nekem még mindig kényelmetlen a kézben a tízes. Nagy. És egyre sanszosabb, hogy valaha is megszokom...
Ennek ellenére, nem bántam meg, hogy ezt a készüléket választottam, bár én az esetek 85 százalékában a billentyűzetet is használom. Nálam jól teljesített eddig.A nálam azt jelenti, az én igényeimet kiszolgálja, teljesítményben, megbízhatóságban és sebességben. Gyári rendszer. Fagyások, leállások ritkán, de itt is előfordulhatnak.
-
bostone
addikt
Ennyiért szívesen vennék egy raklappal, még dupla áron is kedvezményes vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged