- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt azért korrekt ajánlatnak annyira nem nevezném, de ha elégedett vagy vele, akkor jó.
Nekem szerdán vitte el a DHL a 300-ast garanciális javításra, pénteken már arról jött az email, hogy megkezdték a javítást.
A kártyaolvasó lett egyirányú (illetve vélhetően eleve az volt), meg a dokkoló akkuja merült le még teljesen kikapcsolt állapotban is elég gyorsan.
Üdv: MaCS
-
lcee79
addikt
Nekem meg egyszer csak jött, nem tudom semmihez kötni, nem pont akkor amikor kijött a 4.2 meg nem is pont a legutolsó firmware frissítés után, de talán az előtt nem volt (annak is van már egy éve is ha nem több...)... természetesen miután már lejárt a garancia, és garancia nélkül mondtak nekem egy (alkatrész költség, irreális munkadíj költség stb-vel együtt) 100.000 körüli összeget, amit kiröhögtem és nem foglalkoztam vele, de ha nem kijelző hiba akkor legalább megnézném a 4.4-es androiddal... (ha kijelző a probléma akkor gáz, mert nem oldja meg a 4.4-es meg semmi más sem
)
Igazából mivel csak az előbb leírt dologra van használva így nem sok elvárásom van az új rom-tól,
de annyit viszont tudjon!De az is lehet hogy időre be voltak állítva, hogy mind megdögöljön valamiben...
2 androidos eszközöm van és mindegyik tegrás....
Meg vagyok áldva -
kaciokos
őstag
Én már azt is hatalmas pozitívumként értékelném, ha késve is, de megkapnánk a 4.3-at. Lassan két éves lesz a modell, nemigen tudok olyan gyártót, aki ennyi idő után még Android frissítést adna ki.
Más kérdés, hogy nekem annyira nem hiányzik a 4.3, egyetlen olyan újdonsága nincs, ami számomra jelentene valamit.
-
drlovi
aktív tag
Visszakaptam a tabletet. A német szerviz kritikán aluli. Ugy érkezett meg a TAB , hogy az egyik szélén nem volt rendesen vissza pattintva a hátlap.
Az első hiba rögtön a bekapcsolásnál fogadott, az a bizonyos Lightbleeding a képernyő bal oldalán. Ez mondjuk nem zavaró. Csak a tudat ,hogy nem tökéletes valami ott.A második , ami roppant mód idegesít. Hogy a ház most ugy ropog , mint egy 10K -s kínai tablet. Egyszerüen nem olyan pattent mint volt , hanem a két szélén ha hozzárek recseg , ropog. Már kétszer leszedtem magam a hátlapot , hogy hátha ,de nem lett jobb a helyzet.
Most várom az asus válaszát.
Egyet már tanultam az egészből , hogy nem lesz több asus tabletom.
-
szepi23
tag
Részvétem!
Idézem magamat:
-
Köszönöm -- megoldódott.
Nem tudom, hogy ez most hiba vagy tulajdonság, de pontosan azt a forgatókönyvet kellett követnem, mint egy éve: elsőre se a rendszerfrissítés, se a Play nem működött, ment neki egy HR, amitől minden megjavult.
Fura...A Nova nálam alapkövetelmény, anno elsőre kicsit tartottam tőle a tableten, de szerintem is nem csak hogy sokkal okosabb, mint bármelyik gyári felület, de valóban gyorsabb is.
Kezd összeállni a rendszerem, jó lesz ez.
Egyetlen bánatom, hogy valamiért nem működik a Google Sync. Nem csak a 300-ason, de egyetlen készülékemen se.
(Meg ez a rakás gyári bloatware se kellene a fenének se...)
Köszönettel: MaCS
-
FrankóStein
aktív tag
Ennek nem a RAM mennyiségével van gondja. Nálam alig 440 MB-ot foglal, van vagy ~550 MB szabad RAM, mégis szaggat, lefagy, stb. Az egész egy nagy kaka, olyan mint a WIN XP SP3-nál volt/van az svchost.exe probléma, ami proci foglaltságban eléri a 95-99%-ot, a user meg agybajt kap, és nincs rá megoldás, csak az update off... Ez pont ilyen, az ember a haját tépi, mert lövése sincs, hogy egy 4 magos procival szerelt gép hogy lehet ekkora szar.
A 2 magos telefonom ugyanolyan felbontással, kevesebb RAM-al hasít, pedig az Android is "csak" 4.1.2. -
FrankóStein
aktív tag
Igo Primo-t és/vagy Sygic-t ajánlom. Egyszer mentem vele, rendben volt. Én csináltam egy tartót a Fiestám rádiója elé, oda tudom tenni a tabot, de a tartó még néha kicsúszik a szellőzőből, egyelőre nincs olyan utam, ami miatt megérné, hogy kitaláljam, hogyan rögzítsem rendesen. Majd egyszer... :-)
Ezzel a megoldással semmi nincs kitakarva a szélvédőből, viszont a rádiót nem lehet kezelni miatta, de a kettő amúgy sem igazán szólhat egyszerre... -
ZS3NI
őstag
Ehhez adnak ilyen fehéres-ezüst dokkot csak fura nekem, hogy kicsit mintha ripacs lenne igy a tábla. ez a gold szín
feke valamivel szolidabb
-
András!
csendes tag
Köszi drlovi
(bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)
Avicularia picit szerintem paranoiás vagy
nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
Én inkább a drágább cuccokkal vagyok úgy mint te, mert én inkább jobban aggódom a garanciáért, és ezért nem is rendeltem nagyon drága elektronikai kütyüt (gondolok itt 100eFt felletti telóra vagy tabletre, tv, bármi) "csak" egy 1000 eurós dolgot rendeltem, de az nem elektronikai volt, és azonnal bevizsgáltattam ahogy megkaptam...Szóval szerintem a gari érvényesítés fontosabb probléma, mint a vám..
Max fennakad, akkor is kb itthoni áron kapja az ember, de ha nem akkor még jobb
főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)
-
András!
csendes tag
Ez 118$ és nem euró (nem mindegy
) szállítással együtt 35eFt-ra jön ki, az nem rossz
Kérheted hogy úgy küldje hogy ajándék, és postával jön, nem ezekkel a különféle drága szállító cégekkel, így kicsi az esélye hogy vám lesz rá. Ahogy látom Németországba van beállítva a szállítási címnek (legalábbis így van a linkben megadva) oda meg megint mások az áfák és adók. De én az ajándék "trükkel" eddig nem fizettem vámot.Nekem is fehér kellene, mert fehéret vettem dock nélkül, el is mentem ezt a linket, mert én most már 2 hónapos használat után még nem hiányolom annyira, majd ha folyamatosan érzem a hiányát beszerzek egyet.. Kösz a linket
-
Avicularia
veterán
Ha EU-n kívülről jön akkor vám ami nem sok és 27% áfa jön rá ha megfogják a vámon. Ha DHL vagy hasonló futárcéggel küldi az eladó akkor 100% hogy fennakad a vámon. Márpedig ez a USA-ből jönne amit linkeltél. Ha megfogják ez kb. 155€-ba lesz a végén ,mert a postaköltségre is kell vám áfát fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest