- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeboy74
tag
válasz
jacksly #2059 üzenetére
Lehet sírni a root hiánya miatt, de mivel eleve anélkül adja az Asus a cuccot - a sok láma felhasználó miatt meg is értem - nem hiszem, hogy fikázni kellene azért, mert minden egyes gyári frissítéssel visszaállítják. Ha valaki nem bír létezni root nélkül, az úgyis valamilyen egyedi romot használ, mert ért hozzá annyira, hogy kiaknázza az ezáltal megnyílt új lehetőségeket, amiket gyári romon nem is nagyon lehetne. Azért, meg hogy azzal villogjunk, hogy "én pedig rootoltam a telefont/tabletet és így sokkal jobb mint a tied" f@sz fölösleges.
Amire kitalálták/forgalomba hozták az eszközt, arra tökéletesen alkalmas root nélkül is.Ha egyébként hivatalos csatornán frissíted a Samsung androidos cuccot - legutolsó információim szerint - ott is bukod a rootot. Az más kérdés, hogy könnyebb újra aktiválni.
A garanciáztatással kapcsolatban csak annyit, hogy a világ három legnagyobb elektronikai vállalata között van a samsung, míg ettől az asus elég messze jár. Nyilván nem engedheti meg magának, hogy szervízpontot működtessen minden országban. Saját tapasztalatom egyik cégnél sincs - hála az égnek - de nyilván az fog inkább hangoskodni a fórumokon, akinek rossz tapasztalata van, a többi meg elégedetten hallgat.
-
Zsombo®
csendes tag
válasz
jacksly #2065 üzenetére
Sziasztok! Múlt hét pénteken jött meg a tabletem Brno-ból. Semmit nem kellett fizetni, garanciálisan kicserélték a belső kijelzőt. Elég gyorsak voltak, egy hét alatt megvolt az egész procedúra. Teljesen jól működik, és a gyárban még feltöltötték az aksit is.
Nekem eddig semmi bajom sincs az ASUS-sal, sőt kifejezetten tudom ajánlani....
Szerintem azért volt garanciális javítás, mert a 'külső kijelző'-vel nem történt semmi, a belső kijelző csak elrepedt, nem tört ripityára.
További jó fórumozást, sziasztok! -
jacksly
tag
válasz
jacksly #2058 üzenetére
Nincsenek jó híreim... a legutóbbi frissítés előtt még működő motochopper progival való root-olás már nem működik.
Megoldották az ASUS-nál, hogy ne működjön. Ez egy újabb olyan húzás az ASUS-tól, ami arra készteti a felhasználókat, hogy soha többé semmilyen ASUS terméket ne vegyenek... most én is beléptem ebbe a sorba!
A Samsung ilyet nem csinál, ráadásul a szervizeléshez való hozzáállással is fényévekkel az ASUS előtt jár. Innentől mindenkit le fogok beszélni, hogy bármiféle ASUS terméket vegyen, és jómagam sem fogok többé venni, ezt megígérhetem.
Gratulálok ASUS, büszkék lehettek magatokra, veregessétek meg a vállatokat... (ülj le fiam, 1-es!) -
Avicularia
veterán
Akkor neked válaszolok,ha már így rákérdeztél a rootra. Sajnos nem maradt meg a root,de erre számítani lehetett,mivel ez a fajta telepítés nem OTA,és teljesen újraírja a rendszert szvsz.
Én is elkövettem azt a hibát,hogy ráengedtem az első JB-re amire downgradeltem az OTA frissítést és bár úgy tűnt először,hogy jó lett,de sajnos megmaradt a random reboot, bár jóval ritkábban jön elő.A root kell pld titanium backup,lucky patcher,sixaxis controller programokhoz.Akkor pld. módosított build.prop használatához. Hirtelen ennyi jutott eszembe,de egy csomó program igényli ezen kívül. Attól,hogy neked nincs rá szükséged,más még fontosnak tarthatja. Mellesleg nézz körbe,hány embernek van rootolva az androidos telefonja-tabletje. Ha nem lenne rá szükség nem használnák. Eleve nem lenne szabad ilyennek lenni a rendszernek,hogy ne lehessen belenyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest